The_ Insider - Blogovi

Nasa sustina...


Ne padaju mi na ovu, sanjivu pamet vise. Neke od njih sam cuvao pogledom usplahirenog decaka., kao kada pratis sareni plovak na mirnoj povrsini vode i nestajes u trsku i bambuse sa jutarnjom izmaglicom. Prvo pecanje ostaje u vijugicama koje se tek' formiraju, bas kao i prvi poljubac na usnama., koje potom iste neke nove, a ipak samo, one prve.  Mnoge od "trepavusa" sam bastinio medju spomenarima i skolskim sveskama iz 7b. Dao sam im najlepse vodene boje u svakojakim oblicima, ogrcuci ih Slavonskim dugama i srcadima koja su mirisala na bakine gladijole i jorgovan. Flomastere sam cuvao za namiguse sa prefiksom "Posebne" i poklonio sam im nista osim sredine spomenara, valjda zbog umisljenosti kojom su onako sicusno lucprdaste, bile nedodirljivo prosarane. Sredina se ipak najlakse otkine, i gotovo nikad' ne osteti susedne stranice. Osim ako te lucprde ne "uniste" prve.
Obrastao si Dunavskim kanalima i lopocima u njima, a jos uvek im ne pripadas Namcore. Gospod ti je dao da upoznajes prelepe zene, ali nisi izasao iz detinjstva, na kojem ti zavide. Podrhtavale su u tim kestenima dokonjacima kao pihtije na Decembarskim trpezama, odlazeci na stiklicama svojih, "odraslih" zivota u nepovrat. Secas li se Ivaninih pletenica koje si vezao po rascvetalom bagrenju Mose Pijadine, kao kukuruznu svilu koja se prostire Sopotskim atarima?.Profesor Cvitan je kolutao ocima i hvatao se za onu celu od glave, ali dzaba, likovno ti je bio predmet za razonodu., i sve njih ponaosob.
A onda, u poznim godinama, kako od te, decije sprdnje voles da kazujes, "kliknula" te je ona, pa si joj se dao kao tamjan sveci. Bila je posebno neobicna, a opet si tako jasno umeo da osetis njenu sustinu. Mozda zato sto je postala deo tvoje u koju nikada do kraja nisi pustao druge. Ta', mozda je ionako nebitna rec. Bojazan traje taman onoliko, koliko coveku treba da bude siguran. Tada ludost postaje nemerljiva., tresnjo, moja...
 

tri_praseta, 10god

eto ja ne pamtim prwo petzanje, prwi poljubatz i prwi sex, wetj samo najwetje uspehe u nawedenim kategorijama dobro nam se wratio matori kissi kiss

The_ Insider, 10god

Hahahaha, svako pamti nesto., vazno je da je to nesto vredno pamcenja Hvala Matori

Bosank@@, 10god

U suštini,predivnoFenomenalno se igraš sa riječima

tri_praseta, 10god

igra se sa rechima kao ja sa grudima... zheMskim ja kako

Bosank@@, 10god

Pa jes...stalno ih pominješ

The_ Insider, 10god

Hvala Ponosna, mada, vise se reci igraju sa mnom

Svadljiva, 10god

 

U spomenaru zivota, svaka biljeska ostaje, ni jedan list ne mozemo da iskinemo, cak i kad bi htjeli....

The_ Insider, 10god

Ovo nazalost ne bese spomenar zivota, nego podsetnik na dane kada je zivot bio zivot i nista vise...

Sofija, 10god

Joj jesi falio Prelepo je Insi ali to već znaš...nego ...znaš , nikad mi nije niko rekao trešnjo moja

The_ Insider, 10god

Sofke

Reci ce ti sto god, i verujem da ce to biti iskreno i..., mnogo lepse od :"Tresnjo moja"

P.S Falim si i sam

tri_praseta, 10god

jes ja te zowem "lubenitze moja" a to je mnogoooo sladje wotje... powrtje... kako god

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.