The_ Insider - Blogovi

Kao ti...


Citam ovlas jedan pasus veceras i na njega naravno nadovezem nekoliko svojih...Postoje dve vrste zena: "Neke se satima sminkaju i sredjuju, dok je drugima dovoljno malo maskare i blistav osmeh, jer imaju cistu dusu".

Bas tako je izgledala one noci, kada smo se videli. Tako je uostalom oduvek izgledala. Zato sam izabrao bas nju, iako nisam siguran da li ce ona ikada da izabere bilo koga. Odlucio sam da joj pomognem, pa makar to na kraju ne budem uopste ja. Barem cu imati razloga za novi pocetak...

Cista lepota me uvek pomeri. I tu sam cudniji od elementarne nepogode, jer se bas u tim trenutcima najbolje snalazim. Mozda asociram na zanesenjaka i utopistu, kada me tako prozima, do'k se sitnim koracima naslanjamo na kamenje Petrovaradinske, ali ne umem da budem drugaciji. Smireno ti usmeravam tu grivu od kose prema ogoljenim brezama, koja se skitnicavo, uz pomoc povetarca, mota oko mojih prstiju nemiraka i svakim culom ti se klanjam...Najlepsi je osecaj biti dostojan nekoga i nema toga sto ne bih dao, kada bih mogao na tren da ti ga usadim u tu, zaguljenu glavicu, koju uporno dajes vetropirastim razmisljanjima od kojih nam oboma bude samo gore. Znam, godinama cekas da ti se skroz desim, a ja ukopan kao Hrastovi u Jankovackom ataru prizeljkujem da me poseces. Inatno si oprezna, dok sam ja naizgled indolentno bezobrazan. I gde nam je kraj, kada vec nismo uspeli da se zapocnemo?.
U koji to plicak tvoga srca da se otisnem, ako za dubine nisam stvoren?. Stidljivo si ocesala svoje rame od moje, pa se brze-bolje distancirala u nepovratne daljine tog, garavog pogleda koji je imao snage tek toliko, da ti natera dobro poznate reci na vrhove tih rumenjaka od usana. "Nisi se dovoljno trudio"!. Pozeleh da se ukopam jos vise, i da joj kazem: "Sve u svoje vreme Stenice", ali to bi bilo isuvise iritantno za njen, profinjeni ego, pa sam je samo pocastio osmehom, koji je ovdasnji i iz moga vremena. Ne zelim da se bavim tragovima koje ostavljas na svakoj, novoj stranici tvojih, dnevnih statusa, obojenih u citate "pokojnih" velikana bez kojih ne bi ni znala sta da mi kazes. Evo, pomazem ti. Pokusaj, za pocetak, da umes ono sto je odavno u zapecku naseg lutanja. Da umes, ne kao Tolstoj, Mika ili Balas., nego da umes, kao ti...

tri_praseta, 11god

pusti plitjak zaroni (joj) u dubinu, tu se krije krupna riba

The_ Insider, 11god
Hahahahahahahahahaha Matori A sta cemo sa zabranjenim pecanjem?
tri_praseta, 11god
ako ti ribochuwar postawi zasedu, naebo si....pokushaj da ga potkupish sa litrom rakije (nekad upali)
The_ Insider, 11god
Moram jos samo za tu, pomenutu dubinu da nadjem adekvatnu opremu ondak
queequeg, 11god
cetvrt metra creva ce pomoci
tri_praseta, 11god
timke i ti si losh wozach kako widim.... pa nije owo ------------------------------------- 20cm
queequeg, 11god
ma to se samo tako kaze....
queequeg, 11god
msm ja nemam pojma o cemu pisemo
Soya, 11god

Insi predivno {#volem}

The_ Insider, 11god
Hvalisimo Soyice
KikiT77, 11god

Nadjoh nesto zzanimljivo pa da spodelim {#clap}

The best friendship & the best love
is only for the sake of GOD.
You'll never get hurt in it
because mercy will always be there
no matter how much the situation get tense

Sofija, 11god

Joj derane, zgrabi je više i kreni...dokle misliš da pričaš!!!

The_ Insider, 11god
Ja sam svoje odavno ispricao, ovo je podsecanja radi
Sehel, 11god

Covece, kako ti pises!

Ovo bi u mojoj varijanti za blog bilo ovako: Izasli smo opet i opet se nista nije desilo... bljak bwe! Kraj mog bloga na tu temu.

queequeg, 11god
Nista tucak nista cvet...direkt u metu
Sehel, 11god
Pa... kada sam romanticna kao poderana sobna papuca. Jesi ti siguran da cu se ja ikada udati?
The_ Insider, 11god
Kao poderana, sobna papuca, hahaha, Lane, moje lane
nefes, 11god

Kao i bezbroj puta do sada ... predivna tanana nota osjecaja ... Svidja mi se

The_ Insider, 11god
The pleasure is all mine
quietly, 11god

Ma eliminiši malu (blog je predivan )

The_ Insider, 11god
Eliminacija mi je strana, barem za sada Probudila si me sa tvojim, potonjim

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.