gipsy - Blogovi

Za nijansu duzi od onog Hatinog praznog bloga


Uvod:

Ovo je milo za drago svima onima koji ne znaju da napisu krace  od 3 do 4 pasusa normalne duzine.
Eeee... posto me stalno spopadaju tamo neki da samo kritikujem a sama nisam nista napisala evo im. Nek im je Bog upomoc i ako procitaju a vala i ako ne pocitaju. (samo kazem, ne pretim )

Uputstvo za citanje:

Spremite dragi moji hranu za celu nedeljicu, naoruzajte pivom i manite se svega sto ste imali nameru da obavite ovih
dana. Zahtevam da citate bez preskakanja, sa razumevanjem, da kliknete na sve plavo na sta naidjete, jer bez tog plavog moj text ce biti suvoparan.

Verujem da svakom ko udje prvi put u Oblake izgledamo kao brod ludaka (sto nije tako daleko od istine), ali mnogi pobegnu glavom bez obzira a da nas ne upoznaju jer nam ne pruze sansu da se pokazemo u punom sjaju (citaj nastupima kolektivnog ludila), kad se ne zna ko sa kim prica... niti je to od nekog znacaja. Odacu vam jedan podatak koji sam dobila od sasvim pouzadnih izvora a to je da dnevni log Oblaka bude 4x (sad slovima: cetiri puta) veci nego dnevni log exyu1 lobija gde ima 10x vise ljudi. Evo saveta kako da uspesno pratite dijalog u Oblacima: ako razgovarate npr sa KraljicomSrce koja pise iskljucivo roze slovima, onda sve ostale koje pisu roze bojom stavite na ignor. (ovo namerno pisem da bih razjarila matzu ).
 Pvt u Oblacima ne radi narocito dobro a ponekad ne radi uopste tako da smo ga se odrekli sa zadovoljstvom. Nekako uvek zavrsi na pogresnoj adresi ali se uvek zna kome je bio namenjen pa se forwarduje gde treba. Sad sve izjave ljubavi i sva opanjkavanja idu javno. Drzimo se jednog zlatnog pravila: nikad ne opanjakavamo otsutnog... bilo bi nam zao da to propusti.
 Opisacu vam stalnu postavu oblaka onako ukratko (ha ha ha). Ako nekog propustim neka se ne ljuti, ako se ne nadje ovde naci ce se u komentarima. Tek da vidite koja je to bandica...

  • KraljiceSrce (u daljem tekstu KS) je jedna fina dama koja kad dolazi mase sa balkona a kad odlazi resava vazna politicka pitanja u svetu. Nesrecno zaljubljena u 2 momka... mada mislim da je gosn Sredic je malo manje momak, posto je ozenjen (a i celav je i ja uopste ne verujem da mirise na ljubicice), a ovaj drugi Ljuba Moljac... ehhh.... on ima tuznu sudbinu. Kad ga puste iz apsane njega KS drzi zakljucanog u ormanu. Sampinjonu moj, otela bih ti ja Ljubu al se pridrzavam zlatnog pravila broj 2 a to je nikad ali NIKAD ne petljaj sa frajerom svoje drugarice.
  • IceCold je jedna stonoga koja je bas smislila da izgleda ledeno ali moram da izvucem njen blog o arhitetkama iz naftalina da vidite kako madam ledena kljucha. KLIKNI PA VIDI Vazda je ljubomorna na mene i stalno gnjavi Hatu da pise o njoj iako sam ja na redu. Jos zadaje teme i izmisljava bajkovite naslove kao npr "IceCold lootka jedna prepametna", pa onda ono "IceCold elementarna nepogoda sa kataklizmicnim efektima". E  pa hocu i ja da budem kataklizma !!!
  • Popadija je zena koja (kao) cuti i u slobodno vreme mlati visnje i kajsije i pravi pite umesto da se ugleda na nas dzabalebarose. Cutala je i kad je imala problem sa zelenom flekicom, ali tu pricu ce Cisilej da turi u komentar
  • Hatidza... Hata nije zena, Hata je filozofija koja ima problema sa odredjenim delovima odece. Nju je tesko zavoleti al kad ljubav pocne tu nema kraja. (moram malo da se ulizujem sad je red da pise o meni). Dezurni mrgud u Oblacima koja za svaki lonac ima poklopac. Mila Hata koja mrzi sve sto leti...  od komaraca u Jezivoj sumi do aviona JAT-a. Draga Hata koja je je zaratila sa svim makedonskim ministarstvima. Kad vam Hata kaze: budaletino jedna, sva mi kafa izasla na nos - to uzmite kao najveci kompliment. To znaci da ste je osvojili svojom duhovitoscu i da ste joj prirasli za srce. Inace slika, pravi se da zna pise, govori strane jezike i ume da promeni lastis u gacama. Multipraktik od zene. Toplo preporucujem da procitate njeno remek delo PRAZAN BLOG
  • Hobotnica. Eeee zbog nje je izmisljeno placanje kredita sms-om jer je prosli put popunila uplatnicu ovako: uplatilac: Hobotnica Oktopodic, Tihi okean BB. Zazmurite na kratko i zamislite izraz lica salterske sluzbenice koja pilji cas u uplatnicu cas u nasu Hobo i kaze: Znate, ako se novac kojim slucajem vrati, necete moci da ga podignete bez licne karte.
  • Dok_ne_smislim_bolji smislja nick od kad je dosla na Zoki. Mogu da se kladim da ce se odluciti za smislila_sam_bolji
  • * Luda *... sad kad razmislim mozda bas zbog nje novi pomisle da su zakoracili u ustanovu gde se svi kopcaju na ledja
  • Andja24 ) Endzi... frajer. Jedina Ostrvljanka. Jedina koja se spustla na zemlju (sto ne znaci da bas cvrsto stoji na njoj). Neki je zovu setalica. Ako neko nije cuo kako Endzi peva nema pojma sta je propustio. ))" target="_blank">KLIKNI AKO SMES
  • Maca... o njoj nema sta da se kaze. Opterecena sexom. I jajima i boooo.

