kuduz - Blogovi

Zabranjena ljubav


On i ona. Slucajno su se nasli. Oboje su bili vezani za nekoga drugog i odmah su to priznali, nesvjesni da ce i pored toga sto su vezani, da se zavole. Medjutim, nastavili su da razgovaraju svakodnevno, ne znajuci da ce to da se pretvori u nesto sto nisu planirali. Nisu mogli da se vide u cetiri oka ali su nastavili da pisu, da pricaju kad god su mogli, makar to trajalo minut-dva. Dani su prolazili a oni su se sve vise otvarali jedno drugome, poceli su da pokazuju emocije, osjecanja, zblizili su se, iako, svjesni da ce to jednog dana da ih boli, nastavili su, prihvatili su taj rizik.  

 

Nastavili su svakodnevno da pisu, da razmjenjuju emocije i osjecaje koje su stvorili, uzivali su u svemu tome. On, vjeciti romantik, pokazivao je svoje osjecaje, pisanjem, drugacije nije mogao iako je zelio. A ona, pomalo tajanstvena, na momente hladnokrvna ali znala je da pokaze pravu emociju kad je trebalo. Bili su na sedmom nebu, cinili su jedno drugo sretnim, iako, svjesni da ce jednog dana ta sreca da se pretvori u tugu, nisu odustajali i isli su naprijed.

 

Pretvorili su par obicnih recenica u ljubav koja je zabranjena, koja ne moze biti happy end i morali su teska srca da to prekinu. Znali su da ne mogu biti zajedno, i da ce, ako nastave dalje samo jos vise da ih boli kada toj sreci dodje kraj. A kraj je morao doci, iako nisu htjeli, drugog izbora nije bilo. Nakon godinu dana svakodnevnog pisanja i pricanja odlucili su da prekinu, ali da ostanu prijatelji.

aisa, 4god

Nema zabranjenih ljubavi, emocije se ne kontrolisu i nisu nicije vlasnistvo. A jel su ostali prijatelji ?

kuduz, 4god

Kako drugacije nazvati takvu ljubav? Nemogucom, ili? Da, ostali su prijatelji. 

aisa, 4god

ima jedna jednostavna rec za takvu ljubav - zabluda

kuduz, 4god

Sve zavisi kako ko tumaci tu rijec - zabluda. 

Dinna Dina, 4god

Nista nije izostavljeno...al dodato i nesto neocekivano...dakle bez sumnje..

kuduz, 4god

Naravno. 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.