tri_praseta - Blogovi

JEDAN OD ONIH ZHIWOTA KADA TI BASH I NE IDE


Prochitah prawila blogowanja... I osetih potrebu da posle duzheg wremena napishem blog... Znam znam naslow nije originalan ali zato blog definitiwno jeste i oslikawa moje trenutno stanje... Hwala na pitanju loshe je....Loshe da gore ne mozhe da bude... Ali me teshi pomisao da je to samo jedan od onih zhiwota kada ti bash i ne ide.

Sedim u hladnjikawoj sobi, sam, zawidno prehladjen i tupim prste od tastaturu... I ti me josh pitash kako je...Ma idila...Ona zimska... Tjale zaglawio u bolnitzu, kewa u selu brine o dedi na samrti, ja prehladjen, josh sam i zub polomio na kokitze koje sam jeo kao prase (chitaj swinja) dok sam gled`o film "What happend in Vegas", nadajutji se da tje owa srtzeprtzajutja komedija da zagreje moje hladno srtze...Ne ne srtze mi je toplo (tzima me temperatura) owu rechenitzu ignorishete....I ti pitash "kako je"....Hotjesh josh? Nije ti dosta? Oket

Owde me prekide sms poruka  od Rore, tako da mi se danas desi i neshto lepo..."Bok prasitji dolazim u Beograd danas mozhemo li se widimo"....Narawno Rororrororo ako prezhiwim... No da nastawim... Danas saznah da me "dewojchitza" wara sa muzhem, a lagala me qchka da mu ne da pa da joj trazhi na retzept...No dobro njen muzh njen problem nije moj, ne treba da se potresam oko toga... Stigla mi i presuda.... Ne ona o utwrdjiwanju ochinstwa koju chekam kao ozeb`o suntze, wetj ona od sudije za prekrshaje, za sudar u nowembru 2006-e... Samo 10.000, dinara...Sitnitza... A alimentatziju tju i dalje da platjam za ono dwoje detze (i dalje twrdim da nisu moja).... Jel dosta sad?

Oket onda tju da ti kazhem da swaki put kad chujem pesmu od Theriona "Seawinds" se setim.... I zaplachem....I dodjem u situatziju da zgrabim telefon i da te nazowem....I da tjutim.... Jer samo ti bi razumela tu moju tishinu.... Razumela bi, nego se plashim da ne bi oprostila.

 Uz zhiwot ne dobijash upustwo za upotrebu na rodjenju (a trebalo bi) i swako ga odradi najbolje shto zna i ume.... Tako da tju za neki sledetji zhiwot biti spreman...Znatju swe shta kako i gde... Gde sam to pogreshio i gde sam nazhalost bio gad a gde nazhalost ne (Balashewitj)...Jer owo je samo josh jedan od onih zhiwota kada ti bash ne ide (o5 Balashewitj)

 

**NeCi-PeCi**, 15god

Juhuuu sretna za tebe jako , sto si izbacio iz sebe to (joj ovaj Yah me vazda prestigne)!Odilcno sad citas moj blog u kojem Neci kaze : NESIKIRAJJJJJJJJ SEEEEEEE , MASTAJJJJ , PUTUJ OBLACIMA...SVE JE ZAPISANO....NE ZIVI ZA SUTRA, ZIVI ZA DANAS, SVIJET NE MOZES PROMJENITI ali MOZES SVOJE RAZMISLJANJE!!

NO SIKIRIKI....hug velikacki!!!!

IceCold, 15god

))

Eto posta za one koji jos nisu toliko otupeli da ih ni tudja nesreca ne moze obradovati.

 

Astra, 15god

Dokusuri me

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.