tri_praseta - Blogovi

Metal`ka u gradskom



Danas sam imao "unforgiven" iskustvo u gradskom prevozu. Udjem na prednja vrata i primetim da nisam "one", vec da se raja naguzvala pun bus. Rek`o bice vala "fight fire with fire", ali sta da se radi. Krenem da se guram ka sredini, kad baba sa kisobranom krene da me bode u rebra, da u meni proradi neki "St. Anger". Ajde baba vise "die die my darling", samo prestani da me akas tim amrelom, vidis kako mi tu duks "fade to black" tu gde bodes, jesi normalna. Guzva sine, kaze baka, to ti je "and justice for all" za sve nas koji se vozimo gradskim. U tom trenutku vozac naglo zakoci, da smo svi poleteli ka njemu. Koji sam ja "master of pupetts" nasmeja se zlotvor i oplete po gasu. Razmisljam samo da nam ne nestane "fuel" kako ovaj vozi, pa onda sam dzaba pretrpeo ovaj "damage". Pokusavam da mislim na neke lepe stvari ali siledzija me nabo laktom u nos i primecujem da pocinje "bleeding me" i natapa brkove. Od jednom cujem crkvena zvona, pomislim "for whom bells tall". A ono prolazimo pored crkve i svi se krste k`o pod komandu. K`o Lovkraft kad cuje "call of Cthulhu". Mislio sam da necu preziveti ovaj "jump in the fire", ali sva sreca stig`o sam na odrediste i "nothing else metter" osim toga. Kad sam izasao iz busa rekoh sebi jbte koji "ride the lighting", treba napuniti "battery" za sledecu voznju.

A koja je vasa omiljena pesma od Metalike?

jedina, 4god

da budem iskrena, ne slusam ih...ali blog je 

tri_praseta, 4god

Hvala Jedina Danas sam napisao nesto slicno samo sa Azrinim pesmama. Strpao sam ceo album "Filigranski plocnici" u blog

tri_praseta, 4god

Bila je samo jos jedna od lepih zena sto prolaze kroz grad, Hladna kao led. Godiste `68-o. Sve sam se nadao da ce i mene da ogreje prolece 13og u decembru i da cu uspeti da predjem tu tanku crnu liniju koja nas razdvaja. Raspitivao sam se o njoj i shvatio da ima neke cudne navike. Znao sam da to nije OK, ali sto sam je vise upoznavao bila mi je sve vise naizgled lijepa. Uzeo sam gitaru i nacrtao se ispred njene zgrade u park, sto ju je zainteresovalo i pozurila je da vidi ko to tamo peva. Rekla je da joj odsviram ako znam pa bilo sto i da me voli kad pricam. Bila je to velika ljubav i nikom nije bilo lepse nego nam`, ali je ona morala da ide poslom u Iran. Nije imala strah od smrti, plasila se samo da ne postanemo ljudi samoce. Ja sam bio njen nasmeseni pas i nikada me ne bi prodala. Ona je otisla a ja sam ostao da rolam sa Jurom na ovim hladnim od njenih koraka izlizanim filigranskim plocnicima 

jedina, 4god

hahaha bravo 

aisa, 4god

sad but true 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.