anjeze - Blogovi

Oliver Dragojevic


 

Je muskarac,koji te natera u plac,i probudi u tebi lude uspomene na brezbrizne godine.

Je tihi caroban glas ljubavi.

Je tihi glas moje mladosti.

Je tihi caroban glas mojog detinstva.

Je tihi glas carobnog vruceg ljeta.

Je tihi glas vremena kad su dnevni ritam davali danima,razigranost i sumenje valova  .. ..

 

Jedva sam cekala koncert Olivera Dragojevica.I docekala sam ga, karte  za njegov koncert su se tesko dobile,nestale su u trenu.Kazu da je bilo puno ljudi i dobro je tako.

 

Na zalost sama nisam isla zbog osobnih problema, Jos danaas mi je zao zbog toga.Imala sam karte za njegov koncert,ali radije sam jih poklonila priajteljima.Svakako sam jim pozeljela nostalgiju,Uspomene na nase lude *brezbrizne* godine,mozda i zbog toga nisam isla,jer sam se bojala,da mi nonsalantan gospodin ne pokvari slatke uspomene.

(Znate da super zvijezde znaju biti nepredvidljive i da mogu postaviti na repertoar bilo kakvu glazbenu enigmu (ili nepoznanicu)-tako staru kao novu.Recimo jos danas mi je zao sto sam isla na koncert Lepe Brene.Koja mi nije pricarala sve sto sam ocekivala od onog procitanog,i onog sto sam cula o njoj. Njenu muziku i pjesme koje sam znala skoro sve na pamet sam polako oterala iz glave.Da ne svatite pogresno znala sam sve njene hitove ,koji su svremenom izgubile sjaj…

 

Oliver Dragojevic je za mene kao bajka,koja me odvede u proljece,u godine moje mladosti…Tad sam imala lude godine koje nisu sada vazne,nema veze godine i tako prolaze…Ali jos uvjek osjecam njegov zagrljaj i svaki put kad se vrti njegova muzika sjetim se tog njeznog i toplog zagrljaja.

Tad nisam bila svjestna njegove prisutnosti,Mozda sam je slutila.I vec tad sam se zaljubila u njega i njegovu muziku.Zaljubila sam se u muskarca,u njegov hipnotican glas,njegovu moc i jos danas ga ljubim nakon toliko godina.

Smjesno.I milo receno,tad ,jako mlada,nisam razumjela,kako je,kad zazvoni telefon i na drugoj strani poznat stari glas,koji bezkompromisno privuce sve uspomene.Danas razumijem.Osjetim.

I jos najverovatnije odgovor na pitanje,zasto mi nakon toliko godina puziju suze po licu,kad cujem njegovu muziku,njegov glas ,njegov klavir i kitaru,koja krije toliko lepih stihova,pretvorenih u  najlepse pjesme…

Kad mi dodjes ti,Tko Sam ja Da Ti Sudim,Sve Bi Da Za Nju,Moj Lipi Andjele,U Ljubav Vjere Nemam,Tu non llores querida,…I  jos brojne pjesme koje volim.Pjevac splicanin kojem se treba diviti…Carobno..

To nije reklama za njega,to su samo moji uspomeni na njega i moje lude  godine ,na coveka ,koji mi sa svakom pjesmom pricara proljece….

 

Na kraju jos spot,koji je namenjen coveku,Kojeg neizmerno volim i mi jako nedostaaje….

 

Anjeze

 

 

Chichi, 15god

Divno :o)!Tako si me prijatno iznenadila svojim blogom /mada ih ne citam/ i tako mi uljepsala dan :o).Svi vole Olivera slusati ali malo ko ga dozivljava /mislim na mladost/ kao ti a i ja.Njegov glas budi sve divnei pozitivne emocije u osobi a najcudnije je sto on to osjeca na bini i otpjeva za svakoga pjesmu koju taj skriveno zeli :o).

Bila sam na njegovom koncertu u svom gradu,u novembru mjesecu '08.,i otpjevao je svaku pjesmu koju je publika,tiho govoreci,zeljela / abilo je jako dosta mladosti,sto me je prijatno iznenadilo/.Bila sam vrlo tuzna jer jedino moja nije otpjevana :o(.Vracajuci se na bis,mog "Galeba" je otpjevao posljednjeg!!!!!!

I Brenu sam sinoc slusala,ali.......ona ne osjeca kontakt sa publikom kao on.Bilo je jako lijepo slusati je,ali iz nekih razloga nije otpjevala pjesme koje je publika jako zeljela :o(

Hvala ti sto si meni uljepsala dan s Oliverom :o)))))))))

anjeze, 15god

chichi evo samo za tebe GALEB i kiska hvala

Chichi, 15god

aaaaaaaaaaaaaaa....koja davna mladost njegova a i moja :o)))))))).Lijepo se sjecati / a tako i treba / samo lijepih dogadjaja i dozivljaja iz svog zivota !

Hvalaaaaaaaaaaaaa ti :o)))))))

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.