luda_mama - Blogovi

Cosmopolitan


Google, moj dragi prijatelj me je danas odveo u nekom potpuno neplaniranom smeru. Nikada ne citam Cosmopolitan, a posebno ne savete za "Popravljanje svoje veze", "Bolje dozivljavanje orgazma", "5 najboljih poza", "Poze za jutarnji sex"... da ne nabrajam. Tu je takav spisak naslova da sam krenula da se cerekam vec posle treceg. Onda nisam mogla da izdrzim da sa koleginicom ne podelim svoje raspolozenje, pa sam nabola sledeci clanak, sa naslovom: "4 tipa frajera sa kojima ne treba ici na pice".
1. Adrenalinski zavisnik... Navedeno da zivi 300 na sat (a ko ne zivi)? Savet kako mu podici adrenalin: pozovite ga na paraglajding (!?) ili neki drugi ekstremni sport. Bungee jump? Ma daaaj. Ne znam koja devojka tako zamislja sudar.
2. Ugladjen mamin sin. Pa svi su oni mamini sinovi. (Ljubi ih majka). Tesko da se ovde misli na nekog edipovca. Sta sa njim? Kao - provodi mnogo vremena ispred ogledala i u kupatilu. E jok, nego nadjite nekog sa kojim ne bi mogli bez gas maske!
3. Operativac  Ma nee... Najbolje da je pasivan i nista ne radi. Kolkiko je meni poznato, zene vole preduzimljive muskarce koji zavrsavaju sve sto su zapoceli.
4. Radoholicar  Kao, sedi stalno na poslu, pa je to mana (?!) Pa zaboga, sreca je da ima posao. Danas ako hoces ozbiljo da radis i da zaradis, moras da provodis mnogo vremena na poslu.
Pokusala sam da nadjem 5. pa 6. ili dalje, ali nema. A gde su umobolnici? Manijaci? Agresivci? Izgleda da sa njima moze da se izadje na pice.
I sta? Sa kim onda treba izaci? Skrenite iza prvog coska i pokupite nekog jadnika sa stepenista. Definitivno nece pripadati ni jednoj vrsti od ove cetiri. A i bice presrecan da ga odvedete na pice.

Sledeci naslov: "Otkrijete sve njegove tajne uz profi detektivske savete"
Auuu... Koja je tu spijunaza. Kao iz nekog filma. Pocev od preturanja po dzepovima, do istrage hard diska na compu.
Kao prva tacka je "Ako mu stan deluje uredno, ali je kada prljava..." pa onda navodi da je to definitivni dokaz da je "neko" bio i tusirao se - savet: proveriti slivnik, da li ima dugih dlaka (!!!) Pa jebo gaaa! Prvo, da nesto zakljucimo. 95% zena posle tusiranja opere kadu. Kao drugo... PRCKATI PO SLIVNIKU ?!?
Sledeci savet je: pretraziti "gomilicu" na stolu, gde prazni sadrzaj iz dzepova. Proveriti vizitkarte, jer ukazuju sa kim se sretao, tj da li je poslovni ili svalerski sastanak. Ma daa... sigurno mu je svalerka dala vizitkartu. Hohoho!
Onda savet da mu se povade svi carsavi, odeca, donji ves, (nisam naisla na carape), a onda da kao pas sve to iznjuskate, da slucajno nema nekog "cudnog mirisa".
Onda dolazi na red njegovo vozilo... Opisano je kao ulazak i pretraga mesta zlocina, gde ste vi vrhunski foreznicar. Kod danasnjih momaka tesko da cete naci neko djubre u kolima. Nisam bas ponosna na to, ali, mojim kolegama su mnogo cistija vozila nego meni. Da nadjete "cudne adrese na papiricima", "cd sa muzikom koju ne slusa, zaturen ispod sedista" ili zenski karmin, nema teorije. Ocekivala sam neku dublju analizu boje karmina (ako bi kojim slucajem bio pronadjen), ali sam se razocarala. Ni slova. Vec sam u glavi imala sliku histericne cure koja mahnito pretrazuje auto, sa spremnom celofanskom kesicom za dokazni materijal. Psihoticno!
Da ne pominjem da su onda dosli na red rokovnik, pa kanta za djubre i na kraju kompjuter gde treba pregledati history.
Mislim...sta reci.
Palo mi je na pamet da bi trebalo izbaciti neki calanak za muskarce sa naslovom "Sa kim ne treba izlaziti", a onda navesti kao prvu i jedinu tacku: devojke koje citaju Cosmopolitan.


