kuduz - Blogovi

Musko - Zensko Prijateljstvo


Po mnogima ne postoje musko - zenska prijateljstva.

Inace kazu; ma kakvi to, danas su prijatelji, sutra u krevetu i slicno.

A ja se bas ne mogu i necu da slozim sa tim, jer musko - zenska prijateljstva itekako postoje.

Ja sam imao i imam i danas dan najbolju prijateljicu Indiru, koju znam jos od sedmog razreda.

Istina je da smo bili mladji, ludji, ali je najvaznije to da smo poslije zavrsene osnovne skole, vrijeme provodili zajedno, jer smo zivili a zivimo i danas dan oko 2-3km jedno od drugog.

Izlazili smo, hodali zajedno (kao prijatelji), ni u jednom trenu nismo pomislili na nesto vise od samog prijateljstva, godinama smo se zajedno druzili, ispijali kafice, cak me je ucila i da pravim kojekakve kolace, ali kakvi, ja baxuz uvijek bio, pa sam umjesto secera stavio soli u kolac, tako da sam zavrsio karijeru kuhara kao neslavan.

Jedno drugome smo se jadali, plakali, smijali, sve zajedno, samo sto nismo i u wc isli zajedno, zajedno rodjendane slavili (mada i sada slavimo zajedno, ali radi obaveza sada se slabije i vidjamo).

Eh polozih ja vozacki prije 3 godine, zimski period, pa smo se cijeli dan i noc vozikali tamo - vamo, druzili se s prijateljima i prijateljicama.

Jedne zimske noci, vracali smo se kuci od njene skolske prijateljice, snijeg je leputao, asfalt smrz'o i vozeci se putem u naseljenom mjestu odjednom smo se okrenuli za 360 stepeni, sva sreca pa nije bilo nikakve provalije, niti nekog potpornog zida, vec samo asfalt i nekakvo zbunje.

Strah mi se uvuk'o u kosti u tom momentu, misleci samo na nju, da li se prepala, udarila.

Na svu srecu ostali smo zivi, isprepadani da, ali ostalo je sve bilo uredu.

Te noci sam poceo razmisljati, da li ce ovo sto nam se desilo promijeniti nesto u njenoj glavi ili mozda u mojoj glavi.

Sutradan sam otis'o kod nje, pricali smo, zezali se s njenim bratom, te je preupitah, da li je i dalje sigurna samnom, da li ce ovo sto nam se desilo protekle noci s autom promijeniti nesto ?

Ne razmisljaju puno, samo mi rece da nase prijateljstvo je jace od icega, i da nista i niko ne moze ga unistiti.

I kao sto sam vec napis'o i sada smo u dobrim odnosima, doduse sad slabije se i vidjamo radi i njenih a i mojih obaveza, ali kad se vec ne moze stalno vidjet', zato postoji SMS opcija.

I tako radi tog nekog svog iskustva sa njom sam shvatio da itekako je ljepse i bolje imat' zensku za nekoga kome mozes sve reci a da se ne naljuti, kome ti budes rame za plakanje, s kime dijelite dobro i lose, a tako i zenske ja mislim da vise vole muskog prijatelja nego zenskog.

Ja sam dakle toga misljenja da itekako postoje musko - zenska prijateljstva, momak moze bolje razumjeti djevojku nego neka djevojka i obrnuto.

 

PS:

Moram reci da ja i inace volim vise zensko drustvo nego musko tako da i imam vise prijateljica nego prijatelja, a to se vjerovatno da primjetit' i u virtualnom svijetu, npr. ovdje, vidi se s kim vise pisem i igram se, budite mi zdravi lijepi i pametni, pozdrav od Kuduza.


by: Nedret Kuduz Kuduzovic aka kuduzMC (zoki nik: kuduz)

tri_praseta, 12god

mushko zhenska prijateljstwa hmm

ipak tju da prokomentarishem okretanje auta na ledu

uzhasan osetjaj nemotji (dwa puta sam dozhiweo to neprijatno iskustwo)...jeziwo 

kuduz, 12god
Od tada sam jos pazljiviji s voznjom.
tri_praseta, 12god
mosh budesh pazhljiw kol`ko otjesh, na ledu si nemotjan...nemash kontrolu nad autom, kad krene da se okretje...ma nedajbozhenikome
kuduz, 12god
Ima u mojoj struci, kaze ovako; Ako ti se zadnji kraj zanese u desno okreci volan u desno. Ma kako ga covjece okrenut' gdje treba kad te opuca strah, vala bas, nedaj Boze nikome.
Zaratustra, 12god

