tri_praseta - Blogovi

EWOLUTZIJA


-Draga moja Tonjka, ti si bash umetnichka dusha, idu ti te slike od ruke samo josh kad bih kapir`o shta je na njima mogao bih I da uzhiwam u istim

-Ae Prase ne lupaj, to je neshto shto se zowe pesnichka sloboda. Mogu da slikam shta pozhelim I kako pozhelim bez bilo kakwih ogranichenja

-Pesnichka?

-Umetnichka dobro za`ebala sam se, ali ne gubi na smislu… Ewo tebe bih na primer mogla da naslikam mrshawog, jer mi se tako mozhe, chak I lepog, pozheljnog.... Swe ono shto ti u stwari nisi, ali te ja mojim umetnichkim ochima takwog widim, iako ne bih mogla nikako da prodrem u twoju dushu I oslikam swe njene lepote I chistote. Takwu paletu boja wetj ne bih mogla da razmazhem po platnu….

-Pa dobro naslikaj me (trep trep)

-E da znash I da hotju!!!

-Samo te molim da ne izgledam kao da mi Salwador Dali tjatja (u swom najuwrnutijem periodu), a majka karikaturista…. Nashminkaj me, da budem mljatz

-Ne brini nishta izgledatjesh kao million dolara u sitnim apoenima

Mesetz dana kasnije:

-Prase gotowa jeeeeeeeeee, odlichno si ispao!!!!

-Injao tonjka, ae shalji, ewo ti telefon, chek ewo ti kutjna adresa, ne zajebi ne dam kutjnu adresu ewo ti na poslu…. Izwini na nepowerenju, ali ne bih bash zheleo da me chekash ispred kutje sa dwa welika kofera I da pochnesh da se useljawash sa swe prichom “jes owaj mali kowrdzawe kose on je twoj, dada”… Owako ako sluchajno dodjesh ispred tzentra za sotzijalni rad, wetj tjemo ti natji neki smeshtaj, ako ne u sigurnu kutju onda barem u hraniteljsku poroditzu… A I zajeban ti nick brate “Tony” prawi mafijashki, k`o da si ispala iz 20ih godina proshlog weka… Ae shto tjesh dubijesh, nema weze, nego ako mi uwedesh zakon o prohibitziji k`o Djilas u Beogradu onomad, kako sa tim da zhiwim… A da ne paranoishem ja malo a? Uwek sam takaw kad sam uzbudjen….

-Prase slika je u putu, samo mi obetjaj jedno molim te?

-Samo ako nije da te zhenim…

-Nije!!!

-Dobro obetjawam (znam da je bilo nepromishljeno sa moje strane, tako sam jednom obetjao neshto pre nego shto sam chuo zahtew, pa sam posle ispashtao dugooo dugoooo, ali to je wetj neka druga pricha)….

-Da tjesh sliku uramiti I okachiti na zid

-Nema frke Tonjka, obetjawam… I josh tju I blog da napishem I poshaljem ti jednu lepu knjigu po kojoj snimaju seriju ewo owe godine (jedwa chekam), a sobzirom da wolish swe lepo shto I ja, werujem da tje ti se swideti (I knjiga I serija)

-Oket tjaos Prasentze moje jawi kad stigne

-Oket Tonjka kissi kiss

P.S. Slika uramljena, sutra je kachim, blog napisan, a knjigu shaljem sutra poshtom

tri_praseta, 9god

za tonjku da joj malo zagolitzam mashtu

(trejler za seriju)

(trejler za 6u knjigu)

 

tony*, 9god

Nije mala Kotzeljeva-

al je vetja Gitza.

Kazhesh ime i prezime-

eto te kraj swinjtza !!! 

 

Pwasence moje ...... al znaš kad, kad izdaš prvi bestseler za Houghton Mifflin Harcourt i zaradiš prvo milionče. E tada ćeš moči da zadovoljiš moje velike materijalne prohteve. Za one fizičke ne brigaj, taman ćemo biti dovoljno matori da naš odnos ostane drugarski kao do sad .

P.S: Ne bi Tony bila Tony da nisam sve isplanirala čuvaću dokaze  ....pisao mi je blogove, slao knjige sa posvetom 

 

 

tri_praseta, 9god

haha kad widish poswetu.... ma zezam se nije nishta ozbiljno, a kad napishem knjigu dobitjesh je sa "ozbiljnom" poswetom

lily, 9god

tony, svaka cast,predobra je...a i prase je na njoj mmmm

tri_praseta, 9god

o5 se lozhish na mene

lily, 9god

Snila baba sta joj milo bilo

Soya, 9god

Auuuuuu! Ja ne verujem!!! Tony svaka cast! Ovo stvarno odlicno izgleda!

Neverovatno! Bas si ubola lik. Pljunuti prasac! Bravo!

 

tri_praseta, 9god

tonjka razbija kako slika... josh nemam stomak

tony*, 9god

Slika je praistorijsko-motivacionog karaktera sto bi se reklo nekad bilo sad se prizeljkuje

tri_praseta, 9god

ma diwotitza.... hepi end, gasi swetlo pa da polezhemo :-)

 

slika, 9god

lep blog lepa tonka ovaj ona lepo slika bravo i prasko ko uvek lep ko slika

tony*, 9god

Ma ljub ja tebe 100x najlepši smo na zokiju i šire

tri_praseta, 9god

hwala slichko kiss da putza :-)

Vesnockaja, 9god

Ma bravo, andjeli moji, em lepi, em pametni, pa jos i talentovani. Volim vas punooo Kisis

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.