anjeze - Blogovi

relax...


 

Prolece je naposled stvarno pocelo.Vrucina more i opet samo vrucina.Predamnom nekoliko zabava,lepih decaka i nekoliko zalaska sunca.Bez obaveza,bez kompjutera hmm bez njega nece moci,bez rutine,bez dugackih turobnih zimskih uvek istih dana u sobi.Samo biserno cisto more,vruce sunce,bujno zelenilo i dobro drustvo.

 

Sedim  na rubu obale promatram zaljubljene koje se drze za ruke,smjeh djece koja skace u more,galebove koji lebde na vetru.U vazduhu se oseca miris mora i soli,koje raznosi letni vetric.konacno sam tu na obali.Tako...Slobodna.Duboko udahnem i zazmurim.Osecaj je tako...Caroban.Kao da pored mora postanem drugi covek.Iz zamorjene osobe prerucim se u relaksiranog uzivaca,sanjam i razmisljam o stvarima koje kod kuce jednostavno nemogu.Jednostavno sam opustena i puna ocekivanja..

 Svaki dodir njeznog vruceg sunca i mirisa soli mi otvori nadu ,da ce ljeto koje pocinja ,trajati dugo…

 

Anjeze

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.