aisa - Blogovi

Malo licnih stavova


Vise puta se susrecem sa negativnom konotacijom na temu pisanje blogova. Nije kao da mi je vazno da ovo napisem, al napisacu jer mogu
Blog bi po definiciji trebala biti forma licnog misljenja na neku temu. Ne ozbiljno knjizevno stivo, ne cinjenica , vec uvek licno misljenje na odredjenu temu.
Nekome se takav nacin pisanja dopada , nekome se ne dopada i to se zove sloboda izrazavanja. Sloboda izrazavaja je kada pisac ima slobodu da iskaze 
svoje misljenje u blogu, i isto tako kada citalac ima slobodu da mu se to ne dopada.
E sad, sloboda izrazavanja nije kada neko nekog uvredi jer o njemu ne misli lepo. To je i dalje uvreda , a ne sloboda izrazavanja.
Etiketiranje...
ukratko receno nema veze sa etikom
Etiketiranje je manir slabih ljudi sa tendencijom da nateraju druge da se osecaju manje vrednim isticanjem neceg sto ,,etiketirac '' odabere kao cilj.
Da bude jasnije : babe, dede, tetke, glupi , lepi, manje lepi ...
Ponasati se lepo je prioritet. Sagovornika je nuzno potrebno postovati ili ne razgovarati sa njim.
Diskriminacija je nepozeljan vid ponasanja u svakom drustvu . Cini da se drugi osecaju kao visak i svakako nije manir pristojnog coveka.
I mogla bih jos al necu, jer mogu da necu

i_tako, 4god

Gađaš pravo u metu. Pa ću izneti svoje mišljenje u ovom komentaru.

Pozdravljam svaki blog gde čovek iznese svoje mišljenje na temu koja ga interesuje,  i svaki komentar koji će to podržati ili ne, ali zna se „nije teško biti fin“.

Ove tvoje reči  će pročitati dosta njih i neće se pronaći oni koji su opisani tu... Neki od njih će ga čak i lajkovati... ubeđeni da je njihovo razmišljanje i postupanje najispravnije... Kako kaže jedna  meni draga  osoba ovde „samo majmun ne menja misljenje“ pa se nameće pitanje koliko smo odmakli od naših predaka po Darvinu

I ona zlatna rečenica za kraj, poznata na ovom našem Balkanu... „sve ide iz kuće“.. (Što mene dovodi do zaključka da sve zavisi od toga da li je neko živeo u porodici majmuna  

P.S. Da se ne nađe neko i prozove me kako ne volim majmune, volim sve životinje... Majmun se ovde sam nametnuo

 

tony*, 4god

Neki majmuni nikad nisu evoluirali, niti će...ja im ne bih više pridavala na značaju, kad mi se gleda u njihov kavez pogledam al najčešće se okrenem i odem.

aisa, 4god

ali je svakako vazno da neko na taj kavez okaci tablu sa natpisom majmun

HA HA dal po Darvinu il po bogu? Jos cnje i gore.

aisa, 4god

sto je svakako ponovo etiketiranje

vazno je oznaciti ponasanje, a ne pojedinca kao ,,neprihvatljivo"

tony*, 4god

E ovo je suština tvog stava sa kojim će se svi složiti BRAVOOO !!!!

 

Lepo receno.Ali babe, zabe ,tetkarnici  i ostalo vuce  posledice iz daleke proslosti.Takvo izrazavanje govori mogo ali nije na meni da komentarisem dalje . A blogovi idealni da se svako izrazi kako ume i zna .Citaju samo oni koji zele, a shvataju kako umeju.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.