*delta* - Blogovi

Bittersweet memories


Kažu...život piše romane...Kažu-ne lažu. Kad se najmanje nadam...dogodi se baš ono što priželjkujem već duže vreme.

Do tada..pamtim sve lepe trenutke...pamtim sve osmehe baš meni upućene...pamtim i one tišine,koje su govorile više od gomile izrečenih reči.

Neobjašnjiva je ta nit,koja nas vezuje...iako je toliko prepreka...toliko ćutanja...toliko svega.

Sudbina,to je tvoje drugo ime.

Nacrtao si se jednog dana u knjizi mog života,na posebnoj stranici.Listala sam stranice,bledeli su poneki listovi...tvoji ne.

Ti si pokretao taj čudesni ringišpil u mojoj glavi,iako se ponekad čula škripa.Očistiš mesto,samo za sebe i tako mi zaustaviš svet.

Ti..tako lako napraviš dzumbus u mojoj glavi,baš kad posle dužeg vremena pomislim da sam uspostavila ravnotežu...ti mi zatreseš konopac.

Zaustaviš ceo moj svet jednim zagrljajem...Baš kao to veče.Pamtiću taj zagrljaj i poljubac kao najintimnije vodjenje ljubavi.

A što se tiče matematike i tebe...kad saberem dva i dva...ovako stvari stoje...ti si dušo u debelom minusu.Ali,ona stvarčica što drnda kad te vidi,kad ti čuje glas...eeee,tu već sasvim neka druga matematika važi...tu si dodjošu moj,na sigurnom.

Pokušam više puta da zaključam srce,da otresem tebe sa sebe,da budem druga ja.

Počnem da dobijam..ali na momente ...ostanem sama...moje ja i ja.Tad shvatim,da niko ne ume da mi nacrta osmeh kao ti,da niko ne zna da me naljuti kao ti...da niko ne zna da me načini voljenom ženom...kao ti.

 

Tatjanka, 11god

Lep blog macko Evo ti jedna divna pesma...

*delta*, 11god

 da..to je ta

IceCold, 11god

*delta*, 11god

sve je isto,samo njega nema  

IceCold, 11god

Ali...

*delta*, 11god

(uzdah)

IceCold, 11god

Mhm...

 

veverica, 11god

Jel ovako? Zelim ti da ti je uvek tako i ovako

*delta*, 11god

bas tako cipiripi moj

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.