Dodjose na red i moje 2 musketarke

  • Paulina iliti Atos... potpuno nezanimljiva od kad se zaljubila. Nikog zivog vise ne primecuje osim NJEGA. Nit nam kuva kafe kao nekada, niti pravi ankete ni kvizove. Od kad se g-din Frojd odazvao na oglas paulina nas ne ferma ni 2%. (ovo uzmi kao dobronamernu kritiku :***) Laf u srce.
  • Jocich iliti Portos... zena s brkovima. Ponekad nije zena. Nekad je bila slavna al je tad imala dlakave noge Imale smo naseg konja sa kosmodiskom. Neko ko ume da kaze "alooo budalooo, stani malo !!!". Neko ko pomera planine, na koga mozes uvek da racunas. Spaja nemoguce kombinacije: plimu i oseku, sumrak i zoru, vatru i benzin (ala cudno pise voda),  suknju na tufne i kosulju na pruge, trenerku i stikle   Al se raspekmezih... beeep li ti familiju !!!

Vrlo je vazno da se zna da se muski pelceri tesko primaju u Oblacima. Stigoh i do njih. Mozes ih vazda negovati, cuvati, zalivati,djubriti,prehranjivati, drzati pod teglom... dzaba. Samo najjaci primerci prezive.

  • Kao npr. Cisilej... ali on jede medjedinu.
  • Atak_prljavi_, dobrica jedna koja bi da bude magup kao. U tajnoj ljubavnoj vezi je sa satarasem... upsss izletelo mi Kad ga muci nesanica nadje tenis na kablovskoj i onaj ucestali zvuk "tup-tup" ga uspava. Ne doceka ni drugi gem
  • Sigmund_Freud detjko koji obecava, koji jos pliva, tj koji se odrzava na vodi hahhahha. Bio divalj u pocetku, sad se malo pripitomio (duboko se zahvaljujem Atosu). Siiiii giiiiiii mljmljmljmljmljmljmljm
  • Johnny Depp... gusar mojih snova, bez busole i jedrenjaka, ali sa sjajem u ocima i sa milion pitanja. Cita on onaj blog o cigancici koja nije ni esmeralda ni lejla i stigne do dela kad dodje "jedan lep i pametan covek" i kaze on tu meni "that's not me". Mozda je ocekivao da kazem: jesi!. Verujem da bi voleo da ga ubedjujem da nije debeljuskast i da je baja do yaya... ali  "that's not me"


I sad cu malo da citiram Hatu (ovaj deo narocito volim, vid kako me lepo i tacno opisala ):
......okrenula se trijumfalno nataknula sesir od riblje koze na svoju prelepu glavicu i osla da raspravlja dalje krive drine po sajtu.......


Izvinjavam se svima onima koje nisam pomenula a dali su svoj pecat Oblacima.

I za kraj moram jos nekoga da pomenem neko koga smo voleli i ko nam nedostaje.... ali IDEMO DALJE !!!



I jos nesto... ako vam nisam rekla ovih dana da vas volim i necu

gipsy, 15god

BRAVO !!!

Tea_bg, 15god

"Verujem da svakom ko udje prvi put u Oblake izgledamo kao brod ludaka (sto nije tako daleko od istine), ali mnogi pobegnu glavom bez obzira a da nas ne upoznaju jer nam ne pruze sansu da se pokazemo u punom sjaju"

E, ako si mislila mene da uplasis, nema sanse pp

Ma volem vas bre ludaci jedni!!!

ps. Kako si smela da zaboravis omiljenog mi lika?

