kuduz - Blogovi

Sretna Nova 2014. Godina


Iako su sitni sati, radno vrijeme nije ni priblizno kraju (barem meni), ali posto mi je radno mjesto takvo da imam vremena za sve pa tako i za moje Zokijevce, odlucio sam da malo pisem. I eto, dan po dan, mjesec po mjesec i prodje godina (sto bi se u narodu reklo: prodje godina dok rece keks).

Dragi moji Zokijevci, kao prvo, zelim vam puno zdravlja, jer zdrav covjek ima hiljadu zelja, a bolestan samo jednu – da ozdravi. Nova Godina je vrijeme kada, sve sto je ruzno treba zaboraviti, a sve sto je lijepo treba pamtiti, jer, ljudski je grijesiti, bozanski je oprastati.

Zelim vam da ste uvijek sretni, veseli i da osmijeh sa lica nikada ne skidate, jer smijeh je pola zdravlja. Neka vas nikada ne stigne necija suza, tuga ili bol. Zelim vam da nikada ne odustajete od svojih ciljeva, i da stojite cvrsto na nogama, jaki kao stijena.

Zelim da vam predstojeca 2014. godina donese samo najbolje sto se pozeljeti moze. Da okrenete novi list i krenete dalje ne obaziruci se na proslost, sa nadom u bolju buducnost, da volite i budete voljeni, jer, ljubav je smisao zivota i rusi svaku prepreku pred sobom.

Sve u svemu, zelim vam lijep i nezaboravan provod, opustite se, uzivajte do maximuma, nemojte pretjerivati u alkoholu jer kada vas pobijedim necu da cujem izgovor: 'jaoj mahmurna/mahmuran sam, pa si me pobijedio', (ovo vazi za one sa kojima igram yamb, remi il' nesh trece). U zdravlje!

suzyyy, 10god

Sretna Nova godina i tebi komso 

kuduz, 10god

Hvala kono!

tri_praseta, 10god

godina prodje mala newesta nikad

kuduz, 10god

Rekose jos 2 godine da ce bit' emitovana, siguran sam da cvjetas od srece!

kruskaaa, 10god

i tebi sve najjj od  zelim.....srecna Nova 2014!!!

kuduz, 10god

Hvala vockice!

quietly, 10god

Sve najlepše i tebi !!

kuduz, 10god

Hvala profesorka!

slika, 10god

kuduz, 10god

Hvala sliCko!

*sonce*, 10god

hvala i tebi SRETNA NOVA i sve najlepse u njoj

kuduz, 10god

Hvala sunce!

Voljena, 10god

Hahahah tacno si me trzno, prepala se, osvanuce moj sms negdje pa te ubi

Hvala na ljepim zeljama, i tebi sve najbolje u 2014. godini, jubac

kuduz, 10god

Nisam ja pis'o hijeroglife, ti meni moras da prevedes tvoj sms upucen meni!

Maritza, 10god

Hvala, Kudo, divno biće jedno. Sve ti se dobre želje vratile

kuduz, 10god

Hvala Marice! 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.