Kad si srecan...


... tastaturom pucketaj ti! (smajli koji ma'nito tastaturise)

Ima ta neka životna radost u meni. Temelj da se smejem i inspiracija da mi iz glave dolazi soundtrack zbog koga mi život iznutra liči na mjuzikl. I to (ono) kao: ustanem iz kreveta, posetim sve bitne prostorije u stanu - u kupatilu se ispljuskam, u kuhinji vidim sunce, u sobi se brzinski spakujem i... krenem u susret muzici i s punim pravom očekujem da me, dok hodam (ne zastajkujem, zemlju ne dodirujem), neko povuče za ruku i, zato što je čuo salsa ritam u mojoj glavi, započne sa mnom ples baš tu - na sred ulice, na raskrsnici ili trotoaru, da kaže "nevermind" svemu što bi moglo da pritiska, da radi nogama u istom ritmu i vodi me pogledom. Bila bih spremna da uronim u takav život koji se instant rastvorio u tečnosti volje i slasti.
Onda shvatim da VEĆ igram: jedan osmeh koji podelim sa Lavom najglasnija je muzika, najveličanstveniji sklad i najluksuzniji život... onaj iznutra, koji je važniji.
Kada voliš, najlepše igraš!

P.S.
Muzika dana dolazi iz moje glave, pa bili sretni đe čuli il' ne čuli ))

P.P.S.

Kakvi ste kad ste srecni? (smajli koji vas radoznalo gleda)

@ 'tej: ma ima, samo je treba chuti! Kad bi birao soundtrack za idealan dan, sta bi slusao?

@ LePew: rightbackatcha! )))

IceCold, 15god

Ovo.

 

@ 'tey: Zanimljiv izbor! )) Mene podseca na detinjstvo, tacnije na sintisajzer koji sam imala. Bilo je dovoljno da se prEtisne jedno dugme i pocela bi ova melodija. )) A kako sam srecna bila kad sam shvatila da uz melodiju idu i reci pa i Dzordz Majkl i njegov friend pride! )) OMG!

@ IceCold: speachless!

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.