gipsy - Blogovi

Cackam po kompovima i mozgovima i ubacujem crve u srca (za sitnu lovu)


 

       Razmisljam ovih dana cime bih mogla da se bavim u svom zivotu. Svasta nesto ja umem uspesno da radim cak i ono sto nisam nikad ni probala, npr da malko hakujem.... Nije da se 'falim nego onako objektivno... nekako cega god se dotaknem bas mi ide (i Hata je ubedjena u to cim gasi komp kad ja udjem na msn)

       Mogla bih recimo da glumim... sasvim uspesno bih odglumila Zmiju u Malom princu, mogla bih cak i Lisicu. Pripitomila bih se vremenom i nekom ko bi glumio princa rekla: "dobro vidimo samo srcem, sustina je nevidljiva ocima". Daske koje zivot znace, reflektori, aplauz... ma jooook, necu to, nek o tome sanjaju devojcice... nema tu "leba.
 
      Ili bih mogla da budem profesionalni ubica. Mogla bih i to. Dobro bih tu zaradila, a? Onako kad razmisljam, ne bih mogla pile da zakoljem, ali coveka - coveka bih mogla da ucmekam 'ladno... da pazljivo osmislim kako cu da ga sredim... ako ga okrzne metak, dokrajcicu ga stolicom. (znate taj vic?)

      Mogla bih i da varam ljude... da sibicarim na nekom cosku. Vazno je da ti ruka bude brza od oka. Uz malo vezbe bih uspela...  pa kad mecka nauci da tera bicikl sto ja ne bih naucila da kotrljam kliker ispod kutija sibica... Umela bih ja i to kad bih htela. Ali necu. Eto, BAS necu ! Neka su me i varali i neka me varaju ali ja necu ! Takav mi karakter cestit.  Najbolje je kad te varaju a ti znas da te varaju, pa se jos pravis blesav. Ko li je onda prevaren ?   Hato, 'oces mi reci da sam veliki covek? Ili nemoj... kazi mi da sam mala zena al da mi srce ovooolikooooooooo. ...... Mada jeste malo idiotski da dozvolis nekom da te prevari dva puta...  (stavih prst na chelo tu)

      Najbolje da se drzim onoga cega znam i sto mi bas ide: kikiriki, semenke, leblebije.... ajmo gimnastika za zube... ili da ne radim bas nista? Daaaa to je najbolje ! Obuci cu vencanicu, uzecu fisek kikirikija da mi izigrava bidermajer (u nadi da ce i moj bidermajer biti pojeden bas kao Hatin) i  udacu se za Dzonija !!!

 

p.s. i ako vam nisam rekla ovih dana... volim vas svakako !!!

Lothesse, 15god
Neimari

Kad neko dete slaže kocke,
i pravi najlepšu svoju kulu,
pa je pogleda
i namršti se,
i - odjednom je nogom sruši,
onda svi misle da je to dete
razmaženo i zavrnuto.

A dete ne voli gotove stvari
Ne voli kad se nešto završi.

Kad neko dete slaže kocke,
i pravi najlepšu svoju kulu,
pa je pogleda
i nasmeši se,
i prosto procveta od ponosa,
mnogi i ne znaju da je to dete
površno,
glupo,
uobraženo,
jer zaljubljeno u to što ume
ne vidi dalje od svoga nosa.

Neko strpljivo,
iz početka,
podiže nova utvrđenja.
Večito nešto novo traži.
U traganju mu sva divota.

A neko nad kulom drhti i strepi
i nikad na njoj ništa ne menja,
i uveren u svoje laž
sam sebe mazi
do kraja života.

Postoje jedni neimari.
Postoje drugi neimari.

Postoji beskrajno zadovoljstvo.
I radoznalost od svega veća.

Posle: sabereš neke stvari.
Ili: oduzmeš neke stvari.
Posle: govoriš - ja sam srećan.

Izvoli, izaberi šta je to sreća.

I nemoj da mi zakukaš nekad
da nisi dobro odabrao.
Sam si zidao svoje kule.
Sam si unapred dobro znao

na onome što se jednom stvori,

ili kad večito iznova stvaraš
i ne smeš da prestaneš da se boriš.

