kuduz - Blogovi

Sretna Nova 2016. Godina


Priblizava se kraj ove godine. Spremamo se za docek nove, nadam se sretnije i uspjesnije za sve nas. Svakoga od nas muce neki problemi (financijski, zdravstveni a nekoga i ljubavni). No, to ne treba da bude izgovor da bismo sami sebi postavili cilj da u novoj godini budemo jos bolji, pametniji, da i pored svih briga, imamo osmijeh na licu, bude vam toplo oko srca i lakse u dusi, vjerujte.

Kazu: zdravlje je najprece pa tek onda novac i sve ostalo. Zato cu vam pozelit' najvise zdravlja, jer covjek bez zdravlja je kao auto bez motora. Kao sto imam naviku reci: zdrav covjek ima hiljadu zelja, a bolestan samo jednu – da ozdravi.

Zelim vam sretnu Novu Godinu, da je docekate u zdravlju i sreci, sa svojom obitelji i prijateljima, da se lijepo provedete i da sljedece godine se vidimo sa osmijehom na licu i toplotom u srcu. Da nikada ne osjetite bol, tugu, i da vas nikada ne stignu necije suze. I zelim vam da volite nekoga, da vas neko voli, da uzivate u svim carima koje donose novogodisnji praznici.

Dragi moji Zokijevci, znani i neznani, toliko od mene za ovu godinu, zivi i zdravi mi bili, lijepo se proveli za Novu Godinu pa se tipkamo ako Bog da sljedece godine na istom mjestu ali u jos boljem raspolozenju uz partije raznih igara i muzike. U zdravlje!

 

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.