The_ Insider - Blogovi

Draga N.


Stanujem sa osmehom u onome sto je ostalo iza nas. Jedared si mi rekla:"Ako ikada pozelis da me pustis od sebe, proderi se i podeli sa mnom, koliko mozes u datom trenutku, kako bi zarastao". Predobro znades da nikada nisam imao problem sa recima. Zive me sa distance, kao pirgave kosute ona pojila u Kopackom Ritu., a ja im uzvracam blizinom tog', jednog daha, bez kojeg' me bezobzirno ostave kada me nanjuse. Divljina ovog' srca me nespretno odaje N. Kao Sremskog petla svitanje, kada se za oblake zadenu magle i mrazevi. Nedostaje mi pitomost tvog'.

U isto vreme sam i srecan i tuzan. Pozobljen sam kao mladi jecam, tamo, nadomak Doroslova, pokosen kao prolecna detelina u Miletickom Ataru, prevazidjen kao nekada dobra pesma, koju su svi pevali, a niko osecao na pravi nacin. I da, zjapim napusten i prazan poput Lickih stracara nadomak Velebita. Kao sto cujes, ima me navek svuda, a najvise u pitanjima, koja u ovom trenutku pustam od sebe sa zeljom da imaju let golubova divljanera.
Da li ces uvek napadati moje misli, cak i onda kada budem ostvarivo srecan sa drugom?.
Zasto si me grlila, bas kao sto se grle prve igracke sa kojima nikada ne odrastemo, ako si odrasla i srasla sa njim?.
Zasto si me drzala za ruku onomad, mnogo vremena nakon naseg rastanka?.
Zasto si me zivela tih dana, a nikada poljubila?.
Znas, trebao sam te tada, a ti si me rezervisala negde na pola puta izmedju godisnjeg planera sastanaka i tvoga srca, do koga nikada nisam ni dosao. Pokazala si mi sta prava ljubav nikada ne moze biti. Jasno ti je da ne verujem u pricu kako ljudi imaju samo jednu ljubav duse. Mozda smo to mogli biti mi, ali nismo. Sada mi onaj osecaj da sam te mogao voleti bolje i lakse, nego bilo k'o do tada, kaze da nisam dovoljno zavirio u sebe.
Ljubav je delovanje. Ljubav je osecaj. Ljubav nije odlazak od nekoga, samo da bi pozeleli da mu se vratimo, kada se zaista povuce. Pomirisi, dodirni i oseti sve one, naredne kestenjaste oci, koje te budu iskreno gledale. Jedino tako ih neces oterati od sebe. Ili barem ne, od njih, samih.

Ipak mi nedostajes.
Zadnji put:"Tvoj Namcor".
Slobodan sam!.

Sehel, 11god

Eto, kada procitam ovakav blog, prosto pozelim da ti budem neka bivsa... bilo koja, makar ona najbeznacajnija.  

The_ Insider, 11god
Seh, u tome i jeste problem. Sve bi zelele da mi budu bivse, a nijedna da mi bude sadasnja
tri_praseta, 11god
tachno tako matori, neke proturaju prichu da su mi biwshe samo da mi ne bi bile sadashnje...u potpunosti te razumem...
The_ Insider, 11god
Zenska posla Matori
Sehel, 11god
Hahaha, a razmislite... tako lepo pisete o bivsima da je greota to ne biti. Smesta pocnite da pisete blogove o potencionalnim devojkama. Kada bih ja pisala blog o nekom bivsem, a zna se, romantika mi je zakrzljali rudiment najmanjeg neurona, u mom slucaju u produzenoj mozdini, to bi bilo ovako: Magarac, budala i blesan, nista nije znao kako mi je i neka mu opadne kosa pre 40 a dlake u obrvama mu narastu do brkova.
Soya, 11god
Seh odlicna si pisi blog
The_ Insider, 11god
Seh, ne izazivaj me (The lightning could strike)
Soya, 11god

Insi predivan kao i uvek {#volem}

The_ Insider, 11god
Hvala Soyice
lun@, 11god
da, kao i uvek.....mega Insi
slika, 11god

lun@, 11god
Sofija, 11god

On je sad slobodan! Vrlo lepo Insi...ali imaš ti još neki blog tu da napišeš

slika, 11god
Jeli bre Slobodan
The_ Insider, 11god
Sofi, do sada sam ih napisao pregrst, mozda je vreme da neka, naredna iskustva pocnu da pisu mene
Sofija, 11god
Ako će ga sročiti tako kao ti, nemam ništa protiv
The_ Insider, 11god
Ma, dajjj..., nezasita si!
Sofija, 11god
c c c nemoj da se tako merimo!
The_ Insider, 11god
Nije mi i nikada nece biti namera
Voljena, 11god

Nisi slobodan dok god ti ona krade misli, uzdisaje, ne mozes tako biti slobodan. Danasnji dan ti nesto znaci, a osjetio si potrebu da napises ovo, znaci nedostajalo ti nesto u toj prici. Mozda su ostale neke zelje, a mozda ti je trebao oprostaj. Ne znam. Nadam se samo, da ti sa njom nije otisla ona volja za svim sto je ljepo, volja za zivotom, radost koju tako olako djelis oko sebe. 




P: : Ovaj put ti dugo trebalo da napises nov blog, nadam se sledeci ce uskoro {#wink} jer, znas.....ma znas, ti uvjek sve znas.

The_ Insider, 11god
Malena, ovo je napisano pre dosta godina, samo eto, danas je objavljeno
queequeg, 11god

Naopako...ja procitah Dragan ...uplasih se

The_ Insider, 11god
Mora da si nekom Draganu stao na zulj, a on, sticajem okolnosti jos uvek nije uspeo da ti vrne za to, kada se plasis
IceCold, 11god

Lek


The_ Insider, 11god
Znam ovo Ajsice, sjajno je, hahahah
Sehel, 11god
... i posle 15 godina ti bude bolje.
The_ Insider, 11god
Ko je za jedan, jutarnji yamb?
delta, 11god

Kada ti je teško, piši....Kada si tužan, piši...Kada si srećan, piši....Kada ti se snovi ispunjavaju ili ruše, piši....čak i onda kada si razočaran, piši. Šta god ti se događa, zabeleži to. Jer jednom će sve proći. I lepo je se podsetiti nakon nekoliko godina kakav si bio tada. Lepo je skupljati uspomene. A papir sve može podneti. I tugu i sreću.{#smile}


The_ Insider, 11god
Poslusati cu te

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.