gipsy - Blogovi

Adminu i soulu leptirici s ljubavlju ili... Nije zlato sve sto sija ili... Tudje necemo, svoje ne damo ili... O kako tuznih ljubavi ima...


      Eeee... doslo vreme da napisem onaj obecani cmizdravi. Na ulazu stoji obavestenje napisano upadljivim crvenim slovima koje glasi:

Uskoro ce poceti sa radom novi Zoki sajt. Pod tim se podrazumeva gasenje/promena svih dosadasnjih delova sajta, osim multiplayera. Uskoro ce biti privremeno iskljucena registracija novih clanova, kao i upisa novih artikala, sve dok se ne izvrsi unos postojecih korisnika u novu bazu. My.zoki ce i dalje biti otvoren za pregled neko vreme, a korisnici se mole da svoje blogove, ako zele i koje zele, "kopiraju" na novi, mnogo bolji portal. Videa, mp3, vicevi se nece prebacivati, kao ni forum. Pesme i zanimljivosti mozete kopirati na nove forumske teme posvecene tome. Uskoro cete dobiti vise informacija.

      Ajde da vidimo i to novo cudo. Mada smo mi banda koja mrzi sve sto je novo. Registrovasmo se, cak se i ulogovasmo, jedva provalih kako da turim avatar (to je najvaznije) i sad kao malo istrazujemo. Klik tamo, klik vamo... cini nam se malo komplikovano, al sve racunamo, snaci cemo se vremenom nekako.
Snaci cu se, jasta, pa nisam glupa al usput moram malo da zdoncam... i tako kazem ja Adminu a i soulu... paaaa lepo je... al mi nekako anemicno... lici mi na druge sajtove... ne znam gde je sta... nije sareno.... nekako nema dusu... Tu oni osuse paljbu: Ma znas kako je dobro ! Znas koliko opcija i mogucnosti ima! Ni mi nismo jos sve istrazili. Koja administracija ! (odusevljeno) Cuj nema dusu...dusu mu daju korisnici.


      I sve tako oni meni... a meni sve neka tuga. Ocu da svisnem. Ko da mi ne daj Boze neko na samrti. Mozda sam i ja malo "pu pu skrajnuta" al ovaj nas MyZoki dozivljavam ko zivo bice i sad vidim da nisam jedina... Javlja mi se KraljicaSrce, ljupka moja Leva, sampinjon moj i kaze: nista mi se ne svidja ovaj novi portal, tako je poslovan, lici na milion drugih sajtova.. i navede jos 1000 sasvim razumnih razloga "protiv". Slozim se ja tu iz mesta, nema sta - za sve je u pravu !


      Sinoc me cimne mo i kaze: Ja tamo netju itji !!! Meni lepsi stari MyZoki. Soul je odusevljem samo prica o opcijama, a bila sam mirna dok nisam krocila na ovaj novi sa tako mnooooogo opcija. Jos ga pitam sta ce vam kalendar, pa nije ovo poslovan sajt... kaze on za rodjendane... e OK ako je za rodjendane... JA IDEM NA STARI I TACKA !!! Htedoh i ja da ispricam mo nesto nevezano za portal al mi sasece krila u korenu: VRACAJ SE NA NASU MUKU !!!

      Cimnula me i Riv: Auuuuu ko ce tamo da se snadje. Zamisli ja se regnula uredno i zaboravila pass za 24h. Ama da me ubijes nisam se se mogla setiti, pa mi setovali. Aj ja kao malo da je utesim kazem ma bre, snaci cemo se dok malo zazivi, pa nismo mi najgore. Kaze Riv: pa snaci cu se, znam da hocu... a do tad ima lexiliuma...

      Juce ujutru ja udjem na msn kad me saceka citav roman offline poruka od Hate...
ako sad ne dobijem nervni slom necu nikad u zivotu
sad bih i tebi lupila samarcinu bez da te pitam bilo sta )))
joj
ustane covek lepo ujutro u 5 sati, probudjen sa nadahnuce da pise blog
i do pola sedam ne zna da udje na novi zoki
ebem vam novog zokija
da znas
i jos kapak
mene tada sigi registrovao sa njegovom email adresom
naravno ne znam ni koja mu je
i ja to nikad nisam menjala
a da ti i ne pricam o passu za toj email adresu
zato sam sad toliko besna na admina i soulla
da mi dodje da ih ubijem
nista od bloga
aj bok
tebe volim malo

      Videli Admin i soul koliki otpor pruzamo... Admin se bas angazovao da me upozna sa ovom novom karakondzulom, sav nezan i pun strpljenja kaze ma videces kako je super, ovaj stari je pun rupa... samo cekam kad ce da pukne. Isto tako i soul... ajd vidi sad, nije tako anemican, malo sam ga zaplavio... A ja... ja treskam li treskam vratima da otpada malter... gde si ga zaplavio zivota ti... ko da se secam koliko nije bio plavicast...pa sta ako je pun rupa... izes sajt ako nije busan... pa sta ako pukne... to je dokaz da je ziv i da ima dusu !!!


