anjeze - Blogovi

Sjajna bakla .....


 

Zivot!Ljubav….,Zivot se mi ni malo ne cini ko kratka svjeca.Sjajna bakla je,sto su mi ju dali,da je za momenat podrzim u vis,i prije negoli je dam naslednjim redovima,voljela bi,da se zazari.*Iz zahvalnosti se radja ljubav.Razumljevanje je da nas neko voli,da nam iz velicine svoje duse nesto pokloni ono sto trebamo,da smo pocasceni,sto nas jasno oznacava,zahvalnost je unutrasnja svjetlost  s kojom moremo osvjetliti svoju dusu.Vise sto smo zahvalni, vise svjetlosti izkusimo.I vise je prosipamo u svijet.*

Na kojega se damo kad se okrenemo naokrug pokradja.Zemlja je najveca uciteljica onima koji znaju poslusati .Zivot se tu nece zavrsiti,negledajuci na to sta radi covecanstvo.Zemlja ce ostati.Jedino covjecanstvo ce se vratiti u nista odakle je doslo,jedino ako ne promjenimo svoje navike.Zemlja je lijepa ko nova mlada koja za ukras netreba dragulje koje je napravio covek zadovoljna je i sa cvjeticima sa travnjaka ,zlatnim pijeskom sa morske obale i dragocijenim kamenom sa svoje planine.Najvaznije su dvje vrednosti ljepota i istina.Prvu nadjemo u srcu koje ljubi a drugu u ruci sto djeluje kao zelja.

Za svaku ispunjenu zelju u dusi se otvore vrata u jednu sobu iz bajke.Vise puta sto se otvore to smo sretniji.Smisao zivota nije vijecno nego ljubav i postovanje.


Ko je daje je vijecan…

 

Anjeze

 

dana_so, 15god

mnogo lepo

anjeze, 15god

kiska dana {#emotions_dlg.10300}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.