kuduz - Blogovi

Nedostajes Mi


Draga majko evo vec deset godina prodje kako nisi s nama, Boze kako vrijeme leti kao da juce bjese, godine prolaze ko dlanom o dlan.

Proslo je majko mnogo vremena otkako si preselila, mnogo dana, mjeseci i godina.

Ni sam ne znam kako je tako brzo sve proslo, ne znam sta bih i napisao a da ne zaplacem, znas majko, toliko toga se se izdesavalo za ovih deset godina.

Boga mi majko, svaki dan te se sjetim bezbroj puta, najvise na tebe mislim kada legnem da spavam, tad mi misli razdiru unutrasnjost mog bica, a ujutru se probudim na jastuku mokrom od suza.

Da ti kazem da sam bas dobro i nisam majko, a i kako biti nakon svega sto se desavalo, znas i sama kako ste propatili samnom, vodeci me po bolnicama, kojekakvim domovima zdravlja.....znas majko, sjetim se ja toga uvijek, i nikada vam se ne mogu oduziti za sve sto ste ucinili, a i sve bi bilo drugacije da si ti s nama, znas majko, tesko je kad cujes dijete kako doziva svoju majku a ti to gledas i slusas a nemas koga tim rijecima da zoves, znas, tesko je, veoma tesko.

Znas majko, danas je eto deseta godisnjica otkako nisi s nama pa cemo kao i svake godine obiljeziti tu godisnjicu onako kako se to radi, samo ove godine imamo jos jednog clana nase obitelji, tvoja snaha, zena koju poslije tebe volim najvise na svijetu, znas majko, govorila si mi da ti je doziviti da se ozenim, osnujem svoju porodicu, da drzis unucice u krilu, znas majko, Dragi Bog te uze k sebi, vjerovatno sto si mila, topla i draga osoba.

Draga majko, ja se sada oprastam ovim pismom od tebe, a dolazim na mjesto gdje si ukopana, pa cu nastaviti da pricam s tobom iako te ne cujem, ne vidim, ali osjetim te, tu na lijevoj strani, zauvijek bila i ostat' ces u srcu jer si ti moja majka i najvise te volim na cijelome svijetu, neka ti Dragi Bog podari lijep Dzennet.

 

by: Nedret Kuduz Kuduzovic aka kuduzMC (zoki nik: kuduz)

ALISHA, 12god

Bebo, kao sto si i sam napiso ..za uvijek je sa tobom u tvom srcu...citajuci tvoj post suze mi teku same ..setih se svih mojih dragih kojih nema vise ..koje sam voljela ..al za uvek su u nasim srcima bebo ..

kuduz, 12god

Ajoj bebo, zao mi je sto si se rasplakala, ja evo sad malo uletih na net pa vidjeh komentar i ajd' rekoh da ti odgovorim pa odoh o5 dole kod oca, puna kuca rodbine, hvala ti bebo kad si procitala blog.

NeznankA, 12god

uffffff..bolje da nisam citala..rasplaka meee(((

@lbatros, 12god

kuduze  tesko mi je ovo sve poseti me isto na moju majku al sta ce  mo oko tako od dragog alaha srce sve izdrzi budi hrabarr.....

m@kis@, 12god

{#crying}{#crying}{#crying}

kuduz, 12god

Da, upravo tako albice, sve je od Boga, bicem ja hrabar uz Boziju pomoc.

Voljena, 12god

Vidjela sam kad si reko da si u zalosti, al nisam ti htjela otvarat rane i ja pitanjima. Budi jak Nedo, misli na buducnost, misli na to sta imas u zivotu. One sto izgubimo, nemozemo vratit, al zato nam oni sto ih imamo pomognu ici dalje {#icon16}

kuduz, 12god

Hvala Dino na podrsci. {#kiss}

Vesnockaja, 12god

Eh, Kuduze I moja majcica je medju andjelima. Sve znam. Odblovala sam svaki suncana dan, svaki kap kise koja je pala na njen grob.Rana ostaje uvek, tinja u nama i nekako je mirnija a boli i boli zauvek...

Pozdrav tvojoj voljenoj dragoj i tebi. 

kuduz, 12god

Da, bas tako Vesnich, hvala, pozdrav tebi i tvojima.

Divlja, 12god

{#sadsmile}{#sadsmile}Na zalost kudo  nisi sam, i ja  to radim....dozivam...Nedaj Se !! (

kuduz, 12god

Ne znam nesto sto mi nisi rekla....nemoj mi reci da je....neee ?

Ah Lelic moja draga, dok smo zivi tako ce biti....sta drugo mozemo....{#crying}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.