tony* - Blogovi

Kako sam skončala :)


" Tonyyyyyyy !!!! Otvaraj te buljave oči glupačice jedna "- čuo se duboki i autoritativni glas.

" Jesam gotova ? da nisam povela nekoga sa sobom ? " - pitala sam ja.

" Nisi " - rekao je glavonja smešeći se.

" Uf dobro je . " -pomislih.

" Hahahahha " -smejao se glavonja drzeci se za stomak.

" Sta je smesno? " -upitah tiho i pokorno, ko zna ako se puno bunim možda može da mi se desi nešto još gore od smrti, ipak je on Bog a ja samo idiot, kanditat za Darvinovu nagradu. Srećom da sam se reprodukovala na vreme te je neću dobiti.

"Ceo život ti je samo i jedino bilo bitno da znaš, umeš, možeš....da budeš pametna ....hahahahah....i onda skončaš na najgluplji mogući način ! " - objašnjavao je glavonja kroz smeh.

"Pa jes' vala smešno je, bar si me ispoštovao da mi smrt ne bude  ne zanimljiva i svakidasnja, kakva sam bila tako sam skončala. AMIN"

   Pogledam na dole kad tamo ljudi koliko hoćeš. Koja glupost, žurka u moju čast a ja ne mogu da prisustvujem .

   A vidi vidi onu bandu u ćošku ! Ko mi ono teši muža? Moje pwasenceeeee, vid ga nosi i crninu, ček ček to je ipak neka crna majica sa slikom nekog benda. A vid moju Zoljku al se napirlitala . Zna ona da joj nebih nikad oprostila da ne bude najbolja riba na mojoj sahrani. A moje Vodeno, ubija tugu šljivovicom, neka neka. Dvorski, vid ga našao je zajedničku temu sa bivšim mi mužem, to sam i očekivala neka se veterani malo prisete kako su nekad vojevali. Ona glava što štrči iznad svih to je Anticeva došao da mi prebroji sve ljubavnike sa zokija . Juuuu šta ih je više nego familije.

" Čudiš se Tonjka što je došlo toliko zokijevaca "- reče glavonja.

" Pa zbog zokija si i skončala luda glavo jedna ! Da nisi pogledala ko ti ulazi na radio a posle se i raspričala sa Delfi kako je bilo na noći muzeja, setila bi se da si stavila šerpenju na gorionik u ostavi da pržiš meso (sačuvaj boye da to radiš ko sav svet u kuhinji pa da ti se oseća po kući). Setla bi se da ti je taj isti gorionik ispod bojlera na struju i odma pored kotla na gas. Nebi se ulje zapalilo i gorelo metar u vis i nebi se bojler usijao i eksplodirao i lansirao te ovde do mene "

FLASH !!! TRAAASSSS CVINGLLLL....kesa koja je visila na zidu na zakovanoj ekserčini od 10cm pala je na pod. U kesi su bile staklene čaše koje nisam znala ni da postoje. Zvuk razbijenog stakla odvojio me od lap topa. Ulecem u ostavu, plamen i dim na sve strane ! Skidam serpu koja gori sa gorionika. Gasim vatru. Zavrćem ventile na butan boci koja je vrela. I bojler na 20 cm od plamena je vreo. I njega isključujem iz struje. Osim malo ispečenih ruku i blage nesvestice nema težih posledica. 

" Hvala ti glavonja što si me na vreme upozorio. A, znam te ja šmekeru stari verovatno bih ti tamo smetala. Sigurno bi imala primedbe na detalje eksterijera i 100% na društveno uredjenje Hajde, vidimo se nadam se mnooooooogo kasnije ".

tri_praseta, 9god

tzrne majitze sa aplikatzijama benda nosim u swakoj prilitzi (jer druge nemam), pa tako i na sahranama a da teshim muzha, to nema shanse.... ewo teshim zolju na primer

tony*, 9god

Pa da to sam i htela da kazem ....ccc....a i znala sam da ces zoljku zeleti da tesis samo sam cekala da napises

tri_praseta, 9god

zoljku, tonjku, sojku....mitzu...swejedno mi je

Soya, 9god

Tacno nisi svestan svoje nesvesti! Nikada nije svejedno!!!

tri_praseta, 9god

radoznalost je ubila machku, a rawnodushnost tje ubiti prasitje

Vesnockaja, 9god

Lutko moja, obozavam te. Pametna moja glavice.

Ma, ma... kiss, pametnice!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.