luda_mama - Blogovi

STO JA VOLIM TAJ SEX - LEKCIJA 3


 

Sta se sve desava zbog zena-uzas jedan....Na primer, drzavni sekretar za rat Dzon Profjumo je svojevremeno dao otkaz zbog afere sa striptizetom....Protiv Bila Klintona je pokretana istraga zbog Monike Lavinski....Jadni Hju Grant je pukao gomilu para, a verenica ga je napustila (bas se cudim) posle hvatanja “na delu” sa prostitutkom na sred Bulevara sumraka... Mislim...zene svasta mogu da dobiju upotrebljavajuci svoje “cari”. Eto recimo Hju – prostitutka Divajn se proslavila i obogatila akonto samo jednog rutinskog odradjivanja..ajd' da kazem – pusenja...Pa sta sada? Nisu sve zene sposobne da toliko “slave” ili toliku kintu zarade pusenjem...U stvari, nisu sve zene ni sposobne da puse. O tome pisemo danas. Oralni sex – felacio (od latinske reci koja znaci sisanje)...mogu da nastavim da nabrajam nazive (kao sto je dudlanje, pusenje, sisanje...) ali necu. Izgubice se poenta. Sta je to?? U heteroseksualnom i homoseksualnom polnom odnosu se primenjuje kao oblik polne igre, a svodi se na nadrazivanje muskog polnog organa usnama i jezikom. Woow..ovo ispade skoro “knjizevno” receno...Najpreciznija uputstva o ovome mozete naci na Durexovom sajtu, ali ako neko stvarno planira da klikne na ovaj link, znaci da je suvise mlad za ovaj blog – dakle, deco zatvorite blog odma'! :o)

E, sada da prenesemo malo znanja japanskih gejsi...Kazu da su “znale znanje” jer su svoje umece koristile da zadovolje partnera i nateraju ga da im se uvek vraca...(lepe stvari se uvek pamte)...Sada cu citirati: “Najdraža tehnika sisanja kojom su se služile gejše uključivala je vrtložni pokret prema gore i dole. Dakle, dok se krećete gore dole po penisu, sa usnama otvorenim poput propupelog cveta, okrenite glavu malo s jedne na drugu stranu kako bi se i vaš jezik okretao u tom smeru dok radi neku drugu radnju. I ne zaboravite posebnu pažnju posvetiti žilici ispod glavića. To je najosetljivi deo i pun pogodak za njegovo intenzivno zadovoljstvo”.

                      

Muskarci su obicno odusevljeni bilo kakvim oralnim sexom, ali to ne znaci da zena ne treba maksimalno da se trudi da mu pruzi sto vece zadovoljstvo, sto ce, naravno i njoj samoj prijati. Da se razumemo – ako zena ne uziva u tome, tj. u tome da zadovolji muskarca i samim tim dozivi uzbudjenje, prestanite da citate ovo i dajte mi nulu iz protesta. ;o) Partneru treba pokazati koliko zaista uzivate, (polazim od predpostavke da zaista uzivate), a ne da se folirate ili glumite...Naravno, predrasude vezane za oralni sex (eh, da su vezane samo za oral ) i dalje postoje, tako da statistika kaze da jedna trecina populacije ne uziva u ovom obliku polne igre. (da su samo svesni sta propustaju )....Jos uvek kruze neka glupa zenska pravila u stilu: ja to ne moram, a ti budi srecan ako se desi...necu da gutam...nemoj slucajno po licu....proteini me ne zanimaju i slicno....Stvarno mislim da je ponizavajuce za jaci pol. Jebo ga...kao da je to neka enormna usluga koju cinimo pa se za to ocekuje nesto “za uzvrat”. Nema trgovine. Kao da to nije nesto lepo samo po sebi za oba ucesnika...Mislim...necu da pominjem sada HIV ... U svakom slucaju, ova tema je vrlo obimna, pa se mozda i vratimo na nju...kasnije...Za sada mogu samo da kazem: bez obzira na kurtizane, gejse i bilo kakva “uputstva” to je nesto sto je najintimnija stvar izmedju dvoje ljudi, pa tako : dajte masti na volju i opustite se , oslobodite se strahova i predrasuda – samo tako i mozete doziveti najveci uzitak. Ako ste od onih zena koje ne uzivaju u oralnom seksu, setite se da je to cin uzimanja i davanja....i dajte malo maste! Od svega moze da se napravi lepa erotska igra...Slag i sirup od cokolade mogu da naprave sasvim novi ugodjaj, uz smeh, neznosti i veselje. Ugodjaj sasvim drugaciji od uobicajenih. Dakle, sve zavisi od kreativnosti, jer seks nije ustaljena shema.

Oni uzivaju dok vas gledaju da uzivate kada to radite, a vi uzivate da gledate njihovo uzivanje, koje je izazvano posmatranjem vas dok uzivate...mislim...tako nekako :o))



 

Edited by luda_mama, 2012-09-09 03:30:42

aurrora, 15god

e nek je i on u promet osho

queequeg, 15god

e svaka ti je ka' u.......zivela Mama))

luda_mama, 15god

Mislim....Bilo bi glupo da ti kazem da bi ti se svidelo :o)) Uzivaj u onome sto dobijas i sto mozes da pruzis;o)

IceCold, 15god

Postoji jedna urbana legenda po kojoj je Neil Armstrong 1969.-te godine po povratku u svemirski brod nakon setnje po Mesecu  izgovorio nesto sto niko nije razumeo: "Good luck, Mr. Gorsky". Kada su ga nakon nekog vremena novinari pitali sta je znacila ta recenica a on je izricito odbijao da objasni.

Tek 1995.-te na proslavi u Floridi Armstrong je rekao da je kao decak cuo svoju komsinicu Mrs. Gorsky kako vice na svoga supruga "Hoces oralni sex ?!?! Moze, ali onog dana kada Amerikanci budu hodali po mesecu".

Inace, luda_mama, ili si sve rekla pa ni jedna zena nema sta da doda, ili je ovaj post bio podsetnik sta bi jos moglo veceras da se uradi sem kotrljanja kockice.

{#emotions_dlg.clap}

castro964, 15god
Niko kompentetniji da piše o tome 
luda_mama, 15god

Hahaha...Ice, mudrice :o)) Ima o tome jos stosta da se kaze:o) A sto se kompetentnosti tice, castro....svako je dovoljno kompetentan za ovu temu (mislim na zrele ljude, naravno)....Pa ovo je zivotna stvar, zar ne?

Astra, 15god

Tema za zrele ljude!Citam iz protesta!I iz protesta isto tako eto ti 10!Mojne te hvatam po ex yu da mi objasnis ovu bananu!

luda_mama, 15god

Astrice :o))To je samo fotografija.....Ali, asocijacije su cudo, m?

WizzarD, 15god

mama, bolje da batalis onaj PDV i posvetis se davanju lekcija, isplatljivije je {#emotions_dlg.blink}, teorija ti ide od ruke, a i prakse izgleda ne nedostaje {#emotions_dlg.001_tt2}

luda_mama, 15god

Haa Wiz:o) Samo pretocis u reci ;o)  A sto se prakse tice....a jebi ga, pa sto vise godina, to vise prakse - nismo deca ;o))

Astra, 15god

Ma jok ogadi mi bananu!

luda_mama, 15god

Hahaha, Popsyyy:o)) Samo sam cekala tvoj komentar i mogu ti reci da sam se izbecila kada sam videla da si postavila video :o))) Pomislila sam: ma nije valjdaaaaaa!!!!? :o))

luda_mama, 15god

Nasmejala sam se samo tako :o)))

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.