(Ne)Dosadan dan


 

Image and video hosting by TinyPic

Uopste ne moram da bavim se sobom, saznam od drugih da sam spavao sa tobom, pa onda cujem kako sam ZLATAN razvlacim lice u kez neverovatan.Da li je bedak kao formula da se postane  lovac na najbolju prichu koju ovaj grad servira.
Dosadan dan padam u san motam pedale nevidljive, bojim se da krilima ne dotaknem device stidljive.
Dosadan dan ja provetrim stan, otvaram prozor ludila, probaj i sama ispruzi dlan pa me sa njega ...........
Roje se priche o vaskrslom meni, nisam ni znao da se lupam po veni, mada po nekad budem omiljeni lik, pune case kako govore umesto njih. Da li je sivo zbog oblaka, da li je sve to odraz samo tudjeg ludila, ili je nebo ogledalo sivila, ma ko to zna.................

Interesantno...Sve,samo ne dosadno..divno....predivno......sooper s`krispijem......MMMMMMMMMMMM.............chak se i rimuje)))

UziFajmo

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.