tony* - Blogovi

...I koštice od lubenice


Hata obećala, napisaće blog o meni. Kaže biću popularna baš kao što želim.  A i red bi bio da ne ostanem jedina koja je visila ovde trinaest godina nepomenuta.

Šta li će napisati ? Čekaj pisala je o nekima, nebi bilo loše to ponovo pročitati. Evo recimo ovaj , "IceCold, lootka jedna prepametna" . Naslov će sigurno biti senzacionalan...i to je verovatno sve i jedino gde će me pomenuti. A tako sam se nadala.


Idem da pojedem nešto da ugušim tugu.

Iz frižidera viri načeta lubenica a iz nje koštice. Aaaaaa sad mi nije dobro i muka mi je. Hata kaže, ne znaš ti koliko su te koštice zdrave. Zaboraviiiiii, idem da spavam. I onako od tog bloga nema ništa , baš kao što nije bilo ništa od onih davno obećanih sapuna.


O krevete, ti meka prostrana mirišljava livado...brojim do tri ovce i slatko tonem u san. Toliko slatko da u ustima osetim sokove lubenice, pa mi sve cure niz ugao usana i na jastuk. Udahnem duboko onako kao kad vežbaš jogu.....i aspiriram nekoliko koštica ! Gotovo, davim se , nema nazad. Dah ponestaje oči hoće da ispadnu iz duplji. Znala sam da ću da umrem na najgluplji mogući način. A eto možda će se o tome napisati neki blog. 


A onda udarac u ledja, kao lopatom, izleteše one koštice jedna na usta druga na nos. 
-Aaaa pa ne može da se umre a da pre toga nisi matematiku naučila-kaže Vojin i iskezi se a zubi mu zasijaše kao zvezde na vedrom nebu.
-Krenućemo iz početka , prvo tablica množenja. Pa gde si ti videla da kad ja pitam 7x8 a ti prvo računaš 5x8=40 pa dodaš 2x8 jer 8+8 znaš da sabereš !!!
Pa uze kredu i ispisuje tablicu množenja dok ona škripi po tabli tako da mi zubi počinju da trnu.
-Protestujem-kažem ja.
-Dvadeset prvi vek brate a ti meni pišeš po tabli, gde su tu savremene tehnologije? 
-Eno tamo-pokazuje Vojin na monitor koji stoji u ćošku. Sa ekrana mi se cere zagrljeni Zoki i Švarceneger. Iznad njihovih glava velikim slovima piše Arithmo games.
Negde iz daleka osetim miris farbe. Postaje sve jači i jači. Ako se dovoljno udrogiram od ovih isparenja možda moj mozak bude uspeo da pomnože 7x8 a da ne koristim  all fingers and toes. 

-Pa šta mi pišeš po tom ormaru kredom-kaže Gipsy. 
-Ajde idi tamo da pojedeš onu posnu boraniju dok se ne oladi, a ti tony dodji da te naučim kako se mažu ove chalk farbe.

I tako mažemo mi , dobro je bar nije matematika. Zeleeeeni se ona fraba a na dodir nije glatka nego nekako matirana i baršunasta, skoro da podseća na čoju.


-Dobro je cigane !!! -viče Hata-Obrni to pa da vežbamo snooker, dva dana i ima sve da vas derem.


Neka me neko probudi kad izadje taj Tidžin blog

*Wednesday*, 3god

Auuu, što je tebi dobro dok spavaš  Sita se ismejah  

Mada, malo sam razočarana, mene i mog dečka nema nigde

tony*, 3god

ta tema ide pod NOĆNE MORE 

IceCold, 3god

Tačno se vidi da si blog pisala posle udisanja farbe!

Ko još pri čistoj svesti želi da ga Hata bloguje!?

tony*, 3god

Sve mi se čini da ćeš posle ovog komentara ti ući u još jedan blog  A možda budemo u nekom i zajedno 

gipsy, 3god

Ne mogu da komentarišem onako kako bih volela, inače ništa od Hatinog bloga, al da se zna da je kvarna ideja moja
Što se farbe tiče... imali mi nekog komšiju stolara, pa improvizovao kao radionicu u podrumu, svima popravljao stolice i koješta... i kad god zamiriše drvofiks, meni nešto zatreba iz podruma.
 

tony*, 3god

Zadnji put kad si mi pričala bilo je, imamo komšiju stolara...znači predozirao se ....a od hatinog bloga i onako ništa nema...kako ga je obećala tako je nestala...a ko zna možda piše sabrana dela o meni pa joj treba vremena 

IceCold, 3god

Znači, ove dve počele da se drogiraju, a Hata batalila sapune i vraća se blogovanju?

A bile ste tako normalne neko vreme.

