U skladu sa mojim nickom...


... doslo je vreme da andjelima zaista pokvarim posao i umesto novogodisnjih cestitki donesem malo postnovogodisnjih, sasvim izvesnih, dogadjaja. Evo kako to izgleda kada se baci pogled u blisku nam buducnos':

Oni koji nisu narocito odusevljeni pojavom Sigmunda_Freuda trebalo bi da znaju da ni u 2009. nece imati narocito srece! On ce se drzati svog kursa, pa ko razume shvatice. Ali, u godini koju cemo obeleziti kacenjem novih kalendara na zidove, Freud ce poceti da im se ukazuje i sa drugih medija. Iako ce trljati oci u neverici i pribegavati metodama prebacivanja kanala, iskljucivanja radioprijemnika te cepanja novina, time se nece osloboditi vaskolike Sigmundovske enerHije koja ce nam se dogoditi. Na njihovu nesrecu, on ce biti jos lucidniji u pristupu i precizniji kada je pogadjanje u metu u pitanju!

Games 1, predstavnica ovdasnje pameti, lepote i sharma u EU nastavice da se bavi svojim ezotericnim zanimanjem. Ekspert u oblasti salivanja stravine, ulivanja dobrog raspolozenja i dobar poznavalac hemijskih reakcija dobice taksativno ostvarenje zelja. I sve to kao grande uvod u 2010. kada, cak iako i dalje bude mirisala na promiNcle, osvojiti svet.

Po proteku nekoliko novogodisnjih dana, te po zavrsetku mahnitanja gradom sa ovim specificnim pozivnim brojem, Strelac-021 nastavice da intrigira, sto zokijevke sto korisnike njegovih usluga u realu. A ostavice nas u chudu kada se, zbog jednog specificnog mirakula, naglo promeni. Mozda i nagore jer ce ove godine dobiti najmanje jednog drugara za igru. Oni koji ga ne vole, nece imati srece! Novi drugar licice na ovu poznatu nam facu!

CicaVestica dizace prasinu zokijevskim shorovima i nastavice da uziva u tome. Novina iz kuhinje ove maestralne umjetnice za zaprzavanje chorbica i chorbetina jeste cinjenica da ce se konacno etablirati kao najbolja i da ostalim kandidatkinjama koje pretenduju na taj tron ich nece smetati da joj odaju to priznanje i povuku se do sledecih izbora.

Bilo da verujete u bajke ili ne, sasvim je izvesno da ce u KreKu jedna, koja zaista lichi na sliku sa avatara, videti princa koji ceka svoju junakinju. I ne samo sto ce ga zavesti lepotom koja je autenticno zabelezena na fotografiji, bice i sjajna kuvarica! Njegovo ce biti da se odluci za meni, sve ostalo ce biti njena briga. 5th element soba bice preimenovana u 7th Heaven i sve cesce se biti pod kljucem. Rado ce koristiti moj i Gamesicin poklon, a onda ce vec poceti nova Nova godina...

Svako slovo koje PepeLePew, predstavnik zokijevskih redova u EU, napise u 2009. godini imace boju, a svaki razgovor koji bude vodio imace smisao. Nastavice da crta i skicira svakodnevicu i sasvim je sigurno da ce dobiti junakinju za svoju picture perfect. Ocekuje ga mnogo putovanja na relaciji Sreca - Sreca - Rados' - Uzivancija.

Siljouha vila Lothesse bice ono sto jeste, ali u najboljem izdanju. Bice zatecena ostvarenjem nekih davno zaboravljenih zelja koje je nece znacajno promeniti - i dalje ce decjim pesmicama iritirati vaskolike narajcane "gospoDZe". Njen tomsojerovski duh sresce se sa jednim haklberifinovskim potencijalom i smejace se neizmerno u svojoj kovrdzavosti.

Difovac ce nastaviti da sharmira sve, ali da voli samo jednu. Naravno nastavice i da, kao svaki ponosni vlasnik, prica o svom Vitomiru koga je usvojio tokom jedne od nekolicine nasih partija.

Matej ce poentirati ubojitije nego ikad i prestace sa volonterskim radom. Kada dobije angazman istina vise nece biti "out there" vec ce nas redovno updateovati na javnom o svim istinitim pojavama na zokiju.

IceCold ce godinu zapoceti otvaranjem paketica koji krije gadget u boji piano black. I to je samo pocetak prelepog prijateljstva - jer ce se iz njenog toplog doma, pored doooobre muzike i dalje dopirati zvuk unistavanja pucketave folije.

Popadija ce biti na chelu grupe priljeznih moderatora. Ima ce pune ruke blogera i uzivace u tome vise nego sto je mogla ocekivati.

 

                                                       (:

 

Javlja li se vama nesto?

Kahm! Ovaj... vidov'ta Boyka ovde

auuu! vidi me nepismene! napisala sam "ima ce"! auuu!

/me ode da kleci na kukuruzima u tjosku

Games1, hvala na komplimentima: ume se - moze se, ribice loze se!