 


nyxter, 12god

Dobar članak{#kulp}

Slažem se s tobom. Meni to sve djeluje vrlo djetinjasto, a mislim da djeca (teenageri) jedini to shvaćaju ozbiljno. Čisto sumnjam da će neka ozbiljna žena uzimati savjete iz takvog časopisa.

Danas se mnogi ravnaju po nekim "pravilima", pogotovo što se tiče međuljudskih odnosa. Trebaš ovako, trebaš onako... Nismo svi jednaki, i nemoguće je tako globalizirati.

Možda neki neće tražiti savjete u časopisima, ali mnogi će poslušati prijatelje, poznanike, ove, one... radije nego samo sebe?! Pobogu, ako se ti družiš s tom osobom, valjda je poznaješ, razumiješ...

Sjetio sam se jednog razgovora s prijateljicom. Kaže: "Naravno, ne shvatim odmah da laže, ali vidim po 100 drugih stvari da nešto nije u redu..." U potpunisti se slažem s njom. Nekoliko osoba s kojima sam si izrazito blizak (familija, djevojka, nekoliko bliskih prijatelja) doslovno poznajem u dušu. Već nakon nekoliko minuta razgovora shvatim da nešto nije u redu - po boji glasa, postupcima, pokretima...

luda_mama, 12god
Ma nemas pojma koliko zena ovo cita...strasno. A sto se prijatelja tice...Koliko su me pozitivno iznenadili oni koje nisam poznavala bas najbolje, toliko su me razocarali one za koje sam mislila da ih znam u dusu.
tri_praseta, 12god
ma daj koji tinejdzeri to "ozbiljan chasopis", to chitaju zhene srednjih godina
aurrora, 12god

Mene čudi što ti koji takve sadržaje pišu primaju plaću, a ja je ne primam za daleko pametnije članke

luda_mama, 12god
Sobzirom da je tesko njima ukinuti plate, izgleda da ces morati da promenis fazon pisanja. Pocnes sa savetima da je "sto za klopu na zurkama, najbolje mesto za pecanje slobodnih frajera", ili "kako organizovati veceru o kojoj ce se pricati sledeca dva dana" , umesto da pises o socijalnim i ostalim problemima koji muce danasnji narod. Bas moras da pises o necemu gde treba ucesce sivih celija?
tri_praseta, 12god
kad smo wetj kod petzanja, ja danas mazn`o dwa skobalja...jedan ljutzki dobar....sawet: radi na welikoj dubini
Maritza, 12god

hahaha, urnebesne gluposti {#bigsmile} Vrhunac je trazenje dlaka po slivniku...zamisljam kako iako ne mnogo gadljiva vadim dlake...bljaaaaak{#rotfl_01}

Ako nista drugo, ko se usavrsi u ovim vestinama naci ce lakse posao u policiji, na primer{#tt2}

Inace se slazem sa tobom da ogroman broj i devojcica i devojaka i zena ovo cita, i to i obrazovanih, i prima se na te price...tipa-kako prevariti decka u 100 lekcija..kako da ne....strahotno bas{#fubar}

luda_mama, 12god
Ma urnebesno... ja sam se zarozala od smeha na ultra-islednicki posao koji predlazu.
Maritza, 12god
dadada, totalni maloum...steta sto im ne sluzi za sprdnju i zezanje. Bitno je da predlazu savremene forenzicke tehnike, to cenim (ja sam u dushi maleni krimi forenzicar)
Sehel, 12god

Ma... a opcija 'Pitaj decka' , ne postoji?

Onog trenutka kada bih posegnula rukom za njegov telefon da proverim koga je zvao, znala bih da je vreme de odem iz veze - i ne bih ni proveravala .

 

Sad sam se i setila razloga zasto takve magazine ne citam, vec sam zabvoravila.

