Bajka u stvari...


... sa junakinjom koja to nije.
Rođena je davne sedamdeset(bez neke)e i prestala da slavi rođendane kada je sračunala da bi zbog njih morala češće da posećuje kozmetičara koji u svojoj ordinaciji baštni eliksire mladosti. Odrasla je u centru velikog grada punog mogućnosti i svakoga dana na povratku sa časova klavira dobijala je roze minjon iz poslastičarnice Petrovića, šćućurene među radnjama u ulici koja se nedaleko odatle uliva u Takovsku. Svirala je klavir, družila se sa drugaricama iz uglednih porodica, jer ostale nisu postojale ni formalno ni fizički. Imala je prosečne dečje nestašluke, leti se sunčala na svojoj ponti, završila leeepu školu i afirmativan fakultet, a onda i magistrirala nešto kasnije kada je shvatila da se njenom dragom (koji usuput ima dragog) sviđa baš ta oblast. Danas je lepoglasi stručnjak, odnegovani profesionalac koji ne voli da čuje Severinu zbog one pesme "lete mi, lete, tridesete..." i da nije onih koji bi joj pomogli, mislila bi da su Tokio i Kjoto isti grad.
Nosi samo najskuplje stvari jer druge za nju ni formalno ni fizički ne postoje. Na prijemima je slikana jednako koliko i njena prestižna npr. torba. Ne bahati se, ona samo želi najbolje za sebe. I dobija... samo još da saznam kako i da napišem happy end 4 this fairytale actually.
I sada, ako vam se i učini da se među redovima ove bajke potrkala doza zlobe - nije mi stalo. Ja ovaj blog kao svoju rupu posmatram i u nju mogu do prekosutra da vičem da "car Trajan ima kozje uši".
Uostalom, možda ovo nije bajka, možda je njena priča stvarnost - a ja u bajci živim.
Đavoćegaznati!
Hatidza, 15god

deder draga moja kvarisa objasni ko ne bi znao da su tokio i kyoto dva razlicita grada.........ti, renomirana gospodja il severina?.........il je ipak to jedna ista osoba?

Hihihi, Hato! Imam dva ziva i nepoludela svedoka koji ce potvrditi da razlikujem Tokio i Kjoto. A tebi evo priznajem da i dalje ne znam kako se pise: Irak ili Iran. ))) hihihihih!

@Yah: Hvala lepo, da vi se vrne!

IceCold, 15god

" Ne bahati se, ona samo želi najbolje za sebe. I dobija... samo još da saznam kako..."

Zanimljivo je da je dobila i dobar blog o sebi. Mozda bi to trebala da bude polazna tachka u potrazi za kljucem tog (prividnog ?) uspeha.

Kad citiras, citiraj do kraja, u suprotnom to je izvlacenje iz koNJteksta. ))

Zanimljivo je i da u tom dobrom "blogu o sebi" nije dobila ni jedan redak o tome da je srecna... Bas cudno, je l da? )) E, neka joj te polazne tacke na volju, ja bih ipak da uzlecem sa nekih drugih lokacija svesti koje imaju potku u geografskim sirinama pogleda na svet i geografskim visinama znanja. Samo imam drugacija interesovanja, I guess...

Svako je blesav na svoj nacin, rece djavo i skoci u koprive.

@svinjogoYstvo: ja nisam razum'la nista! I dalje se pitam da li se kaze IraK ili IraN... ))

P.S.

A?

 

))

Mis'im da cu se potruditi da zapamtim! I, like, promise!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.