Slazem se sa tobom Kuduze da je moguce musko-zensko (iskreno) prijateljstvo. Jedno takvo gajim vec 16 godina i ne bih ga menjala ni za sta na svetu. Znam samo da ostali nasi prijatelji iz drustva sa kojima se druzimo tih istih 16 godina, iako im je objasnjeno X puta, i dalje ne veruju/shvataju da se radi o bratskoj ljubavi. I jos nesto, u tvojim godinama (nisam bas tetka sada, ali postoji razlika u tih 8 godina koje nas dele {#bigsmile}) sam i ja imala vise muskih prijatelja nego zenskih. To se kasnije promenilo, ali nikada nije prestala da mi prija (niti ce) ta muska jednostavnost u razmisljanju i delanju koja je ipak samo njima svojstvena, a za mene neprecenjena. A kada imam potrebu da sa nekim tupim o necemu, lepo se okrenem prijateljici {#rotfl_01}

kuduz, 12god
Ima vremena shvatit' ce, osim ako mozda ne zele i nece da shvate.
Sehel, 12god

Ja cu kao prasici "Hmm".

 

Verujem, verujem, kako da ne... samo se to uvek nekom drugom desi.

tri_praseta, 12god
moje hmm se tumachi kao "e kad ne mogu da te firtzam jer me smatrash drugarom, ae prihwatitju tu igru i bitjemo drugari, a owamo tju wene rezati kad god te neki drugi lik zagrli a nedajbozhe neshto wishe od toga"..... a shta znachi hmmm iz zhenskog ugla seh na istu owu temu?
Zaratustra, 12god
Seh, ja bih da se umesam kao ona druga Mislim da se to desava u ranoj mladosti i kada te dve osobice zajedno odrastu (pishke/kake/povracaju/prde/smrde) i prevazidju ono prasece "hmm" koje vazi i stoji, a i ono zensko "hmm" koje se od praceseg "hmm" po malo cemu razlikuje Nije ga lako prevazici i taj proces traje, ali nije nemoguc.
Sehel, 12god
Potpuno isto prasici! I mi prihvatamo ulogu prijateljice kad vec ne moze nesto drugo i nadjemo manu svakoj devojci koja mu se svidi. Ako smo pametne jer znamo da nista ne mozemo promeniti, cutimo i tiho joj zavidimo... ako smo manje pametne, izgovorimo tu manu i izgubimo i 'prijatelja'. Pazi kada znam da se to desava i nekim nasim 'prijateljima', prosto osetim pogled na meni koji i nije tako prijateljski. Ako i preguramo tu prvu fazu privlacnosti i tiho predjemo u zonu 'pravog prijateljstva', ne znaci da smo sigurni, jer bas kada se najmanje nadate i nadjete neku drugu srodnu dusu , vasem 'prijatelju/prijateljici' se ucinite vise nego privlacnim. E sad, ako je ta osoba pametna i precuti... i tako u krug. Smuti pa prospi...
Sehel, 12god
Ye ye Zaro, taj proces traaaaajjeeeee... i to tek kad se nadju dve osobe koje umeju da ocute svoja osecanja u osetljivom trenutku.
kuduz, 12god
Hahahaha Zaro; (pishke/kake/povracaju/prde/smrde).
Zaratustra, 12god
Slikovito, sta ces
kuduz, 12god
Picasso novog doba, jos slikovitije trebas.
Maritza, 12god

Apsolutno verujem u musko-zenska prijateljstva. Imala sam ih, imam ih. Posebna su, makar meni, jer sam na taj nacin upoznala muski um, nacin razmisljanja, skapirala tu neopterecenu opustenost u odnosima.Uvek sam imala uz sebe nekog muskog druga (a kao i sa zenama, samo nekoliko prijatelja) i nikada nikada mi se nije desilo da ti odnosi predju granice. Ako je neko od njih nesto i pomislio/pozeleo, bio je dovoljno razuman da uvidi da prostora za vise nema i dovoljno zeleo to prijateljstvo da ga nicim ne ukalja. i nikad ni jednom mom decku nisu smetala ta prijateljstva jer su ocigledno bila bas to i samo to. Eto!!! Bravo za musko-zenska prijateljstva

kuduz, 12god
Marice, hoces mi biti prijateljica ?!
tri_praseta, 12god
da lajkujem i ja twoj jedan post...ti moj swaki
kuduz, 12god
Prase, a ti si jos tu ?!
Maritza, 12god
ja sam dezurni prijatelj/ica A ti, prase, da pocnes da me lajkujes gde me vidis, 'si chuo?!
tri_praseta, 12god
razumeo
kuduz, 12god
Hahahahaha.
delta, 12god