      Leptirici jos zasedaju ali po svoj prilici u znak bojkota nece kopirati svoje izuzetne i mastovite blogove i nadahnute, lekovite komentare. Sahranicemo ih ovde a vi placite !!!
TANTE ZA KUKURIKU !!!

 

Edited by gipsy, 2011-11-23 00:17:15

 

Edited by gipsy, 2011-11-23 00:18:58

 

Edited by gipsy, 2011-11-23 00:37:19

 

Edited by gipsy, 2011-11-23 01:32:53

casual way, 14god

jesam prva?? {#emotions_dlg.10900}

gipsika,draga, svaka ti na mestu ima dusu ovaj my.zoki,mozda smo se navikli na ovo pa nas sad novina plasi,manje cemo se druziti jer cemo vreme usredsrediti na kopanje po novom,u potrazi za svim opcijama.. ali verujem da cemo vremenom postati virtuozi i zmurecki poceti da koristimo novi

samo mi nekeko zao ovo "sahraniti" kad bi mogao da ostane negde sacuvan,da postoji na novom neka arhiva..muzej ..pa da svremena na vreme zavirimo i pokupimo osmehe )

pozitj{#emotions_dlg.001_smile}

Elem da i ja ostavim komentar (gipsy me nagovori, evo i dokaza: gipsy: podrzi me tamo
gipsy: makar da ga umuzejimo)

Sta reci.. Za administraciju je bolji ovaj novi zopki, za usere stari zoki... Najbolje bi bilo kao sto rece casual way ovo za muzej. Neka ima i stari ko vise voli a na novi prebacite samo forum jer se lakse snaci. A i puno je sajtova sa vBulletin, tako da raja osjeca monotoniju kad udje na zoki. Ne znam sta cete uradit ali meni se vise svidja ovaj stari my.zoki bar za profile. A za forum, privatne poruke i ostalo je bolji novi jer za svaki novitet te napomene. Nemam pojma u konfuziji sam, gipsy je kriva ako je ovo sto pricam nepovezano, nju tuzite!

luda_mama, 14god

Odlagala sam da se registrujem, jer...to mi je nekako kao kada ostavljas staru kucu i selis se, a sve lepo te veze za staru kucu....ne da ti se da odes Ipak, rekoh, ajde, vreme je da vidim zasto pisu sve to sto pisu.....Sve sam lepo uradila...registrovala se...otisla na mail (nasla ga)..klik...Wellcomeeee.....prc...ocu da vidim slike....kaze: jok...ocu da vidim kako izgleda profil..kaze jok....you do not have premission to access this page....reko, ajde..malo sacekam..nista...za tovreme se vrtim u krug ko ..ko...pa ko "luda"...a sve nesto anemicno....Pomislih - zalutala sam na facebook - jok, nije to....volela bih da vidim sta sve ima ali...NE DAJU MI!!!  Cekala cekala i nista...odustala....Pogledam sve zajedno....sta znam..nesto mi fali. Svasta mi fali....Neko pomenu dushu..izgleda da je bas to. Sve u svemu, nisam neki kriticar - a i nemam kvalifikacije da kritikujem, ali - MENI SE NE SVIDJA! Mislim, verovatno cu se navici....ali sa tugom-jbg. A sada idem da se setam po starom my.zoki i gledam kichasti sharenish koji tako volim.

 

soulless, 14god

Ovo tje da bude jedan od mojih najduzih odgovora...

Ja zaista ne mogu da kazem da my zoki nije valjao pa smo zbog toga presli na novu patformu. Cak naprotiv... bash. Jedina razlika sto je sad vec stari my zoki pravio jedan programer a ovo novo njih ko_zna_koliko... tako da su mogucnosti i opcije kao i administracioni deo mnogo napredniji. Takodje i pitanje bezbednosti je na mnogo vecem nivou jer ti isti ljudi koji su ga pravili... oni ga na neki nacin i testiraju, krpe(kad treba), poboljsavaju i sve to nam salju u obliku updatea, tako da sto se tice tog dela price Admin moze da odahne.

