anjeze - Blogovi

I miss you...




Opet su me posjetili snovi.
Voljela bi ,da letim,letim. letjela bi u oblake snova kao nekada…
Nekada sam sanjala sa otvorenim ocima i bila u svom svjetu, gdje sam se osjecala sigurno i slobodno.
Danas je svjet previse zakompliciran,da bi si uopste uzela vremena i volju za to,al sve jedno sanjam..Sanjam.
Dolazi proljece.Lisce vec dobija pravu boju i prvi cvijetovi cvijetaju na granama.Jako me obraduje kad izadjem iz kuce,setnje su jednostavno predivne,sunce te ljepo njezno mazi.Smirava me pogled na dijecicu koja trci po igralistu.Neki su dosli na svoj racun i cini se, da svi beze od kuce,griju se na toplom suncu i sjede po klupama.I sama postanem bolje volje,udahnem i zatvorim oci ,trazim stvavri kojih bi se stvarno obradovala.Proljece dolazi..Dolazi.
A ja se pitam kad sam zadnji put sanjala?
Kad sam zadnji put pisala one prave pesme,stihove one prave rjeci ,koje dolaze od srca?Nekako nemam pravog nadahnuca,trazim svoje misli.
Ljubav mi se cini jos tako daleko, i to ce izgleda bit jos jedno proljece u kojem cu biti sama,samo sa svojim mislima.Toliko dugo te vec zamisljam, nedostajes mi.Kad pomislim na tebe, zaboli me nema te kraj mene.I kad zaspim,zaspim sa suzama u ocima.Tako volim sanjati nase snove,tako je bilo slatko stisnuiti se uz tebe, smijati se,gledati tvoje oci.A jos uvjek ne znam,dali me volis?
Volim proljece,obozavam miris ruza koje se tek otvarju, slusanje ptica koje zvizdu tamo negde u krosnjama.Volim lagane bluze i raspustenu kosu.Ali svejedno ce biti zima ona koja me podseca na pocetak naseg poznanstva,razgovora,smijeha i ponekad placa.Ova zima je bila nasa ,i jutra su bila smo za nas .I ako nas fizicki veze samo racunalo, u mom si srcu .Ostala je predivna uspomena na taj dan .A moje se oci napune suzama uvjek kad pomislim na tebe Njegove ruke u mojim ,setamo se na bozicno vece izmedju tisucu lampica i snjeznih stabala.
Ali proljece tek pocinje i tesko mi je jer znam:kad otvorim oci on nece biti tu.…

Anjeze

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.