timotije_ - Blogovi

Bez dobrog naslova iliti Gay je ok


Kuba...jurim za crnkinjom po plazi..osmehuje mi se dok pokusava da pobegne od mene..pruzam ruke da je doFatim, ona nesto govori...ne razumem..bog te mazo cuje se ding-dong , sta bre dingdoguce...pruzam ruke i dalje...njen lik bledi..DING-DONGGGG ajjjjj... San....proklinjem onog sto je legao na zvono. Pokusavam da se setim gde sam...oseca se miris duvana i alkohola..Vid mi se vraca i polako prepoznajem mesto...Kod Nese smo. Nesa , kum i ja. Preskacem preko praznih flasa od piva , budim Nesu da otvori vrata i onako u gacama odlazim u kuhinju da se napijem vode. Jablan...dosao je Nesin komsija ..mislim da se zvao Bojan ali smo ga zvali Jablan , visok mrsav decko koju godinu mladji od nas. Voleo je da dodje kad ima drustva kod Nese. Verovatno su mu bile zanimljive nase momacke i lovacke price. Vracam se u sobu gde smo spavali prethodnu noc. Kum i dalje pokusava da spava, Nesa izlazi da stavi kafu. Trebace...lek za mamurne glave... otvaram prozore da udje svez vazduh.. Sedam u fotelju..uranjam u nju...joj boli me izmedju usiju, jablan je seo na krevet ispod kumovih nogu. Bolje da nije, u stvari bolje da nas nije ni probudio jer da je znao...... Nesa se vraca sa kafom i nekim hladnim sokom da zivnemo malo ako je to moguce. Kum se pridize i seda pored Jablana. Nas trojica cutimo..treznimo se a Jablan melje li melje. ispituje nas sta smo radili sinoc , gde smo bili, s kim, pita Nesu kad ce da vodi i njega. Odjednom kum stavlja ruku na Jablanovu nogu. Pratim situaciju a i Nesa koliko primecujem.
"E, ajde da se ljubimo malo"- zapocinje kum i kroz trepavice gleda Jablana.
"Opet?"-dodajem.
"Al' da se ne ljubimo"- cuje se Nesa.
"I necu da budem lokomotiva vise"- kazem..
"Jedva sedim, neka Bojan bude lokomotiva, ja cu zadnji."
Kum ga sad grli a drugom rukom pocinje da ga miluje po grudima. Jablan se znoji..dobija boju svoje crvene majice..grlo mu se osusilo..
"ja..ja..moram da idem"- ..zamuckuje ...pominje kevu...prodavnicu..zaboravio je..skace sa kreveta i mislim da je brzinom svetlosti izleteo kroz vrata. Za njim se samo cuo smeh...stomak me zaboleo....Sledecih meseci nas je izbegavao, nikako nije verovao Nesi da smo se samo zezali... Sreo sam ga skoro, jos nije zaboravio taj dogadjaj...smejali smo se zajedno.

tri_praseta, 13god

"drugom stranom jablane kreni" hahahahahahahaha
missim da tju do kraja zhiwota skapirati swe stihowe dzonija shtulitja majke mi
kad wetj nisam zguzio tzrnkinju, daj jablana...taj fazon timitze a?

timotije_, 13god

@tri_praseta..ma smucio nam se , ejjjjjjj u ranu zoru dolazi a i ...orgazam je orgazam.. )

Sehel, 13god

Eto cime se muskarci bave u tim godinama, dok mi pokusavamo da se udamo, oni gledaju da povale drugog muskarca ili neku tztnkinju!

IceCold, 13god

Miiiisim… moraš biti faca, baja, i dasa na kub da bi imao tu lagodnost u poigravanju sa svojim „mačoizmom“. Meni je to neverovatno simpatično. Pošto to nikako rečima ne bih umela da objasnim...


cisilej, 13god


Е Тимотије, твоја ме прича баш подсјетила на један мој доживљај. Елем, упознам се ја са једном мачком, не сјећам се тачно како. И почнемо ми причати о свему и свачему. И мало-помало почне она мени куцо-цицо-мицо и тако то. Ја се мало нађох у чуду. Ни то не потраја дуго већ она поче наваљивати на мене мало конкретније. И ја ту препознах шта ме чека и одлучим да сачувам образ. И, опалим ја њој волеј из све снаге лијевом ногом по цјеваници, у самоодбрани.
Епилог: ту се ја пробудим са раздрљеним и отеченим палцем лијеве ноге,а и на зиду се фино видио траг ударца. Срећа да нисам био окренут према мојој жени .

timotije_, 13god

Sehel@ plazzzzzzzz

Ice@ pocrveneh

Cis@ napaceni druze moj...pazi..ONE mogu da vide nase snove, ne bi me cudilo da je udarac o zid bio njeno delo

tri_praseta, 13god

qq tzis a zamisli tek da si je opalio u neko konkretnije mesto (narawno ne nogom wetj nekim witalnijim organom)...pa ne smem ni da zamislim jooooooooooooooj

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.