Novi zivot


Image and video hosting by TinyPic

Napravi svoj život - besplatno je!
Možeš se logovati na stranicama sreće, tuge, sete, zadovoljstva, uspeha, promašaja, konfuzije, čekanja. Korisničko ime dobijaš od kumova, lozinka je zapravo prezime, porodično nasleđe koje pored tog niza slova nosi i nekakvu predispoziciju.
Oni koji su već ulogovani u život širiće ruke iz raznih pričaonica, sa blogova, foruma, nezvaničnih i zvaničnih prezentacija onoga što jesu. A tebe baš briga. Imaš svoju IP identifikaciju i još nisi odlučio gde ćeš je posaditi.
Znaš, nije baš da je ta odluka na tebi. Uvek možeš da kupiš malo vremena i da nestaneš u moru onih koji igraju igrice u virtualnoj stvarnosti.

Trebalo bi odmah da znaš da privatnost ne postoji. Tvoja volja ostavlja binarno kodirani sluzavi trag po www mreži čim se uloguješ. Ne mršti se i ne stresaj se, to je ovde normalno. Prati se svaka stopa, zna se kojim putem si išao i na kojoj stanici stojiš.
Međutim, niko te ne osuđuje. Ti si samo još jedan puki korisnik, manje ili više odlučan, manje ili više grešan, manje ili više bitan.

Cyber je čudo! Ili je beše real čudo, a cyber njegovo iskrivljeno ogledalo? Zaboravi na ovo! Uživaj u svom logovanju dok traje, dok si svestan mogućnosti da diskretno u nekom levom/desnom uglu postoji link za izlazak odatle.
Stvarnost ti uvek ostaje kao opcija...

_bebele_, 15god

Uizvala sam citajuci!  Ali, kako da odolimo, mozda bolje, zasto da odolimo?  Kako bi inace tebe upoznali i radovali se druzenju s tobom?

@endzi: kazu da nam se inteligencija ogleda u tome da se dobro snalazimo u situacijama i sagledamo sto vise mogucnosti izbora. (Cyber) Svet se deli na one koji prepoznaju mogucnosti, one koji ih ne vide i one koji ne zele da ih vide... Covece, al' sam ozbiljna, a? )

@_bebe_: Hvala na takvom misljenju! Ma tekst se odnosi na one koji tek dolaze, a kad malo bolje razmislim namenjen je i onima koji bi radije da prave razne gluposti umesto da se dostojanstveno vrate svom zivotu. Nije mi cilj da se nekome podsmevam ili da propagiram radikalne ideje, ovo je samo moj stav... ))

IceCold, 15god

Priznaj da su ti mocna oruzja cyber spijunaze koja ti darivah od srca prosirila vidike. Primecujem JamesBondovsko-filozofsku mirnocu u tvom razmisljanju.

{#emotions_dlg.devil2}

Iznervirala sam mnoge tehnofile i vaskolike poznavaoce internet tehnologije svojom namerom da dodjem do spijunskog programa. A trebalo je samo da budem strpljiva i sacekam - tebe!

Auf, Ice, in medias res!

cisilej, 15god

Изгледа да смо занемарили моје часове латинског,АКП. Ускоро ће нова школска година,биће да се морам озбиљно припремити,смајли!!!

Nemaj brige! Pevaces ti meni GAUDEAMUS vec pocetkom oktobra! ))

IceCold, 15god

Tvoja?

 

;">Lily_Has_a_Gun
Replika od Lily_Has_a_Gun, 10 October 2009, 11:34

hahahahahahahahaa {#emotions_dlg.001_tongue}

;">AndjelimaKvarimPosao
Replika od AndjelimaKvarimPosao, 11 October 2009, 13:52

Licno! {#emotions_dlg.10500}

;">AndjelimaKvarimPosao
Replika od AndjelimaKvarimPosao, 11 October 2009, 14:46

Bas kao i ova.

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.