Šta ti tražiš ovde?


Strogo mi se obratila gipsy a odmah zatim i naredila "idi piši blog!". Oni poljupci dobrodošlice ništa nisu vredeli. Imam tremu, nemam pojma o čemu ću pisati.
Na jednoj malobrojnima poznatoj e-adresi ovih dana-meseci-godina uglavnom prosipam neke gluposti vezane za stanja koja mi posle par dana postaju toliko nedokučiva do te mere da se zapitam jesam li normalna. :confused2: A onda, shvatim da i od ludog ima luđi.
Možda bi trebalo da pišem zašto sam se vratila? Šta znam, nisam zbog nesse, majke mi! On me je pre neki dan dočekao na nož. Vidim poznato "lice" među malobrojnima kojih se sećam sa starog sajta i uđem ja u sobu da ga pozdravim. Dočeka me gore od američkog neprijatelja. Izađem, ali ne pre nego što sam mu se izvinila. Posle shvatim da nisam normalna, ne zato što sam se izvinjavala već zato što sam uopšte ulazila. Međutim, juče me je izgrlio na javnom chatu, pa ga danas ipak s radošću (i u veselju) spominjem, eto slučajnosti, baš prvog u mom prvom postu ovde. Izgleda da sam luđa nego što sam mislila. :think:
Dalje, neću pisati ni o mikolasu iako je hladnokrvno (ali svakako ne pri čistoj svesti i zdravoj pameti) izjavio da sam mu devojka. A nisam. Mislim, nije me uputio u te trenutke iz paralelnog i njemu dostupnog univerzuma u kojima smo se smuvali i nadam se stajali na nekom uglu zagrljeni dva sata potpuno nesvesni vremena koje protiče dok je svitalo nad gradom. E, da mi je znati koje su me brige tada morile pa se ne pojavih. Ali, da smo se smuvali - jesmo. Hvala mu sto me je smuvao u odsustvu. Ne može to svako. Samo naročito veliki l(j)udi.
Od ovih koje zaista volim i koji su mi fakat nedostajali moj se blog ‘leba neće najesti. Ne mogu da se njanjavim već u prvom pisanju. Ali, nekako mi je drago da sam tu gde su i oni, ponovo. Ako je naš prvi susret bio slučajnost, nekako sam srećna kad pomislim da se ovaj ponovni dogodio zato što sam baš tako htela. I eto, sada znate šta mi se (nije) dogodilo u međuvremenu: srećna sam (moja ljubav je jaka i nedodirljiva u tom paralelnom univerzumu koga dosegnu samo retki), zadovoljna (jer sam se sa nessom izmirila na javnom, pa nek’ pukne bruka), inspirisana (evo ti bloga, baš) i nekako ušuškana u ideju o tome da večita deca zaista postoje. To se ovde propagira. Bez propagiranja. :i_like_you:

gipsy, 13god

ook Antiqua">Jupi jupi jeeeeee blog sa dozvoljenim komentarima!
Kako sam samo ponosna što sam te tako lako nagovorila. Očekivala sam malo jači otpor

p.s. kad s nekim igraš prvi put, pitaj ga da li je pušač i čime pali cigaretu.

Objasniće ti Žirafica sve.

Tea_bg, 13god

Obozavam ljubavi koje su bile toliko dobre da ih se i ne secamo.
WB ti nama

http://i56.tinypic.com/29prvif.jpg

Juuupi, mozemo da komentarisemoooo...

tri_praseta, 13god

znachi i tebe dzipsule u`watila u mashinu sa blogowima...samo me chudi da ti nije dala domatji zadatak koje rechi treba da upotrebish u blogu
dobro nam se wratila AKP, pozzdraw od prasitja)

@gipsy: tesko mene naterati da napisem blog... ) zirafica nam je na odsustvu do daljnjeg, zato objasnjavaj (nemo' te bije maler!).
@nesso: kad me zagrlis prevaram se u knjiski primer pitomosti. gipsy me nije zagrlila, samo je naredila da napisem blog (ostatak njene naredbe zvucao je kao bla-bla-bla-bla-bla blogojavljenje).
@Tea_bg: zbog ljubavi sam se i vratila, a bez komentara biK uvenula garant!
@prase: procitaj sta napisah nessi i hvala na dobrodoslici!

IceCold, 13god

Vidi vraga!

Objasniće ti Žirafica sve. Prvo ona izmisli taj zakon uzročno posledične povezanosti Zippa i karaktera, a onda ga meni prikači kao moj, prenebegavajući činjenicu da mi je još onomad zabranila da se bavim karakterima.


Od ovih koje zaista volim i koji su mi fakat nedostajali moj se blog ‘leba neće najesti.
E, jbg!

E, jbg!

Al mi zato kosa raste za medalju! )

cisilej, 13god

Ја овдје нисам свраћао пар дана и свашта пропустио. Ајси поставила декрет и успоставила нешто као шестојануарску диктатуру, а онда још веће изненађење - АКП окачила блогче. Мада, не пика се баш, није мене споменула . У то име се мора наздравити, ваља се.

Cisi, ziveli! Ne da te volim sto si komentarisao, nego te jos vise volim sto si me inspirisao za novi blogac!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.