Maritza, 12god
Upravo to! Postoji momenat kad ne bi ni bilo vazno vara li ili ne, dovoljno je da mu ne verujem u tolikoj meri i da znam da je vreme za pakovanje kofera!
Sehel, 12god
To je zato sto ne citamo Cosmopolitan, da citamo, preturale bi po slivniku.
Maritza, 12god
nadam se da keva nije preterala sa citanjem istog...mozda ostavlja momentalne posledice
gipsy, 12god

Sta casopis preporucuje u slucaju kad decko ima dugacku kosu? 

nyxter, 12god
Šta to tebe zanima? Ti bar nemaš taj problem...
gipsy, 12god
Da bih za veliku lovu uvaljala jeftin prozivod a moj izum, osmisljen u sasvim druge svrhe.
gipsy, 12god
Ko okaci sliku, pise jos 2 leptirica
IceCold, 12god
Ih, nekima Leptirića napisati, k'o pijanom zapevati! I nije ti neka kazna. Ladies and gentlemen, we proudly present to you- Dlakolovac lično:
gipsy, 12god
Tamo 3, ovde 2 znaci 32!
IceCold, 12god
Mileva Ajnštajn!
Maritza, 12god
oooo, Gipsy...onda verovatno proveris nijansu boje vlasi kose, ako se i tu podudara ides lagano na DNK analizu, molim lepo...nece se on tako lako izvuci
gipsy, 12god
O detektivskim metodama bi mogla Ajsi koja je dosla do zakljucka da kod nas bloguje jedan nas poznati politicar, dok mu ne dosadi pa ne izvrsi autoatentat, a onda se, posle izvesnog vremena, doveze na novoj Hondi, Gold Wing. Moj zakljucak je da je banalni serijski ubica koji ordinira po haustorima. Da nije palio cigarete zipom nego razvlacio Orbit Eucaliptus, jos bih i poverovala u Ajsinu hipote(nu)zu!
IceCold, 12god
Pa kako te samo ne umori da ismevaš moje patologijice gde god vidiš textbox?! Idem okolo kao luda Nasta i lovim gde si me sve oklevetala. Tu tvdnju za odvratnog političara povlačim i gorko se kajem. Uopšte se ne uklapa u profil. Aj’ kad sam već tu da izreklamiram svoj uradak: http://www.zoki.com/profile/160/blog/346
IceCold, 12god

Sa COSMO-m nikad nije bilo laži i prevare. Koncept tih novina je jasno definisan, kao površni lifestyle magazin bez pretenzija da ikad bude shvaćen kao ozbiljno štivo.


Meni su odvratniji oni koji koji su svojoj pijačnoj literaturi dodali mimikriju, gde konkretno mislim na poplavu „spisateljica“ iz voditeljskih i novinarskih krugova čiji su uradci nacionalni bestseleri.

Gde njih klasifikovati? Kako mladoj osobi koja čita razne ispovesti sponzoruša i „porodične priče“ koje su plod mašte i nakaradnog viđenja stvarnosti objasniti da to nije književnost nego misaono izdrkavanje sakaluda kojima današnji mediji daju legitimitet?

tri_praseta, 12god
znate shta je notjna mora izdawashtwa: bestseler koji se ne prodaje (jelena bachitj alimpitj na primer)
Maritza, 12god
Bog'me, Prase, sudeci prema mojim koleginicma, Bachiceva se prodaje, kupuje i preporucuje @Ice, los je to lifestile, rekla bih...za ostalo se slazem sa tobom sasvim
tri_praseta, 12god

dewojka koja swe owo radi dechku, netje mu bash dugo biti dewojka (kad on otkrije swe te teorije zawere protiwu njega)... a shto se tiche uslowa za top 4 mushkartza sa kojima ne treba na pitje, ja ih ispunjawam swe, zato drage moje dewojke preskochimo pitje i odma` na amomaksiju (danas sam prao kola)

i da ne chitajte kosmopoliten pljeboj je sadrzhajniji  

luda_mama, 12god
Sta bre "nece mu bas dugo biti devojka"? Ja bih se usrala od straha da mi se po kuci seta noko tako psihotican. To bre nenormalno! Pa kako bi tebi bilo da udjes u kucu i zateknes ribu kako ti njuska fijoku i trazi dokaze? Jedino da je ostavis da ti ocisti slivnik
tri_praseta, 12god
kad je nahwatash uwedesh je i da sredi kola pre nego shto je shutnesh...ali ona to radi krishom kako sam ja skapir`o, tako da i ne znash kakwu zmiju `lebom ranish
Tea_bg, 12god

Ebote kevo, odoh i ja kod tvog prijatelja googla, (navuče me na poroke samo tako ) hrabro otkucam Cosmopolitan, klinem enter kad... prvi naslov "Sve o penisu" - on je već dovoljno srećan što vas ima u krevetu...

Koji paćenik!

ps. dalje nisam čitala al se nasjemah slatko

jedina, 11god
hahahahha
jedina, 11god

Davno prestala citati  

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.