timotije_ - Blogovi

Tehni(ka)car


Osamdeset i neka...Hrvatsko primorje. Letovanje , bezbrizno.. za mene naravno, sad tek znam kako je bilo mojim roditeljima. Tu sam sa dva drugara, sator , vrece, ma milina. Posle podne na plazi, nocu skitanje, spavanje dokle zelis ....Ah... samo kad se setim.
Puni hormona po vasceli dan gledamo devojcice ...komentarisemo kako samo decaci umeju..Treci-cetvrti dan upoznajemo dva devojcurka iz Beograda i tu pocinje ova prica.
Elem , posle par dana intezivnog druzenja , neko pomenu nudisticku plazu. Pada dogovor da idemo kolektivno , injaooooooo srece moje. Ove dve se smejulje , pristaju, meni masta radi 200 na sat i ovoj dvojici verovatno. Idemo preko nekog kamenjara ali zarad cilja nista nam nije tesko, da je trebalo nosio bih obe, pride i jednog od njih dvojice, onog lakseg...
Stigli. Bacamo peskire na plazu i........nista. Nece. Ajde sto njih dve nece , nego ni njih dvojica ne pomazu. Nece ni oni. Kumim, molim , bogoradim, klecim , pretim...jok......Izdase me najbolji prijatelji. Iz inata plivam do neke stene, skidam spedo ( tako je izgovarala jedna moja prijateljica) gacice, ostavljam ih na steni i pocnem da se blesavim u vodi. Zaronim onako go da im pokazem zadnjicu...eeto vam kad necete.
Kad ne lezi vraze dopliva jedna od njih dve do stene, maznu mi gacke i vrati se na obalu. Hmmm. Sad mi nije prijatno...ma nije meni problem sto ih uzela, izaso bih ja ali ...fizika..hladno-skuplja, toplo-siri ...kud cu onako iz hladne vode...sramota...vrsnjak nestao...Doplivam do stene, pokusavam da se popnem , rekoh malo da se ogrejem, msm sve da ogrejem...Rasti bre budalo ..(pedja d boj je to iskoristio kasnije)...jok ni da cuje...Odreci cu ga se preko novina, televizije , svih vidova oglasavanja. Pretim tako u sebi al' nich. Ni da mrdne.
Gotovo , odustajem , izlazim na plazu...svi naravno vriste od smeha...ona sasava mi dodaje gace. Gleda me u oci , dole nema ni sta da vidi. "Tehnicar a? ". To je bio vrhunac...smeha......a ja umal' srchku ne dobih. Demonstrativno sam napustio skup, bez reci i nikakva ubedjivanja nisu pomogla da se vratim.
Biljana (tako se zvala ona mala vestica) se kasnije izvinjavala i jednim poljupcem uspela da dobije oprostaj.

Ne znam sto ovo napisah kad sam lepo hteo da pisem o Ceci i i onom uredjaju na clanku noge........

IceCold, 13god

http://i56.tinypic.com/2dki96q.jpg
O Cisu i tebi čovek iz vaših blogova sazna više nego što mu prija.

: )))

tri_praseta, 13god

au timitze kakwa awantura...nego nisi nam rek`o gde te ta weshtitza poljubila, kad si joj swe oprostio

timotije_, 13god

Ice@ "Ogolio" sam se skroz

Prase@ u obraz naravno...

cisilej, 13god

Да се примијетити да ова причица нема поуку. Бићу слободан да извучем закључак а нек ме Тимотије исправи ако гријешим.
Наравоученије: Боље бити лош инжињер него добар техничар

timotije_, 13god

цис...наравоученије је не купај се у 'ладној води ....добро је бити инжињер ал' високоградње макар...

tri_praseta, 13god

Наравоученије: Боље бити лош инжињер него добар техничар
bolje biti losh "dokolenko" nego dobar tehnichar je pouka

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.