Hatidza, 3god

aman ljudi.....ode covek posteno da prilegne na popodnevnu siestu, i taman evo probudio se ujutro u 6 umorniji nego kad je lego, i saceka ga brdo iznenadjenja, poruke, obvinjenja sa svih strana....ako nas ukucani ne razumeju, molim vas, budite bar vi ljudine i razumite....

znaci vako.....nakon mnogobrojne bilijar pobede juce, odoh da prilegnem ko sto to radi moj cigan svaki dan bez izuzetka....prva 2 sata nisam mogla da zaspim od vrucine, a ostala 16 nisam mogla da se probudim od iste....nocas u 3.54 dobijem poruku sa sledecom sadrzinom: "idi ciitaj blog"....progundjah golubu na uho "evo, odma cu" i okrenula se na drugu stranu........srecom, nije me rasanilo ni to sto sam ovu recenicu povtarala jedno desetak puta za sta god sam bila upitana u toku noci.........kako god, da ne duzim da pocnem odma sa vaznim stvarima....

draga, tonke.....zar ti zaista mislis da ces da narucis blog u 15 do 4 i ocekujes ga u 4 i 15 vec zakacen na zokiju?!pa znas li ti da prvo neka faca sa zokija mora da odobri moje pisanie ?!...a zapravo....najnajprvije mora da Gipsy ili eventualno Icecold smisle naslov, pozadinu i odgovarajucu numeru za blog....pa tek onda se ja prihvatim posla i napisem malo remek delo....uvek i uvek iznova....znaci, to je proces, nije to tek tako.... 

tema "sapune" necu vise niko da mi pomene.....izvolite, doljite, pa ponesite.....ko sto je uradio cici....dosao, odneo i nikad se vise nije javio....posta nam ne funkcionise, a zaista sam pokusala....zadnji put neki polupismen retard forte u posti mi reko da moram da imam neki medicinski atest za slanje sapune....

tema "droZiranje" mi se vise svidja....ko i svi cigani, tako i ja, obozavam miris lepka...i ne samo taj....recimo ko dete sam vazda krala iz bakinog ormara one kuglice bele naftalin.....i imala ih u svakom dzepu i vazda ih snifala....secam se.....mama mi je zbog toga bila na ivici nervnog sloma i pozelela da me prebije i drugi put u zivotu...ali nije....samo me jednom istukla posteno....

sto se tice tvoje matematike mogu samo da te ohrabrim da nije to najvaznije u zivotu.....eno i onaj tvoj francuz ne zna da kaze 80 a da ne pomnozi 20, i to cetiri puta......xaxaxaxa........jbs matematiku, uzivajmo u umetnosti.....i svakako u muzici......ne znam zasto bas na ovom mestu mi izadje lik i delo druga putina kojemu je proradila zlezda glupaca ovih dana.....valjda kao losa asocijacija....

inace, lepa forma pisanja....falio je saran da uzvikne: "hej"....

i da......izvini, koju muziku slusas?

gipsy, 3god

Ništa ne miriše tako dobro kao dvotaktol!

Hatidza, 3god

joj.....DA!....zbog njega sam pocela da vozim motor

tony*, 3god

Braćo cigani mnogo ste se Vi od tog snifanja ubacile u slow mode. Život će te prespavati. Ajmo malo brže to čitanje i pisanje, akcija, akcija !!! Kad smo već kod toksičnih materija...meni malo sumnjivo to što se cisilej nikad nije vratio ?!

A matematiku, pa ne bi ja al mi još uvek teško da priznam da nešto ne znam ili ne mogu. Ti ćeš hato razumeti (primer bilijar)

Podsticanje lučenja hormona iz žlezde glupače kod muškaraca je moja specijalnost. Rodila sam se sa tim talentom i kroz godine ga usavršila a na svoje ogromno nezadovoljstvo i štetu.

I nebi sa ovim da završim, mislim ima i pametnijih stvari koje znam al nisam popila jutarnju kafu ni do pola .

 

`ladovina, 3god

Ne znam za blog tony*(z), al da nas je drala na snukeru to veče, jeste. I neka je. (Brat moii, ne znaš lepo šta da joj radiš...sve pogađa )

Jedna je Hata! 

 

Lav ju ol 

 

tony*, 3god

E da primetila sam i ja da ako se zeznem pa je malo previše pustim na početku posle ne mogu da je stignem Napredovala nego šta, i dobro je što jeste sad vas ima bilijarista pa mogu ponekad da vas pobedjujem kad mi se hoće

saii, 3god

Tony , ja mislim,da ti pod hitno treba odmor negdje na hladnom

tony*, 3god

Šta čekaš...vodi me

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.