Globalno zagrervanje ulicHne prodavachice kikirikija


U opisu eshumacije prirodnog narastaja ekvivaletno zbiru kvadrata nad Barak Obama katetama, nasla se na udaru kritike zbog svog harmonicHnog posla u okviru mesne zajednice.Devojka se probudila posle popodnevnog poChinka, ustala je, sredila se stavila sHeshir i krenula, ah da uzela je i muzicki aparat tzv walkman. No koraci su je nosili dalje i dalje. Besmisleno razmisljajuci o o nekom salterskom poslu i stanu na spijunku, hvatajuci linijski taxi za grad. Iako je je u minulom zivotu bila ministarka bez portFelja, nije joj padalo tesko da se vozi taxijem a kamoli da prodaje kikiriki u raznim remix izdanjima. Na ulici je bilo toplo, jedna starica je teskom mukom presla put a bujica mladih besposlicara je bacala gomilu masnih upadica ka devojci, ipak muzika u walkmanu je toliko bila jaka da devojka i da je htela jednostaavno nije mogla da cuje to. Jerdan za drugim koraci su devojku odveli na prugu, mesecina je bila jaka, na pruzi nije bilo nichega osim par vagona i nekoliko psa lutalica, i voz koji je isao ka njoj.

Sta se desilo sa devojkom

Ne znam, ako je vidite recite joj da mi shibne neki kikiriki mailom, a sto se tiChe bayadera na sigurnom su, a ti, ti, ti Chuvaj ih!!!! I da li je ona komplikovana, jednostavno nije, a on samo neopisno opisan.

Ako me pitate da li sam se vratiJo, moj odgovor je NE!!!

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.