Verujem u musko-zenska prijateljstva,ali samo ona kako je Zara rekla...u ranoj mladosti.Danasnja prijateljstva (musko-zenska) se lako zapocinju i opstaju samo ako oboje u glavi imaju iskljucivo prijateljstvo.Sto je prosto nekada nemoguce.Zivi smo ljudi,tesko da seksualna privlacnost ne zapreti tom prijateljstvu...Ako me razumete Dovoljno je da samo jedno od njih dvoje oseti to...tu vise nema govora o pravom prijateljstvu.

A nekada...najlepse ljubavi se radjaju bas iz prijateljstva

 

kuduz, 12god
Kuduz ce se suzdrzat' da ista kaze, hahahaha.
delta, 12god
realno..tako je...samo mi nemoj reci da nisi nikada..u nekom delu malog mozga,pomislio na to..ali si posle ubrzo na to zaboravio
kuduz, 12god
Ne ispituj me pred narodom, nemoj da sta mi izleti, hahahaha, aaa okiii salu na stranu, slazem se s tobom, a i ako se naravno sta i pomisli jos brze se zaboravi kad znas kol'ko ti je to prijateljstvo vazno.
Sehel, 12god
Aha, znaci, i ti si Kudo bar u jednom trenu 'pomislio' i brzo zaboravio. Pazi kada vise verujem u prijateljstvo izmedju muskarca i zene NAKON ljubavne veze.... dvoje se zaljube, imaju burnu i strasnu vezu, onda ta veza evoluira u ozbiljnu ljubav (brak, deca) i oni postanu i najbolji prijatelji jedno drugom. Tako nesto mi je sasvim realno... A ovo drugo... hmmm, recimo da bih sa svakom prijateljicom mogla da spavam u istom krevetu na kampovanju, a ni sa jednim prijateljem se ne bih usudila.
kuduz, 12god
Hahahaha Sehelce malo, mozda i jesam nekad sta pomislio al' ne prema ovoj djevojci vec prema nekoj drugoj koja je bila drugacija, ali nikad nisam htio kvarit' prijateljstvo ako znam da bi kasnije se radi tog' mozda i kajao, ah sta da ti kazem, i ja bi sa svakom prijateljicom spav'o u istom krevetu i bilo je i toga al' bez ikakvog kontakta naravno, a sto se tice muskih, ne vjerujem da bi s muskarcem mog'o spavat' pa cak to bio i rod rodjeni.
Maritza, 12god
u studentskim danima, narocito u vreme bombardovanja kad nismo svi ostali u Bg-u spavala sam u istom krevetu i sa prijateljima i sa prijateljicama...nikad se nista nije desilo, nit sam ista osetila, pozelela...verujem da naprosto prijateljstvo nastaje tamo gde nema seksualne privlacnosti i tenzije. Ja recimo ne verujem u ljubavi koje nastaju iz prijateljstva, to bi mi bilo nekako...incestuozno, sta znam. Slazem se da je najbolje prijateljstvo u ljubavi ili braku ili kako vec
tri_praseta, 12god
jbga ja za wreme bombardowanja nisam stanow`o u domu wetj kod tetke, tako da se nisam druzhio (spawao) sa studentima po podrumima...al kad sam presh`o u dom 2001 i 2002, ma nije mi trebalo bombardowanje
Maritza, 12god
nikad nisam zivela u domu, vec u iznajmljenom stanu, kao i vecina mojih poznanika. onda je vecina otkazala stanove i vratili smo se kucama. a prespavljivali po potrebi kod kog smo stigli
NeznankA, 12god
sad je In da se kre***e drugarski ..nemam nis protiv toga ..ljudi 21 vek tu smo da se pomazemo
NeznankA, 12god

tri_praseta, 12god
najbolja drugaritza je ona koja ti da kad te swe druge odbiju
delta, 12god
uzasni ste
kuduz, 12god
Prase, ja sam iznenadjen i uvredjen sto bi rek'o Sojic.
slika, 12god

kuduz, 12god
Hahahaha slicko.
jedina, 11god

Moguce , moguce

kuduz, 11god
Itekako.
jedina, 11god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.