Evo samo nekih od mogucnosti koje novi Blog pruza:
- mozete dati naziv svom Blogu (skupu Vasih Blog postova) kao i opis
- mozete prilagoditi (customize-ovati) stil bloga.. fontove, boje , backgrounde, bordere...
- mozete urediti ko ce videti Vase Blogove, da li ce se komentari objavljivati odmah ili morate prvo Vi da ih procitate i odobrite i ono sto je generalno pravilo na ovom portalu.. ako nekoga stavite na ignore taj ne moze da vidi Vase artikle pa ni Blog
- statistika je opsirnija
-imate mogucnost da pratite (dobijate info na mail kad se desi nesto novo) i pojedinacne blog postove i citave Blogove..

E daa, na ovom Blog sistemu postoje i kategorije Blogova.. pored Personalnih blogova i autorske poezije napravljena, je i kategorija Leptirici sarenici... ... takodje i vi mozete u sklopu svog Bloga da pravite svoje kategorije...
Zamolio bih sve koji budu kopirali svoje blog postove sa starog portala na novi da cekiraju ispod i kojoj kategoriji pripada njihov blog post... ako neko zeli da procita sve blogove npr. autorske poezije bice dovoljno da filtrita kategoriju i...

O ostalim elementima novog portala ne bih mnogo pisao... prevodjenje je jos uvek u toku a i dosta toga nije jos implementirano tako da Vas ocekuju i jos po neki noviteti... od mene toliko...

p.s. jos i leptirici kada krenu da sarene svoje blogove... ihaa

Riv, 14god

ma ....ne sumnjam da su se potrudili i da je uradjeno kvalitetno ...i to sto sam zaboravila pass za 24 sata je do mene ali meni tamo i dalje dominira siva boja...

_maca, 14god

slazhem se sa vechinom novi :- BILA -VIDELA- OTISHLAAAAAA ....

Znaci....ovde sam na starom dok ga ima , pljuc

gipsy, 14god

 I ovo smo izdrzali:

 Hatidza: uzas
 Hatidza: ocaj
 Hatidza: izbrisacu i admina i soula sa svih lista
 Hatidza: lili cuti

        Lili nije ni pisnula (da se zna)

 Hatidza: zamisli onaj admin olepio
 Lily_Has_a_Gun: Hatidza: lili cuti
 Hatidza: salje mi poziv za prijatelj
 gipsy: odbi ga !
 gipsy: i ja cu
 Hatidza: cuti i ti
 Hatidza: oterah ga do mojega
 Hatidza: i jos pisem mu ja prijatelj, si poludeo
 Hatidza: i naravno sve to izadje javno
 Hatidza: na naslovnoj strani
 Hatidza: pita me
 Hatidza: sto mi ne napisa na priv
 Hatidza: kazem bem te samo tamo bio prozor za pisanje
 Hatidza: kaze aj pogledaj vamo, pogledaj tamo
 Hatidza: rekoh aj do mojega
 Hatidza: idi eb se
 Hatidza: i ne diraj zenu
 Hatidza: e to mu rekoh
 Hatidza: uzas
 Hatidza: bar eto sama sebi poslah privatnu poruku na nov zoki
 Hatidza: pisah
 Hatidza: hati iako je cela vaseljena protiv tebe, ja te jos uvek volim.....zapravo mila si mi
 Hatidza: to si pisah
 Hatidza: idem da trazim drugi sajt kad moram novi mi se ne svidja
 Hatidza: uzas
 Hatidza: ili saljem sebi pvt poruke
 Hatidza: ma niko me ne voli
 Hatidza: tolko sam odusevljena da cu uvo da dgrizem adminu
 Hatidza: ne nervirajte me!
 Hatidza: ocajna sam

Astra, 14god

Ovako sam se mislim osecala, kad sam procitala pesmu Annabel Lee!Znam da ce se pola ljudi smejati kad procita ovo ali nije bitno, meni je ovo novo cudo od zokija tako tuzno i sivo i neveselo....

