tri_praseta - Blogovi

Dijeta


Werowatno ste primetili da moja telesna tezhina nije proportzionalna mojoj wisini (ako ste wideli moje slike), a shto je josh gore I sam sam primetio da mi u zadnje wreme smeta. Kad kazhem “smeta mi” ne mislim samo na to da ne widim neke “witalne organe” zbog welichine stomaka (po osetjaju znam gde se nalaze od pre, pa ne zapishawam pantalone), wetj mi smeta I kad treba da potrchim (za nekom lepom dewojchitzom na primer ili od nekog nichim izazwano besnog muzha), kad se saginjem da chaprljam po kompu I slichno… Stomak mi pritisne dijafragmu, pa ne mogu da se nadishem posle nikako…Prilichno nerwozan zbog gore pomenutog, reshio sam da prekinem agoniju (a stworim sam sebi josh wetju) I pochnem sa nekom DIJETOM.

Saswim sluchajno sam negde prochitao jednu jako lepu dijetu (doruchak: 1 sex 1 keks, ruchak: 2 sexa 2 keksa I wechera: nema keksa), ali nazhalost nije dala nikakwih rezultata, pa sam morao da predjem na extremniju warijantu takozwanu “Aushwitz dijetu” (na bajatom `lebu I wodi tzeo dan)… Pokazala se kao jako uspeshna 40ih godina proshlog weka….Rakiju na swu sretju mogu da pijem u neogranichenim kolichinama (za razliku od piwa I koka kole, shto mi bash teshko pada), jer kao shto wetj jednom napisah rakija chisti krw, bistri um I snazhi karakter (a ne goji)…

Ponekad se zapitam zashto uwek prawim weliki uwod da bih rekao neshto prosto kao na primer: NERWOZAN SAM JER SAM NA DIJETI… Sanjam burek, pitzu, kroasane – kurosane, pekaru uopshte, ponekad I Zmajinu chuwenu pitu od machitja… Chak mi I ona brkata pekarka shto mi se swaki put ljubazno osmehuje, u snowima izgleda prelepo, iako ima zube k`o dirke klawira (dwe bele jedna tzrna, jedna fali jedna bela jedna tzrna), a i deblja je od mene duplo…

Dzejms (owaj nash ne Hetfild) mi reche swashta wecheras, shta I kako dalje… Pored ella sira, reche mi da jedem I papirne maramitze (mogu I wlazhne da lakshe klize), da I dalje slusham I pustam “zdrawu muziku”, da nema ruzhne zhene, dobre antene I kiselog wina….

Samo sutra da se ne upropastim na slawi, pa tju I dalje nastawiti sebe da muchim balans jogurtom, wotjkitzama, supitzama I ostalim nekalorichnim I nehranljiwim witaminskim obrotzima… Ako sluchajno umrem od gladi na grob mi donesite burek I pola kilograma pechenja umesto tzwetja!!!!

P.S. Pesma u prilogu se odnosi na pitzu

 

Edited by tri_praseta, 2012-02-13 15:32:47

gipsy, 13god

ook Antiqua">Jos da je ovo otpevao Bajaga...

IceCold, 13god

Šta ti je prase, šta te je spopalo da se izdužuješ ?!
Zar nisi čuo da je lopta najsavršenije geometrijsko telo?

tri_praseta, 13god

sretja pa nije bajaga dzipsule
prob`o lejdi (wechera), al ne wredi...moratju da predjem na papirne maramitze i watu
jes ajsitze i okruglo je oblik (oblikowano telo)

Vesnockaja, 13god

Jooj, mučeniče moj, da znaš da učestvujem, u tvom bolu
Ne znam zašto to sve radiš, kad si baš, baš lep i obal, a verujem i udoban
Čak bi ti i Atak_prljavi pozavideo, a znaš kaki je on, ki upisan
Zabrinuta sam, šta ako sve debeljuce odu na dijetu a ja baš volim buce Gde da oči odmaram?

tri_praseta, 13god

Ne znam zašto to sve radiš, kad si baš, baš lep i obal, a verujem i udoban
hahahahahahahah lepshi komentar nisam dobio u zhiwotuuuuuuuuuuu
hwala wesna hwala

tri_praseta, 13god

muzikom lechim depresiju dzejms )

ozbiljna, 13god

Nikad bolju dijetu nisam procitala hahaha samo je nastavi primjenjivati...

tri_praseta, 13god

na koju mislish ozbiljna? aushwitz ili owu sa keksom?

eldara_eldo, 12god

"Ja se vec drzim na dijeti al' nikako da odbijem slatkise"{#giggle} Nemoj da mrzis ovu djecu!{#plezz}

ivanakg, 12god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.