anjeze - Blogovi

spoj..



Nije mi sasvim jasno,zasto ljudi misle,da ce sa curom imati divan spoj ,ako idu u kino.Sama volim da gledam filmove i po nekad idem i u kino,ali to nije bas ono sto bi si ja zeljela sa nekom kojeg jos nepoznajem,i kojeg bi zeljela jos upoznati.

Jer bas upoznavanje nek bi bilo osnovna ideja toga,da upoznas osobu sa kojom si.

Da ides na spoj i tamo razgovaras,vidis dali je osoba sa kojom se upoznavas vrijedna ili je samo neko kome je stalo,samo do jedne stvari ( i ti u tom momentu to ne zelis ).

Ok ides na sok,kavu ,sad ili posle,ali jos uvjek sa istom osobom prezivis sat dva ,tako da u tami gledas negde u prazno. Nemozes osobu ni videti ,nemozes pricati snjim,nemozes nista..

isto tako kao,da bi bila svako u svojoj kuci i bi gledala film svako u svojoj sobi.

Mislim ,da je to bas bezveze …

Ja sam malo starija i ja bi zeljela upoznati prvo osobu dobro, pricati snjom ic na sok ,. Najvaznija stvar koju nikad nesmijete napravit na spoju je (bar ja je nebi napravila) ,da stvar izgleda kao da nije nista posebno.

I ako idete samo na sok ili setnju,neka bude to nesto posebno.Nadjite onu sitnicu koja,ce ovaj dan napraviti nesto posebno i zanimljivo,pa makar sijedeli na klupi u parku i gledali prolaznike ili hranili golubove. Kao svaki dan.Uzeli ste si vrijeme za njega/nju,da pokusate nesto novo,i to je to sta,ce napraviti spoj zanimljiviji .i to je cilj,da ostvarite neku zelju pa jos nesto vise…

Danjasnja omladina izlaske smatra pijanstvom,glupostima,pravljanju stete drustvu i sebi,ne da bi bili toga svjstni.Ako vec idete van u tom izlasku uzivajte ,da vam nesto ljijepo ostane u sjecanju.

Anjeze

anjeze, 15god

{#emotions_dlg.10300}{#emotions_dlg.10300}

dana_so, 15god

he danasnja mladez uglavnom i nezna gde je kinoal kafana ima i viska bar ja tako mislim

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.