Mika

dana_so, 15god

bravisimo ... veliki kisss

Tea_bg, 15god

Pa... sve se nekako slazem sa tobom....

i verujem ti da bi mogla, kad bi htela...

Image and video hosting by TinyPic ... Osim jednog...

DZONIJA TI NE DAM ! !!

( moz ga eventualno podelimo, ako obecas da ces biti dobra )

ma********

IceCold, 15god

Objasnjavanjem stvari, oduzimamo im nesto od one carolije
od onog zlatastog omota, ispod kojeg se kriju tolika
cudesna znacenja svega sto izgleda isto.
Reci su iskracale. Iznosene. I krpljene. Mereno od pre
vremena i mnogo posle vremena. Ostaje samo smisao kao
cudo svih vidjenja.
Razmisljao sam o tome i to u sebi ponavljao,jer osecao sam
nejasno da se tu krije mudrost i sloboda detinjstva.
I hodao sam na rukama.
I nosio sam zemlju u susret nebu zvezdama po drumovima
svetlosti i bespucima vasione.
Eto, to je moj zivot i moja biografija.
To sam ja po zanimanju: nosac zemljine kugle.


-M.Antic-

IceCold, 15god

Shvatih da posle onog "nisam te spomenula u postu, jer kad nisi tu ko te .... voli" nemam snage za pakostan komentar.

;">gipsy
Replika od gipsy, 24 October 2009, 16:40

E pa ko te... voli kad uplaniras putesestvije kad meni nadodje inspiracija

_maca, 15god

shto haknesh to i zhvaknesh {#emotions_dlg.angel}

Hatidza, 15god

a zaista ne znam sta bih da ti savetujem da radis............. nekako sve mi izgleda bezveze......nelogicno pre svega......mozes i ti moj put da odaberes, ako zelis ………zove se  “sejati detelinu po moru”.............lep i jako logcan......mislim da se to isplati..........pitanje je samo kome?..........pa da….. tebi bice lakse jer ti zaista umes da budes sve……..to Hata odma ukapirala, jos na samom pocetku……. i kako je proracunjliva rekla aj da to iskoristi malo u svoje svrhe............zato i pocela da se s tobom druzi..........jednom recju i Hata bi rado naucila da ume sve!

 

iako ne bas toliko uka, smesta ti kazem batali glumu…………to rade samo luzeri………one koje uopste ne umeju da se bave sobom, pa im je potrebno da „ulecuju“ u svakojakakvih likova…….ih brate, mnogo je to sizofren posao………..zamisli da recimo tu moras da glumis muskarca………pa se svakakve zene zaljubljuju u tebe......fuj........bezi......uzas!

 

sto se profesionalne ubice tice, oni su smor………ja bih veci deo ljude  poubijala besplatno……. ubice za pare ne zanimaju me uopste……za njih ne bih da se raspricavam...……..te su nekako mnogo mracni tipovi……. te sto ubijaju “sve po spisku”, sve gledaju kroz novac…..…nema zivotne radosti u njima........ponasaju se ko da su i sami upucani otprilike pre 6 meseci...........ubilo ih ono “ne veruj nikom, pa ni svom pistolju”......

 

varalica............hm........varalica  je malo zapetljan posa.........da ne kazem kompleksniji.......mnogi misle da je cool jer je “interesantno” varati druge..........kazu: “napravis ih budale”......ko da nije dovoljna cinjenica  da izvarani i jesu budale (a i ako nisu, jako brzo postaju)…………bar minimum onoliko koliko i varalice……….kazu: “da, al napravis ih jos vece budale”……..….polazeci od toga da ih nikad ne otkriju da varaju......a ako vec i znaju da su izvarani, onda kao varalica pridobices karakter nekog tuznog klovna u trecerazrednom cirkusu koji upravo gostuje u malu krsnu...........bljak.......plus varalica danas je bas svaka shusha........to s jedne strane.....a opet s druge strane.......... i svaki pametan bar jednom u zivotu je odigrao tu ulogu.......jako privlacna uloga u pojedinim zivotnim fazama……..mora se priznati…….... najtuznije je to sto varalice ne voli niko istinski……........nekako su bas bezveze...........prazne.........u nedostatku ideja pocnu da varaju.........jebes coveka bez maste.......jock........ to nemoj biti!

