Cetvrtak na petak



Image and video hosting by TinyPic

Jbt ne mogu da verujem, budjenje kasne jeseni u mojoj glaFi. Budim se happy, i onda spljas, misliJo sam da je petak kad ne lezi vraze cetvrtak jbt.!!!!
O5 onaj fuckin prazan akvarijum , kad bi mogao strpao bi ceo cetvrtak u isti, ali nema mesta, umesto onih plivajucih ribitza u njemu stoji Hiljadu mu gromova i cd romova. Napolju je kisha, i to me jos vishe ubija, cekajuci Godoa (Petak). U pozadini se chuje Elvis Preasley, prija mi skroUz, u glavi mi se vrti ono Shargarepo, shargarepo ti ne rastesh lepo, a mislim na ono Kontrolo, kontrolo pazi sta ces da kazes.
Jbt ala pooShim od jutros, ne nisu to tragovi proslosti, vetj otisci nervoze, ili ti neizvesnosti. Nervozna je!!!!! Ja se pitam zasto je nervozna, nece da mi kaze (mislim nisam je ni pitao), ali pretpostavljam da nece da mi kaze. I tako mogao ceo dan da chukam po tastaturi samo da prodje ovaj dan kao blister on the sun, ali injspiracija nije u ku*cu od jutros vetj u vazduhu. I znam da ce vas sve ovo smoriti ZATO GA NE CITAJTE!!!!!
Ajt zdraFo!!!!!!
Kontrolo pazi sta radis!!!!!!!!!!

Hatidza, 15god

kako si zapeo bre, ko da si na normu))).......akord neki tezak........usput dobar dan zelim.......i evo ti 10 da prestanes da pisesPPP...............otpevaj mi nesto ili cu ja tebi.......

luda_mama, 15god

Cetvrtak je "sumnjiv" dan....Onako je nekako...sta znam - nije ni kraj, tek pocetak nije, a mrdnuo se od sredine...Ustvari, cetvrtak je najzajebaniji dan u nedelji, kad ti kazem!!!

Sigmund_Freud, 15god

Cetvrtak je dan za sredu, a to je bas u redu

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.