soulless - Blogovi

"Budzenje" blogova


Nisam neki profi bloger ali mi se svidela ideja blogova na my.zokiju. Ono sto mi se nije svidelo su blogovi na jeziku koji ne razumem i blogovi Aleksandera. Blogovi se zasnivaju na licnom vidjenu nekog dogadjaja ili pojave i vise lice na trac rubrike nego na neku ozbiljnu formu. Aleksandrovi blogovi su copy-paste raznoraznih sadrzaja sa neta. Ako je vec zeleo da nam pokaze sta sve na netu zanimljivo moze da se nadje, mogao je to da uradi tako sto ce uz kratak opis da postavi linkove ka vec objavljenom ali sve u jednom blogu. Ne vidim smisao "budzenja" broja blogova na koje niko ne ostavlja komentar i retko ko procita a tek po neko iz radoznalosti klikne.

soulless, 16god

@popadija


U mojoj terminologiji se ovo ne zove hiperpostovanje vec flood. Da pomenuti korisnik postavlja veliki broj novih blogova koji su njegova umotvorina, to bi se zvalo hiperpostovanje. Medjutim u sadrzaju ne postoji nista njegovo. Radi se o c/p vec objavljenih sadrzaja sa drugih web lokacija (kopirajete prvi red njegovih blogova u pretrazivac pa se uverite sami). Termin "budzenje" broja blogova je sasvim odogovarajuci, uz podatak da broj objavljenih blogova utice na broj poena. Nisam nikoga prozivao po imenu (koristio sam nick), jer nisam zeleo da pricam uopsteno i neodredjeno.

soulless, 16god

Svidja mi se sto je ovaj blog posecen i sto postoje komentari. Po meni smisao bloga je izazvati reakciju, suprotsaviti ili potvrditi ili jednostavno razmeniti misljenje. Ovo i jeste na neki nacin blog o blogu. Mislim ipak da je bolje uputiti kritiku i na neki nacin obeshrabriti kreiranje suvislih blogova koji zamaraju zainteresovane za citanje blogova taman toliko da im ne padne na pamet da provere postoji li u moru flooda i neki blog vredan paznje. Ne vidim ni kao gresku sto to ucinih direktno... bar je svima jasno na sta i koga sam mislio... Ima li jos takvih blogova od drugih autora? Verovatno ali ovaj primer se bas istice. I mislim da je bolje nazvati stvari pravim imenom, nego se kriti iza uopstenosti i generalizacije tipa neko nekome negde tera inat... taman da nikome nista ne bude jasno.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.