Sto se tice kriterijuma, ma to su ljudi koji inspirisu! A protiv inspiracije ne umem...

@Cica: nije mi niko rekao, vec mi se ukazalo! Ovaj blog posledica je autorkinog kontakta sa onostranim, pa zakljucke sa te seanse transkribujem u slova. Uostalom, ja sam vazda bila u fazonu: bolje kuvarica na chorbu no mirodjija u istoj. Zato valjda i dalje sve "dugove" sracunavam u krofnama...

@'tey: znam ja duso sta ti radis, ali ako me predskazanja ne varaju (a dosad nisu) neces ti imati mnogo tog volonterskog staza. A i, iskreno, treba mi jedan OP ciji cu muzicki izbor umeti da cenim. )) Poruka za tebe je "vejk mi ap bifor ju go go and bikam (smuuud) oprejtr".

@'tey: meni pomoci nema zato i trazim opove ss muzicki ukus hihihih!

@Bruce: hvala! izvol'te!

Sigmund_Freud, 15god

A da sHto da cHinim ja kad sam takaF, i onaj ko mene voli ustvari me voli, a onaj ko me ne voli to znaChi da ipak gaji neke siMpatije prema meni (sreca, sreca rados`, sreca uziFancija), a sto se tiChe nove, valja prezivjrt` prFo ovu staru tj doChek, pa tjeM vam skaChen na glaFama i to bez sHlema.............. i da vam kazem nesto u poverenju Hitler je biJo dobar chovek)))

Sigmund_Freud, 15god

Ah da ako se neko razoCarao u oFaj post, sda da fi ka`em osim, Aj Ramo, Ramo, Ramo druZhe moy))))))

Buhahahahahahahaha, bolje i to nego ono Majka Muju shiShala na struju a rachun za istu qq))

Hatidza, 15god

znala sam ja da i neko drugi predoseca da cu ja umreti u 2009))))

@Sigy (baby): ma, sve sam ti rekla, eno gore, koji skrol vise. KuJ ne cita medju redovima mislice da se poznajemo! )) I Sigy (baby) nije to racun za struju vel'ki nego gu 'ebe TV pretplata...

@Hatidza(.ba): nema nista od fataLJistickih zakljucaka. Samo se nismo dovoljno dobacivale enerHijama da bi mi se nesto javilo. Nu, daragaja maja, eto je cela 2009. (i ono malo vecnosti pride) pred nama, valjdaK ce mi se nesto javiti... Nikad se ne znade, komplikovan je to proces...

IceCold, 15god

Vidi !  Doneo Deda- Mraz !  Vaistinu piano black !

 



Hatidza, 15god
uh, laknulo mi............rekoh da nije ovo ono sto slutim......znas ja sam za fatalnost, teatralnost, dramaticnost i pateticnost)))......to su kategorije koje mi bas leze.....nego znas sta draga moja............juce da je neko tvrdio da ne znam hemiju, reko bih vid budalu................al sad vidim da me zub vremena nagrizao.....ne mogu sebi oprostiti.............eh............nekad sam mogla licno i personalno neki LSD smuckati, sto bi reko Sigmund))........cak sam i bombu pravila.............a za ostale lahke droge da ti i ne pricam...........danas ne znam strukturnu formuli kalciuma karbonata........jel ono dvovelentan ili koji djavo...............uh.............eto toliko o meni...

@Sigy (baby): U vezi sa 'itlerom i ostalim zlocama sve sto imam da kazem je da u doba tehnoloskog napretka sasvim fino moze da se izadje na kraj ss nezgodacijama. Ponekad je dovoljno uci u sobu, zakljucati je i baciti kljucic, pa svi ovi sto nas ne volU (a u stvari gaje simpatije) mogu komotno da pljucakju pod prozircic koji nece da se otvori! {#emotions_dlg.devil2} A mos' i da mi das skype/yahoo/msn pa da saaaaamo pretpostavljaju sta radimo tamo...

@IceCold: Vidji ti te ljepotinje! E jes' vala taj deda Mraz ljudina! U zdravlju da ga kachis u svaki USB na koji naidjes! Ja sam po zasluzi dob'la mint green, tek da znades! ))

@Hatidza(.ba): Nije duso, nije. Slutnje ne moraju nuzno da se ostvaruju. Kazu da su slutnje zapravo nas prirodni odbrambeni mehanizam. Kao, podsvesno sebe dovodimo u najgore zivotne situacije e da bi znali da se snadjemo i bolje odreagujemo kad nam se nesto loso zaista dogodi. I da ti kazem - istinu zbore: been there, done that! Sto se tice hemije, nem' pojam, meni je ezoterija specijalnos' te s tim u vezi ako te zanimaju neke ljubavne ili zivotnoveseljacke cini, o tome mogu da elaboriram... Zato na chasovima hemije sedim sa Sigyjem (babyjem) )))

 

Ni ja ne citam blogove, a komentari mi se javljaju sami!

Autotelepatija, telekineza... djavocegaznati!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.