i.t.d, i.t.d

iz ne znam kojih razloga meni se najvise dopada da te vidim ko lisicu iz malog princa………..onako sva pogubljena u Vangogovskom zutom polju………bas je to nekako cool………znas ono........vec mi je prica pred ocima…... ja sedim ispod neki orah, u polulezecim stavom i grickam slamcicu od prosle price……….a lija se sunja u zutom suncokretovom polju i nikako da sakupi hrabrost da dodje do mene………a to joj je jedni san......da mi se priblizi………da se pripitomi.........moze se reci da samo za to i zivi.......…gde nesposobna da bude muskarcina, pravi lisac, i da odma istrci ispred mene (ko sto bi Hata uradila ), pa jos se ono malo i femka……….ko neka zavodnica i na sav glas vice:…………"Hato, tu sam………..sad cu ti dodjem!"……….i stane……izgubi se u polju........…u tim trenutcima ja znam da se boji......al sta cu joj............svako mora sam da se bori sa sobom.........onda u jednom trenutku ukapira da je glupo bojati se bilo koga sem sebe i podigne glavicu, zaleti se i uzvikne: "E, Hato sad cu ti ZAISTA doci!".......al neki crv je hakne posred srce……...i opet je nema........i tako dok padne mrak……..onda jako tuzna, slomljena od sopstvenog straha pocinje da vice: .....…"Ej, Hato, drugi put cu ti OBAVEZNO doci……..sad je ionako kasno…….necu da te umaram……znam da imas i ti svoje......."

neverujuci ni sama sebi rec.......a Hata........ko i uvek..........prikriveno nadrndana sa osmehom na licu spokojno ceka.........dok u sebi kaze.........”Boli me Johnny za sve.........Ajde, bona upasulji se vec jednom……….dodji………znas da te volim...… i deder podaj mi taj fisek da ga vec jednom pojedem………hocu konacno da budem Deep” )

anjeze, 15god

Image Hosted by ImageShack.us

gipsy, 15god

Ustanem ja nocas u 3 i udjem na msn... kad tamo ko? Hata! Pitam je je sta radi tu u gluvo doba. Kaze Hata pisem komentar i cekam tebe... a sta ti radis u ovo doba? Reko htedoh da napisem nesto ozbiljno na sve ovo, al se mislim dal da pisem uopste il da cuvam za kraj.

Razgovor bi trajao znatno krace da nas Riv nije obavestila da se nocas menja vreme, al posto smo dobile ceo sat tako nenanadano iskoristismo ga da jedemo, pusimo i caskamo o zivotnim istinama.

Lekovita Hato moja, ako ti mozes da me zamislis kao lukavu Lisicu, mogla bih i ja tebe uz malo maste kao Ruzu, cvecko jedna )))

Evo vam samo parcence bez Hatine dozvole (znam sta me ceka al izdrzacu):

Hata: meni ovde samo Ice onako bas normalna

ja: nemoj tako i ja sam bas normalna (cisto se uvredih)

Hata: pa to kazem... Ice, ti i ja

 

;">workaholic
Replika od workaholic, 27 October 2009, 08:48

E, dosle ste mi do nosa vas tri!!!! Ako ste vi normalne, onda ja ne znam sta sam!!!! PPPPPP

 

A sad gipsy, ja znam da ti mozes sve (cak i ubica P) )))))))))))))

IceCold, 15god

Što se ti gipsolina uvek negde trpaš, kada se dobro zna na ciji se glas Hata najbolje uzbuđava i zarumenjava?

gipsy, 14god

Jesam ja to nesto bila ogorcena kad sam ovo pisala?  Srecom da takva stanja ne traju dugo kod mene. I jesi Hato moja za sve u pravu !!! Sve sto nam se desava u zivotu se desava sa nekim razlogom, nista ama bas nista se ne desava slucajno. Nekad izgubis, nekad dobijes a nekad bogami i kad izgubis dobijes... svako neka odvaga za sebe...dok ne bude vec dockan..

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.