tony* - Blogovi

Maslačak


Bio jednom jedan maslačak. Ni sam nije bio siguran dali je korov ili cvet ,pa mu je jako bilo bitno da ga drugi gledaju i da mu se dive.

Zato je najviše voleo da raste medju baštenskim cvećem sa pedigreom. Uvek nekako iznikne pored neke perunike, gladiole ili lobelije. Mada su mu ružice bile omiljene jer je njegova žuta boja baš dolazila do izražaja izmedju ružinih sjajno zelenih listića. Ružama on nije mnogo smetao onako čupav mali i smešan, pa su ga puštale da se šepuri medju njima mnogo više nego što je za to imao pokriće. A on je nekako umeo da oseti kad im je dosadio, pa baci seme s`vremena na vreme u neku drugu leju i tu počne svoju priču iz početka. 

Tako mu je to dobro prolazilo da je umislio da pripada medju ovo plemenito cveće i pustio je duboke korene pa se stalno iznova obnavljao. Sve dok se nije toliko obezobrazio da je svoje korovsko seme pobacao svuda unaokolo i razmnožio se u neverovatnom broju. Bio je to ružan prizor jer mu je žuti cvet kratko trajao a nakon toga na sve strane su štrčale njegove šuplje stabljike.

Ruže su ga lepo drugarski zamolile da se smiri i da ne zauzima teritoriju koja mu ne pripada ali on se i dalje širio i svuda i pričao kako bi leje sa cvećem bez njega bile baš ružne jer je on kralj medju cvećem.

 

Delfi, 8god

Odlično,priča sa porukom

IceCold, 8god

Kome smeta jak Maslačak, tonjka!?

U njegovu odbranu, poučan tekst na najboljem magazinu na svetu i šire:

Zelene bombe zdravlja - rukola, sremuš, vlašac, kopriva i maslačak

 

tony*, 8god

Hahahha nateraćete me da napišem ime ili ti nick maslačku

IceCold, 8god

Ma ne bi valjda to stvarno uradila!?

Promeniće nick i opet se zakamuflirati među neke cvećke!

Vesnockaja, 8god

E jes' utrpaca taj maslacak, dabogda se opametio hahahahahaha

Obozavam te, Tony mig, kis, cmok, ljub!

Ce maslacka stavimo na Farmu, pa nek' vidi sta ce

 

 

4ever21, 8god

hihihi! o kome ti to pises?

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.