gipsy - Blogovi

Pljujem samo dok su one na Karibima (dok nema ko bi me za rukav vuk'o)


Nije da nas hvalim... ma šta nije - jeste! Nije ovo ni prvi ni poslednji put da nas pokradu i da nam članak postane cirkularno pismo, mada je prvi put da padne server od posećenosti. Vi koji ne pratite i ne znate šta propuštate. Toliko divnih članaka imamo!

Dakle, maznu ti tekst koji si pisao sa puno ljubavi, istraživao, kopao podatke na raznim mestima, trudio se da to uobličiš biranim rečima, i onda svakom majmunu koji ti je prepisao članak, ubacio neke leve ružne slike koje ti u životu ne bi upotrebio ni za brisanje guzice, čak nije ni pasuse odvojio, ma tačno ti se posrao na rad koji mu se toliko dopao, moraš da pišeš pisamce i da se pozivaš na zakon o autorskim pravima. O da, onda brže bolje linkuju, dopisuju izvor, izvinjavaju se i vade da su preuzeli od Janka i Marka...

Da se razumemo, ne pričam o individualnim blogerima (mada ima i njih). Pričam o velikim novinskim i TV kućama. E pa novinari, vi koji za to primate platu, ako već preuzmete neki tekst od nas (ili bilo koga drugog), ako već nemate dovoljno volje, želje, ljubavi da zagrejete stolicu i napišete sami, potrudite se bar da to izgleda pristojno, onako kako smo mi voleli i želeli da to izgleda! Mada bi celu ekipu Mediasa bilo strašno sramota da naš tekst bude u istoj rubrici sa raznoraznim Stanijama i Kristijanima i ostalim kretenčinama.

A sve vas drage moje, pozivam da ponekad kliknete na ovo što vam je tu pri ruci.

slika, 8god

Srecna nova i sve najbolje u njoj gipsyka tebi i tvojoj porodici zelim ! Lepo si im rekla i neka si ja iam dojam da su novinari isti ko politicari  ma kradu brate bez trunke srama

gipsy, 8god

Evo još jedne Milke Babović!

Hvala sličko i tebi sve najbolje

slika, 8god

hvalaaa a ko je Milka Babovic inace 

gipsy, 8god

Milka Babović je čuvena sportska komentatorka koja je prenosila uglavnom klizanje na ledu. Mnogi je vole a meni je oduvek išla na živce jer od nje nisi mogao muziku da čuješ. Pošto su tad još bili crno beli televizori ona je u sitna crevca opisivila kostime klizača "tirkizna haljina sa šljokicama", a kad na red dođe ocenjivanje prvo je govorila ocene za tehničke elemente a onda za "umetnički dojam". Tako da mi je prva asocijacija na reč "dojam"  - Milka Babović.

slika, 8god

ud dobro kad je dojam u pitanju srecom pa procitah post do kraja hahhaha innace zamalo da pomislim da sam dosadan ko nju hahaaaa

IceCold, 8god

Ostaviš je bez nadzora deset dana i ona uspe da zarati sa dva javna servisa, najtiražnijim novinama u Srbiji i brdom manjih glasila.

Ljubav za moju jednočlanu gerilu, koja kad naiđe na pohvale svog članka na tuđim stranicama ostavi komentar „hvala, to sam ja pisala“.

IceCold, 8god

Presavismo tabak:

Ko prepiše - magarac!

gipsy, 8god

Ma `ajte molim vas, kak`i je to muskarac koji nosi duge gatje ispod pantalona

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.