*delta* - Blogovi

Make a wish


Ići ćemo,jel da?

Pa naravno…ne bih to propustio nikada u životu…

Dobro onda…nadam se da će I biti tako.

 

Dugo nisam mogla da zaspim posle njega.Gledala sam ga.Pogledam na njegov sat…a ova mala kazaljka,toliko žuri…malo je besmisleno toliko negde žuriti…

Čula sam neku galamu napolju…izašla sam na terasu plašeći se da ga ne probude.Rasveta nadomak sobe bacala je svetlost pravo u našu terasu….pomeram zavesusvetlost mu obasjava lice...sad ga mnogo jasnije vidim...Zažmurio je jače…videh to I nasmejah se.

Izlazim na terasu….rastežem se kao posle višečasovnog dobrog sna…osećam se srećno…I jesam srećna.

Pevušim u sebi pesmu…našu pesmu…

Lagano se vraćam u krevet,da ga ne probudim…stavljam svoju glavu do njegove,još laganije ga grlim…I žmurim…sa osmehom utanjam u san.

Dobro jutro…hajde kafica je spremna.Jesi li lepo spavao?

Dobro jutro...jesam...(odgovara uz osmeh)

Prislanjam  svoje usne na njegove..zmurim…pomislim želju I nadam se ispunjenju. Što bi rekao Balašević…Dobra je to želja…šteta bi bilo da propadne.

 

Sara_Tea, 11god

quietly, 11god

Lepo je čika Dule rekao : " Ko ume da voli, ne bi trebao ništa drugo da radi."

 

*delta*, 11god

Čim mi prodje godisnji,dajem otkaz na poslu 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.