anjeze - Blogovi

pitam se dali postoji ?????..


 

Danas nemam namenu nesto jako debatirati,i biti dosadna sa svojim vec onako cudnim -»razmisljanjem«-.u glavnom do ljudi imam nekako (trudim se) iskren odnos i pokusam biti do svih jednaka ,pokusam biti prilagodljiva svima.Tako su me ucili i za to sam zahvalna svojim roditeljima.

Zasto to uopste pisem ,pricam?Danas (juce, danas pisem taj blag.),ja i moja prijateljica smo otisli u grad na banku,sve su bile pune,guzva kao da nesto dele daba,kad smo se vracale kuci stale smo jos u jednoj banki blizu neke trgovine (da ne bude reklame).Stanomo u red na kraju kolone,opet guzva,kad prijateljica iznenada kaze » gle Marko« ja pogledam i stvarno on stoji u prvom redu ,.Prijateljica kaze meni,pozvat cu ga na kavu ,a ja nek stojim u redu i obavim sve sto je potrebno, (i onako sam isla za sebe), prodje neka starija gospodja kraj mene i me cudno pogleda,okrene se pogleda prijateljicu i kaze »dobar dan« i pocne da razgovara sa jos jednom zenom iza mene,bolje receno pocele su saputat.One pricaju ko navijene i vidi ode nam Marko.Prijateljici je bilo sve to malo cudno,gleda i ode za njim pozove ga,nist.opet ga pozove i opet nista jos jednom ga glasnije pozove,kad se Marko okrene i mirno rece »cujem.« i ode .Pogledamo se bilo nam je cudno .Bez razloga ,se ponasa ko neznam sta ,jednom sam mu poslala poziv za neku zabavu ,kao znak postovanja ,i ako on meni nije nista ,poslala sam mu zbog prijateljice,jer ga ona ceni i postuje,pomogla mu je uvjek ,kad je mogla .I to ti je.. Zahvalnost?

Prijateljicu je to jako povredilo,i ako nije nista rekla. Znam da ji je tesko zbog toga.Ali sta cemo ,u ova vremena se desava i to,i sve ide naopako.Najvise je smjesno to,da sta se cula ne dugo nazad,po telefonu,pricala,smijala,prijateljica mu je cestitala za rodjendan i sad vidi ti vraga,ocito se je za mesec dana sve promenilo.

U danasnjom vremenu,su sekunde,mjesec je ko godina,godina cak ko 2 godine .pitam se do kud cemo dogurati ako nastavimo tako dalje.??

Sa tim dogadjajom sam vam zeljela pokazati da po nekad i»Prijatelji «nisu vise ono za koje se najvise nadamo,da znaju i najbolji »prijatelji« okreniti ledja,mozda zbog traceva ili bilo kojeg razloga.

Zato budite iskreni do svojih prijatelja ako ih imate.

Anjeze

anjeze, 15god

imam prijateljicu koja se zove marina,i jako je dobra cura,

{#emotions_dlg.10300}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.