soulless - Blogovi

Edited by soulless


Jutarnja kafa uz „njuz“ i „mentalno razgibavanje“. Cigareta posle klope. Kafa i cigareta. „Termiti“. Mnogo Meda. Kadaif kod Sultana. Meso i dimljeni specijaliteti. Zoki. Sokovi i mineralna voda. Prijatelji. Liga sampiona. Filmovi. Reprezentacija i Djokovic. Posao. Dobar san i „naspavano“ budjenje. Vozikanje motora u nepoznatom pravcu. Chupavci. Sladoled i slatkishi. Ledeni caj, crno vino i pivo. Poredjana slova koja teraju na citanje. Muzika. Uzivanje. Mali fudbal. Smeh. Pozitivni ljudi. Zivotinje. Putovanja i povratak...

Napunih mozak onim sto volim pa sada ne mogu ni da se setim sta ne volim. Manje bitno.. feel good

 

Edited by soulless, 2011-12-07 22:18:45

gipsy, 12god

Ti znaš da uživaš Tako i treba!

A i pozadina ti dobra

gipsy, 12god

Pozadina bloga...

Edited by gipsy

tri_praseta, 12god

swe lepo swe lepo...osim owe wozhnje motorom u nepoznatom prawtzu...ne zbog nepoznatog prawtza, wetj zbog motora

TTajanstvena, 12god

kazu da srecu cine male stvari..ti si to tako lijepo opisao

soulless, 12god

@gipsy
Nisam nasao ni chupavce a ni kadaif u vecoj rezoluciji a da lici na nesto... Slikacu kad napravis "one" chupavce (virtuelne ne priznajem)

@prase
Motor je skuter a nepoznati pravac je.. besciljno vozikanje po kraju, onako bez kacige (vetar u kosi i tako to)

@TT
I skroz je delotvorno

gipsy, 12god

Aj' mi ipak slikamo kadaif kod Sultana. Nikad to nisam probala. A sve vuče na svilu i kadifu Mislim... hoću ja da napravim te čupavce puste, al znaš kad je neko izrazita tutubeja za kolače. Gre'ota da se baci materijal {#bigsmile}

Hihihihih! 'De si tebra po filingu?

soulless, 12god

@gipsi
A ti kakve god da napravis... kokos nece da se baci

@kvarisa

Tea_bg, 12god

Moj tata cesto kaze: "Sreca je ne traziti srecu." Sreca se nalazi oko nas, u malim stvarima... samo sto mnogi od nas ne znaju da je prepoznaju, pa je traze... umesto da budu srecni. 

soulless, 12god

ma.. sreca je skroz subjektivna kategorija

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.