anjeze - Blogovi

Moja tajna,naci ce se u tom blagu ..


arkGreen">
Znam da postojis,a neznam,ko si.Mozda si neko od prije,mozda si neko od kasnije.Zbog toga ako ces doci i kad dodes,nisam vise nestrpjiva.Zbog toga nisam vise razocarana.Zbog toga nisam vise nesretna.Nekako znam da i zamene postoji neko,tako postoji neko i za svakoga coveka.Kad to dode jednostavno znamo.
Znam,da je treba za tebe potrpjeti.Znam ,da su to velike ocekivanja,i velike nade.Sad to jednostavno znam,zato sam mirna .Da, trazim boga u sebi ,ne izvan sebe .Da mnogo bolje mi je ,kad se posvetim sebi,i zato se osjecam bolje.Znam ,sta se je desilo i zasto.Da sve sto se je desilo do sad je nase i niko nam to nemoze uzeti. ljepo nam je ali ponekad je znalo i boljeti….sad ne boli vise tako jako.Ocito se sprema nesta ljepo i prijatno……..

I… kad ces doci..
Oci imam,da te pogledaju.
Ruke imam ,da te zagrle.
Usta ,imam zato da te poljube.
Reci imam ,da ti kazu koliko mi znacis.
Usi imam…, da te poslusam.

Oni koji se nadju,ne kazu sve tajne celom svetu .
Za to nema potrebe .Da se nadju sa zvukom,jer i pogled napravi direktan spoj, koja nema potrebe nijedne reci.Reci su ponekad suvisne.
Duse istih osjecaja se razumiju i brez reci.
Dragi !!

Razmisljala sam ,kako.

Sa kucanjem srca!!

Anjeze

anjeze, 14god

dva komentara koja su mi draga.....

Komentar br. 6 od: zzzzz
ostavljen dana: 18 February

reci govore mnogo, ako ih cita onaj kome su namenjene i u svakoj otkrije lik svoj , dali ponekad i to zaboli,da mnogo jer je do toga previse daleko,samo u sebi treba uvek nositi osecaj ,kao tvoje reci da ce taj trenutak ipak doci-i da neko kome je namenjeno ovo ipak te zeli sresti


Komentar br. 1 od: Lekica
ostavljen dana: 16 February 2009,
Prelepo napisano...nekako mi ovi Prverovi stihovi padose na pamet citajuci tvoj blog
Poveriću ti jednu tajnu
Vreme si ti
Vreme je žena
Ono oseća
Potrebu da mu se udvara i da se klekne
Pred njegove noge kao kad se haljina raširi
Vreme je kao kosa beskrajna
Očešljana...

Panki, 14god

Lepo

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.