{#emotions_dlg.em4600}

tajci13, 14god

Ahahahahah pridruzujem se protestu{#emotions_dlg.hammer}

Ovaj novi portal stvarno lici na svaki drugi obican forum pfffffff ae da ga malo ukrasise neku saru tamo vamo nego jok zasivili ga sam tako{#emotions_dlg.eek}

Moz da ima opcija kolko hoce ali mislim da nisu neophodne.....

GLAS ZA STARI PORTAL {#emotions_dlg.clap}

Maki, 14god

{#emotions_dlg.em0300} .fuj je bre

Tea_bg, 14god

Uhhhh... sta reci, osim.... ovo kao da sam ja pisala... i bolje ((

jos se nisam regnula tamo... cekam 30.decembar u inat!!!

Admin, 14god

A sta reci posle svega ovoga sto ste svi napisali... Ja se slazem sa vecinom da je fuj izgled. Ali se moze vremenom izmeniti, ne moze za 2 dana, nije ni ovo radjeno 2 dana... vremenom ce biti lepsi - vizuelno. U to ne treba da se ima sumnje. Ali prakticno, my.zoki je daleko daleko daleko ispod mogucnosti koje ima onaj portal, i po pitanju korisnickog dela i po pitanju administracije. Mozda je dovoljno reci da ovaj portal za prevod ima oko 800 fraza, a onaj oko 13.000 fraza. Mislim da to sve govori.

Ovakav my.zoki ce zauvek ostati gde jeste - po vasem nagovoru. Ali bice read-only, tj moci ce da se cita, ali ne i dodaju novi artikli, poruke, komentari, ... Znaci ide u muzejjjjjjjj. Verujem da ce neko od vas sigurno navracati da skine paucinu sa home stranice

luda_mama, 14god

Jaooooo breeeee!!!!! Ja i dalje navracam svaki daaaan!!!! Pa ne mogu da se naviknem ni da udjem tamo {#emotions_dlg.10800}...Posebno sto sve treba da kopiram. Sve sto radim radim po dva-tri puta....dzondr....gundj....a tako sam se odomacila ovde....al nema veze....ulazicu ja i dalje, tek da se podsetim kako je nekada bilo lepo....Ovo mu dodje kao dobra, stara knjiga koju mozes da citas opet i opet ispocetka....I kada citas nece da te izbaci ...Idem sada tamo da se zalim sto me izbacuje napolje i tera da za 15 minuta moram da "nesto" uradim....JA SPORO CITAM JE UZIVAM DOK CITAAM !!!! SPORO STAVLJAM MUZIKU U PLAY LISTU JER SVAKU HOCU DA CUJEM!!!! A za to vreme me novi Zoki sutne napolje...Boze...dozivljavam ga kao novi aparat za kafu sa kojim ne umem da rukujem, pa on odbija poslusnost. Zapravo....necu tamo da pisem...Ovde cu da dam sebi oduska, pa cu samo da iskopram tamo....Tamo...Na onom "poslovnom" zokiju....Regruti....Ko kasarna....dzondr...gundj......

luda_mama, 14god

Nisam rekla sta me jos rastuzuje....svi oni mali prozorcici sa nickovima, koji su ostali....Pa kada otvoris grupe, a ono, nema vise pola slika.....Kao neka velika selidba gde su ostale samo stvari koje ne trebaju i koje se ne nose u novu kucu.....jaaaaaaaoo....kako sam se sada rastuziaaaaaaa !!!!!!!!!!!{#emotions_dlg.10800}

gipsy, 14god

Pa da sumiramo polako rezultate... Kulermaster... necu nista da kazem... ignorisem te do daljnjeg !

Rambo... aj lav ju :***

Soul... sta ti to cudno plavo ispod oka?

Admine... opasno ti krvari desno uvo P

luda_mama, 14god

Samo proveravam da li ovo jos uvek radi:o)) A i malo da se zalim.... Otisla sam "tamo" , napisala jedan blogitj - reko , aj da ga krstim.... i naravno, nisam htela da bude kao ostali, nego kontra :o) Na crnoj pozadini , svetla slova.... E - prvo se namucih samo tako da to sve izbacim gde treba - slika mala...kao, ajde, klikni pa je uvecaj.... Onda me iskritikovase sto kada ostave komentar, nista se ne vidi - pa naravno kada pises crnim slovima po crnoj povrsini....Uopste, bas mi je nesto...onako.... pa reko da dodjem malo da gundjam , dzondram i zvocam.....znam da ce bar djipsika da procita i da ce da me s'vati :o)

_maca, 14god

radiiiii??{#emotions_dlg.clap}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.