kuduz - Blogovi

Majka


Majka, osoba koja nas je devet mjeseci nosila, svojim mlijekom odhranila, svoj zivot za nas dala, svoju ljubav nam podarila, bice koje je uvijek tu kada smo tuzni, sretni, bice s kojim dijelimo i s kojim smo dijelili i dobro i zlo.

Majka, jedina osoba koja nam je pravi prijatelj bez interesa, osoba kojoj mozemo sve reci, poslusala i poslusat' ce nas, pomoci ce a nikad odmoci.

Pri samoj pomisli na tu rijec nesto me stegnu u grlu, zbog tog nedostatka u krugu porodice ovako se sjetim nje, pa i nesto napisem.

Pregledavajuci svoj youtube kanal, naletih na jedan link koji sam oznacio za 'like', da bi ga lakse kasnije mog'o nac', u kojem se dijete stidi svoje rodjene majke.

Zena koja ga je u svom stomaku devet mjeseci nosila, hranila da se mora od svog sina kriti samo zato sto se stidi da mu je majka ?!

Ne mogu reci da tih slucajeva nisam i uzivo vidjeo, pri samoj pomisli na to, najezim se, razmisljajuci, kako mogu djeca da budu tako ohola.

Ovaj djecak je izabrao najgoru mogucu opciju, jer nema vece kazne nego stidit' se svojih rodjenih majke i oca.

Stari narod kaze; Majka ce oprostit', ali otac nece nikada.

Ziva istina, a ja na to dodajem i da majka zivi za djecu, otac za citavu porodicu.

Ovaj video koji cu na kraju bloga postavit' me po ko zna koji put onako potres'o, bez obzira na sve, ipak ima nas koji bi voljeli da je jos jednom vidimo, a s druge strane kad jos i ovo vidim, ta zelja je jos veca.

Nije mi bitno jesam li slozio blog onako kako sam zamislio kad sam poceo pisat', vec et' izrazih zelju da ovo podijelim sa vama, iako ne sumnjam i gore ste slucajeve vidjali k'o i ja al' et' ovaj mi nekako tesko pada kada vidim kakve tek djece ima na ovom svijetu.

I za kraj, kao sto rekoh, postavljen video, mislim da ima puno toga o cemu covjek moze razmislit' kada nesto ovako pogleda, svako dobro vam zelim.

 

by: Nedret Kuduz Kuduzovic aka kuduzMC (zoki nik: kuduz)

KikiT77, 12god

kuduz, 12god
Upravu si Kikano.
KikiT77, 12god
I macka je dobra majka
kuduz, 12god
Naravno.
Maritza, 12god

Ima na svetu Majki i majki

kuduz, 12god
I to sto kazes.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.