kuduz - Blogovi

Nostalgija Ili Nesto Drugo ?!


Eh ni sam ne znam odakle da pocnem, svakim danom sve vise iznenadjenja na portalu, lobiju, covjek ne zna dal' bi se smij'o il' bi plak'o.

Vec duze vremena razmisljam o tome, s obzirom da su meni drage osobe se pomalo povukle odavde, da se i ja povucem (ali jos uvijek razmisljam o  tome).

Istina je, da ima jos puno meni dragih osoba koje su tu, al' imaju neke svoje interese i neku drugu raju, pa mi bas i nije u cilju da ikoga molim da bi se sa mnom igr'o, pis'o ili nesto trece.

Naravno, sajt itekako volim, i najvise bih volio da je drugacija situacija, da ne moram razmisljat' o odlasku ili nekoj manjoj pauzi, ali izgleda, istina je, da sve sto je lijepo stvarno kratko traje.

Znaci, vjerovatno se nece bas puno raje pitat' gdje sam ja, ako odem za sedmicu - dvije, mjesec, i ne vratim se vise, ali AKO odem, ipak je ovdje svasta bilo, i losih i lijepih trenutaka, smijeha i jos svega pomalo.

Ovi sto su navikli o drugima pricat', ne brigajte necu otic' sa ovim nikom pa drugi pravit', to mi nije u opisu radnog mjesta, cak stavise ovaj nik je od mog prezimena i niko drugi ne moze bit' Kuduz, ipak je on unikat, AKO odem, onda odoh zauvijek, mada se nadam da ce se sta promijenit' dok ne donesem pravu odluku, jer kako kazu; poslije janjanja nema kajanja.

Et' i da se svima zahvalim, za lijepe trenutke provedene ovdje, jer sta ja znam sta se moze desit' preko nocit', kako ce sutra bit', hocul' uc' il' ne, preko noci se covjek moze okrenut', mada ja pokusavam da ostanem takav, kakav sam, jer ovakav, kakav jesam, najbolji sam (barem ja tako mislim),al' prihvatam sve kritike, pohvale i ostalo, a sad idem da vidim kakav film u Videoteci da pogledam,budite mi zdravi, lijepi i pametni, voli vas Kuduz, Kudo, Nedo, mezimce.

 

PS:

Ako mi je ko jos neki nadimak dao nek dopise, ja sam napis'o ove sto znam, vise se nijednog ne mogu sjetit', pozdrav svim nacijama i generacijama.

 

by: Nedret Kuduz Kuduzovic aka kuduzMC (zoki nik: kuduz)


delta, 12god

Pero...i ti se oprastas od nas?

kuduz, 12god
Jos uvijek razmisljam o tome, ne bih da se poslije kajem.
delta, 12god
ma daj molim te..ovde smo da se zezamo..zaboravimo na tekuce probleme..ajd molim te..kakvo odlazenje...pffff
kuduz, 12god
Kad smo kod problema, imam problem sa vodokotlicem, negdje ispusta vodu, ako znas rjesenje aj' navrati popravi, hahahaha.
delta, 12god
kupis drugi i resis problem
kuduz, 12god
Pero, nisi od pomoci, aj' cao, hahahaha.
NeznankA, 12god

Idem i ja sa zokija ..definitivno ..{#clap}

delta, 12god
zar i ti sine Brute?
kuduz, 12god
Ja razmisljam jos uvijek, tesko se odlucit' (bar meni).
NeznankA, 12god
vala idem i ja ....dosta sam bila ovde ..ti si kriva sto si me "dovukla" pridruzice cu se grupi ...OTPISANI
delta, 12god
odavde je tesko otici...pokusavala vise puta..i uvek se kao bumerang vracala..iz iskustva licnog ti kazem..sjedi tu BA...i bud' miran
kuduz, 12god
neizbezna, 12god

Picasoo nema ides

kuduz, 12god
Hahahaha Picasso, ima i taj.
ALISHA, 12god

zaboravio si jedan nadimak ex-bebo

kuduz, 12god
Eh da, to sam zaboravio, hahaha.
3MaljenA0, 12god

pih pa ti zaboravio da si mladozenja {#bigsmile}

kuduz, 12god
Mlada, to nema nikakve veze sa ovim.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.