anjeze - Blogovi

Love is..


andyBrown"> eaGreen">Pogresno je ubjedjenje ,da nekoga ko nam se samo svidja,ljubimo.Ne mozemo ga ljubiti sve dok ga ne upoznamo. Tek tada ,kad nam covek,koji nam se mozda svidja na prvi pogled , »dokaze«,da je vredan nase ljubavi, tada se otvaraju vrata do naseg srca.(bar do mog srca).

Kako nam to dokazuje? Jednostavno da je vredan naseg poverenja,da nas voli i da nam to pokazuje kad sve njegove reakcije i reci odgovaraju nasim mislima,kad vidimo ,da je taj covek jednostavno vredan zlata,koje ne zelimo izgubiti.Tad znamo,da je moguce ,da ga ljubimo i nista prije.Zato za sve curice koje muce svoje lepe glavice ,zbog osoba ,za koje misle ,da ih ljube »NE LJUBITE IH ! To je prolazno. Sa tim u glavi cete lakse pristupiti do te osobe koja vas je toliko preuzela da cete mu poveriti svoja osjecanja. I on je samo covek.I sa takvom osobom cete upoznati sta je prava ljubav .

Sta je sve ljubav?
Ljubav moze da bude i ako dvoje setaju u tisini i njima je tada toplo oko srca, ljubav moze da bude i ako je jedan od njih bolestan a drugi mu donosi supu u krevet,ljubav moze da bude i kad imate oci samo jedno za drugog i nikako nema mjesta za treceg, ljubav moze da bude i kad se dvoje odluce da zele da usrece jedno drugog….
Ljubav je sve sto vi zelite da ona bude....sve ono u cemu cete zajedno uzivati i sve ono sto cete cuvati i negovati...
Anjeze

casual way, 14god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.