sanjiva - Blogovi

Horoskopovanje


       Ne stvarno, ja volim horoskope-posebno ako su povoljni za mene, ali ako kažu nešto što mi se baš i ne dopada nestajem u vidu magle ne ostavljajući ni trag lastinog repa za sobom.

      Elem kao i svakog četvrtka na pauzi za kafu moja Caca i ja ispričasmo sve nove holivudske tračeve, a ti su mi omiljeni,pretresosmo kao i obično aktuelnu političku situaciju u vidu ko je šta obukao za premijeru i da li mu je pamet bila zdrava ili je kombinovao boje u mraku kad se Caca lupi po čelu, ali sasvim suptilno i nežno, pazeći da pri istoj radnji ne dobije potres mozga. Dijalog je izgledao otprilike ovako:

-Sećaš se Pekija?

-Pa kako ne išao je s nama na faks

-Sretoh ga juče , trči za autobusom i piše..

-Mora da mu je bilo nezgodno..

'Ma nije suština što je trčao i pisao, nego mi doviknu šta piše...

-?

-Horoskop, a znaš da radi za one ugledne novine.

       E tu mi dade motiv za razmišljanje,a taman sam mislila da se horoskopi rade u "sasvim ozbiljnoj atmosferi pod uglom zvezda i položajem u odnosu na mesec, sunce" i ostale sitnice.

      Nego žurim..Idem da pročitam Pekijev horoskop , možda ima nešto lepo za moj znak..

tri_praseta, 10god

pochni da chitash medias (tamo walda nema horoskopa?) 

sanjiva, 10god

))

slika, 10god

hahaha blizanci uzas

_Umaaa_, 10god

kao i uvek najbolja si

_Umaaa_, 10god

kao i uvek najbolja si

sanjiva, 10god

:*

slika, 10god

slika, 10god

sanjiva, 10god

sve nešto da razmišljam da nije ona kineska varijanta bolja?))

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.