gipsy - Blogovi

Zivo me zanima


   Mene zanima sta nekoga navede da jednim klikom (mislim na klik u glavi) obrise sve sto je postavio ovde a znam da je ulozio sate truda i rada i mnogo vise od toga...neko je sa nama podelio najiskrenija osecanja i rekao neke dirljive detalje iz svog privatnog zivota.

   Necu imenovati nikoga, prepoznace se sam.

   Kako god, ostadosmo uskraceni za zanimljivosti, poeziju i vrlo VRLO dirljive blogove (verovatno je bilo toga jos ali sam ovo pratila)

ljub ja tebe sta god da je u pitanju (a znam da se nista ne desava bez razloga)

                                                                           :***

gipsy, 15god

stizeeeeee p

gipsy, 15god

Ne bi bilo prvenca da ovo brisanje nije ostavilo utisak na mene, a citajuci komentare na nekim prethodnim blogovima vidim da se ocas posla nadje visak na my zokiju a manjak (i to kakav manjak) niko ne primeti.

kikiana, 15god

primeti primeti

luda_mama, 15god

Rastuzilo me.....

branka-013, 15god

Dragi moji drugari, pisanje sluzi i da se brise. Niko me nije naterao na to. Jednostavno osetih da tome nije ovde mesto. Svi meni dragi ljudi dobijace moja pisanja na mailove, niko nece biti ostecen da ne procita moja blesava pisanja .

AniRey, 15god

Jako mi je zao jer sam uzivala citajuci…kao sto rece Popadija, neke sam citala svaki put kad se ulogujem. Da su obrisani shvatih nakon nekoliko neuspelih pokusaja da ih pronadjem (

Volela bih da se predomisli ….i ovo je moj glas za to.

branka-013, 15god

Pufnice pa zar tebe da iznerviram. Saljem ga podhitno da ga procitas

DvorskaLuda, 15god

Draga moja brkata ženo, ja pola od onoga nisam shvatio, ali jbg....muško , razumljivo

Ali sam voleo da te čitam jer sam upoznavao i neku drugu Branku, ne samo brkatog monstruma. Prema tome , ako hoćeš ono što toliko dugo tražiš od mene, moraš da vratiš ono što nisam pročitao.

pa opet ne garantujem  da ćeš dobiti, moram malo da te lažem, ne zameri .

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.