gipsy - Blogovi

Od Tidže blog dobiti nećeš, a mene zovi Roni... Roni O’ Salivan


Jer su vrućine a ona kilava. Toliko kilava da je sestriću prespavala rođus, a svom detetu će tortu naručiti, a i to ako je neko seti... te koristim ovu priliku da mi prosledi recept za ugljenisanog Gambijca.

Dakle, ovaj blog bi trebalo da se zove "Kako smo Hata i ja razbucale Toni u bilijaru", al nek bude ovako jer se to nije desilo, a i uvodno opanjkavanje mi se ne bi slagalo uz ovaj naslov.


Elem, kao što svi znaju, Hata i ja igramo yaya, al u zadnje vreme u nju uđe neki vrag, navadi se na bilijar. Ajd što se ona navadila, nego što gnjavi i mene. A meni to dosadno i pipavo (kao i neke druge aktivnosti na koje me navlači a u koje je uključen i drvofiks). Mnogo se čeka da dođeš na red i sve nešto moraš da računaš i podešavaš.

Uglavnom, jedno veče naivno pristanem i Toni nas pobedi i to rezultatom od koga bi svakog normalnog bilo sramota. Rekoh, dobro, probala sam, vidim da nemam pojma, ajmo sad jaja. Jes vraga, Toni se osladilo da tako ubedljivo pobeđuje, a Hata baš zapela da me nauči. Mislim se ja... i tako samo razmišljam kako je nemoguće demolirati sobu za bilijar jer nema ni kamin, ni veprovu glavu iznad kamina, ni firange od cica i od dosade ne znam šta ću pa cunjam po netu čekajući da dođem na red da lupim pa promašim, mogu da izdržim još jednu partiju.


I onda mi sine genijalna ideja! Posadiću Voju ko zumbul plavi za moj komp pod pretnjom da će doživotno jesti isključivo ništa ako samo zucne dok ne izblogujemo. Da mi je sinulo samo malo ranije a ne kad smo bile već na pola partije, sigurno bismo pobedile! Oh šta bih dala da sam mogla da im vidim lica kad su  kugle počele da upadaju u rupe i to propisanim redom!


Htedosmo Hata i ja da zakažemo revanš za naredni dan, al nismo jer je nju spopala neka kreativnost (ili je to beše odlazak u kafanu, ko će ga sad znati) zbog čega sam ja odgledala film kome ću konačno uspeti da zapamtim ime.
 

tony*, 3god

I šta sad ja, da kažem, džipsule drago, slatkišu predobri. Pa naručila sam blog od Tidže da me žestoko iskritikuje, trebalo mi to ovih dana (da me pitaš zašto pojma nemam). I samo da znaš i Voju da pozajmiš na celu partiju i njega bi odrala. Ko mu kriv, kad je pravio bilijar desilo se da savršeno odgovara mom asigmatizmu ( čitaj jedno oko gleda u Frušku Goru drugo i Beograd).

Aj možda ga i ne bi odrala sve mi se čini da je umeo kadgod da me pusti.

E sad veprovi, firangle i kamin to bi moglo i jedna fotelja da u nju čučneš pa da nam pričaš priče dok mi ubacujemo kugle.

Petrovići ❤️

... A Hata se neće izvući, sistematski ću da je nerviram dok ne dobijem šta sam Tela

Ronijeva kewa

tony*, 3god

P.S: Kaži Voji da ne može da se pošalje sa telefona komentar i da to oma popravi. Zato je copy pa je ružno

      Vepra može da okači i kasnije

gipsy, 3god

Vepra kači Ajsi čim upeca, a Voja može da doda "ha ha" lajk

tony*, 3god

Markiran, samo čeka Ajsicu sa pecaljkom .

IceCold, 3god

Žao mi je, ja trofejne ulove iznad kamina ne kačim.

Sve što mogu da vam ponudim je idejno rešenje za nagradu šampionu bilijara.

tony*, 3god

IceCold, 3god

Još dan-dva udisanja drvofiksa i ko zna šta će sve da prizna.

 

 

Hatidza, 3god

tako je...od hate blog neces dobiti, ona je bas kilava......a i bolje za tebe sto te gipsy izblogovala, veruj mi.....

prespavala hata sve redom.....sad tuguje sto je budna....a tortu, srecom me cigan podsetio, pa sam narucila samo parce za sebe ......

sto se tice bilijara, rasturam....sve redom pobedjujem odkad se oslobodih cigana zvanog roni..........ona moze da igra samo sa Rivkom

ne znam dali sam ikada napisala gluplji komentar od ovog?!...da nije od drvofixa?

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.