timotije_ - Blogovi

Boze sacuvaj ( sto prosto kad moze komplikovano)


Cujem duboko disanje...pogledam je i vidim da je prekrstila ruke i " duva" .... Ljuta si? Nisam ljuta! Je l' sve u redu? U redu je! Nastavljam da gledam utakmicu... zenama nikad nece biti jasno da ne umemo da citamo misli. Pa sta je mila ? U cemu je problem? Pokusavam da ga resim dok traju reklame. Zasto te zvala ona ko-le-ginica sa posla? Imala je neki problem sa kasom pa sam joj objasnio kako da ga ispravi. Aha, bas! Zato si se toliko smejao. Pa bilo je smesno, jer problema nije bilo, nego samo greska u kucanju. (reklame samo sto nisu gotove, valjda se nece produziti rasprava). Do-bro! Ajde da ti poverujem, ja jos uvek imam poverenja u tebe je l' znas? Znam draga, odgovaram ne skidajuci pogled sa ekrana.
Idem u krevet i cekam te mili..Oh ne! Pa gde sad. Groznicavo razmisljam sta da radim. Taj poziv se ne odbija ali utakmica.....aaaaaa. Cekaj, mislim u sebi, poluvreme samo sto nije, pauza 15 minuta , taman da se sve obavi...bice vremena i za predigru. Mozda i ne pogledam prvih 5 minuta drugog dela utakmice, eto citavih 20. Istusiraj seee!!! Cujem kako vice iz spavace sobe. Pu! Ode 5 minuta.

Upadam u sobu, diskretno osvetljenu, zavlacim se pod posteljinu, valjda nece traziti da se mazimo. Polako , ne zuri mili. Kako da ne zurim , pocece drugo poluvreme. Pokusavam sve da sto pre zavrsimo ali ako mislim na fudbal a ne na Dzenu Dzejmison trajace duze. Dzena ipak. O da! Zavrsavam na vreme...nadam se...gde ces sad? mislim u sebi...dok mi se naslanja na grudi i pocinje da se mazi. Meni se tad kao svakom normalnom coveku prispava..kuku jos mi to treba da preskocim utakmicu...Prema slobodnoj proceni utakmica samo sto nije pocela a ona se ne okrece na svoju stranu. Ajdeeee dosta ti je, volim te, obavili smo sta je trebalo, aj se polako razilazimo. Ja na utakmicu a ti spavaj, govorim sam sebi a ne smem da kazem glasno. Gladan sam! Skoro povikah. Vec si vecerao, neces valjda opet? Uokruglio si se. Draga ja sam uvek u formi i imam dobru figuru, na kraju krajeva i okruglo je figura...rekoh , ostadoh ziv i odoh...pivo sendvic i drugo poluvreme. Raj.

p.s. stvarno ste zene jedna velika neresiva komplikacija
p.p.s. na zalbe ne odgovaram , tri praseta mi je PR.
p.p.s. okacio bih link ako mi moderatori dozvole

IceCold, 13god

Ja obično prokomentarišem tekst, ne autora.
Možda će zvučati krajnje nepristojno i neprikladno, ali mene uvek dotakne ta neka velika tuga koja izbija iz svakog tvog teksta koji pretenduje da bude duhovit i smešan. Podseti me na ovu pesmu…

Dobrodošla,
u ulicu Gorkih Jagoda… broj pet!
Tu na uglu, s Ulicom Spaljenih pisama i
Mrtvih Nadanja,
stanujem ja.

Svako jutro, odem do ćoška
Bulevara Prevara.
Tu kupim novine -
„24 časa života manje“.

Pogledam oglase,
rubrika „Nadanja“,
ali ništa novo…
Čak se i staro razgrabilo!

Oko podne,
sednem u park,
pokraj reke Sećanja,
i gledam kako otiču
nabujale misli…

Popodne je moje vreme,
kada ručam u restoranu
„Prvi poljubac“.
Odmah je tu, na trgu Ironije.

Pitam koji je danas dan
crno-belog kelnera…
(Pošto znam koji je specijalitet,
kog dana na meniju…)

„Koji je danas dan?!“
reče kelner
„Mislim gospodine, da je danas
Patetični dan!“

„Bože!
Zakleo bih se da je danas
Očajni dan!
Kako prođe nedelja!“

Za Patetični dan,
obično je na meniju
„teška Glupost,
filovana s divljom ljubomorom“

„Moje omiljeno!“
- pomislih.
„Još nešto gospodine?!“
bio je ljubazan kelner.

„Možda… preliv od intriga,
s jednom toplom, sočnom laži!?“
„Mogu li Vam preporučiti
samosažaljenje uz to?!“

„Ko kuva danas?!“
pitah.
„Đavo, čini mi se…
ili Vaša bivša!
Ako joj je počela smena?!“

„Daj! ‘Ajde!“
„A, za desert?!“
„Možda neki bol,
u predelu grudi?!“

„Naravno gospodine… Sve za Vas!“

(Ratko Petrović- Ulica gorkih jagoda)

tri_praseta, 13god

ew pi(w)ar tri praseta je prisutan i spreman da odgowara na pitanja
pre nego pochnem sa odgoworima na pitanja, postawitju i sam pitanje timitzi a kao njegow pi(w)ar sam tju dati i odgowor: zashto zhene posle sexa uwek zhele da se maze dok mushkartzi zhele da spawaju na primer (ili gledaju tekmu)?
ewo i odgowora: zhene ne postoje da bi ih mushkartzi razumeli wetj woleli, ali ipak mora da se zna shta su prioriteti
a sad putzajte sa pitanjima
@ ajs kold komentarishi autora nemoj samo pi(w)ar-a

cisilej, 13god

Шта да ти кажем Тимане. То о чему ти пишеш је покушао и Маркс да разјасни па је сконтао да је лакше написати пар томова Капитала а и Њутн је лакше било објаснити Законе физике него женско-мушке односе

tri_praseta, 13god

marksow kapital nisam chit`o tzis, al znam da hitler u majn kampfu nije nigde pomenuo swoju borbu sa ewom braun, wetj je pisao o nekim drugim borbama (na rasnoj osnowi)
a njutn je objashnjawao zakone fizike jer se nije razumeo u ljubawnu hemiju

_maca, 13god

​nieee lakooo....

Sofija, 12god

Ja Timotije , kao da te gledam Ismejala sam se pošteno i možemo pričati šta hoćemo ali događaj je tako uobičajen za neke već duge godine braka i milion sam sličnih čula od prijatelja

A ovo što te ispituje draga, pa znaaaašššš ti dobro da si zaslužio!

Voljena, 12god

Jedan boljih blogova (iskren do bola) {#worried}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.