DI JE KONDOOOOR BWEEEE U OVOJ PRICI

beer beer beer******

Sigmund_Freud, 15god

Hahahahahahahaha Gipsy ostavi me bez shlauFa (reChi) i plivam plivam.......

Ipak mi nismo prasitji, niti ljudi, mi smo konjoFi)))

_maca, 15god

Je li se meni ovo cini ili ona sama sebi viche ''BRAVOO!''

pljuc...

ma i ja kazem BRAVOOOO CIGANKOOOO ! Ali ipak mi zasmeta sto ona prva rece to ''BRAVO''  i to sama sebi ,khmmmm

znaci....

Ja sam prva koja kaze BRAVOOOO CIGANKOOO za ovaj tvoj prvenac , svidja mi se iskreno iako si mene shkrto spomenula u samo jednoj rechenici ali nea veze , oprashtam ti ja to , josh kad bi mi vrnula sex ovih zadnjih dana bila bih ti jakooo jakooo zahvalna ali o tome chemo tamo nechu ovde sad . ma *********

_maca, 15god

qq . ma bila sam prva majke miiii a kad ovi dojdoshe neam pojma , pljuc

Sigmund_Freud, 15god

Ah da umalo da zaboravim Pau kupi mi kapu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gipsy, 15god

Jel Hatu i Ajs moram telefonom da zovem na citanje?

kikiana, 15god

{#emotions_dlg.em4400}za oblacice i andjeliju)))).

Bravo Gipsycc {#emotions_dlg.flowers}

IceCold, 15god

Stigla !

Cek' da dodjem k sebi, a onda se cuvajte ( ti i Hata), (i Cis), (i jos cu nekog da oblatim, samo da smislim koga).

paulina, 15god

:********** BRAVO Aramisa {#emotions_dlg.clap}

Imam ti ja vazdan ideje za novi kviz o oblacima samo trebam naci vremena {#emotions_dlg.001_tt2}

paulina, 15god

Ah da umalo da zaboravim Pau kupi mi kapu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahhahahhahahahah

Kupi cem ti {#emotions_dlg.hang}

IceCold, 15god

1.Ne znam zasto pisem komentar na postu osobe (persone) koja u ovom nasem camcu sedi na strani gde su Hata i Cis.


2.Necu da se druzim sa ljudima koji se druze sa gdjom. Oberblogerkom samo da bi ih ona u svojim postovima neumereno hvalila, za razliku od mene koja sam svoju Pohvalu Ludosti posteno zaradila.


3.Osoba Cisilej je dospela na crnu listu kada je na svom nazoviblogu, citiram, izjavila:  "Хато...ова нас Ајсица само шпијунира,видиш ли ти то. Предлажем ти да више не будеш на њеној страни већ пређи код мене....онда је готова. "


4.Ovaj komenar (lep i dobar) bio bi mnogo duzi da me nije savladalo neocekivano i do sada nevidjeno osecanje. Naime, uzasno mi se spava.


5.Situacija u camcu: na jednoj strani Hatidza i obozavaoci, na drugoj strani stonoga. Ravnoteza. Mislite o tome. Umete li da plivate?

cisilej, 15god

Е пошто сам прозван овдје по два основа,да сео дмах обратима широкој јавности васколикој.

--- Попине чувене  зелене флекице....нажалост, о том не смијем да пишем,имам вето од стране дотичне госпоје, па ако неког занима како Попа данима није знала да склони зелену флекицу и да је сваких 10 секунди кликтала да се склни а дотична флекица искакала опет и опет, а њу јњ било блам да пита,тачније мислила је да је реклама за Вениш...дакле о том не смијем да причам,па као неког занима нек ме цимне на ПВТ или не мејл зелена.флекица@попадија.цом

--- Што се тиче међедовине...признах то дотичним персонама у тренутку искрености и ето како ми се враћа. А једу људи и корњаче и пужеве,вјерујте...тако да је међедовина,поготово у крају гдје се то дешавало (Романија) нешто као домаћа живуљка....неко за зимницу спрема гице неко међеде....свега има.

А што се тиче Ајсициног коментара...ћутим...засад. Нешто нам се са драгом Ајсицом дешава,отупило јој перо, не могу да вјерујем да се Хата и ја не појављујемо у црном контексту, додуше нисмо ни бијели,више смо сиви,али обзиром на досадашње коментаре дотичне госпоје...мислим да смо добро прошли,зато ћутим.

Hatidza, 15god

eo, sta reci?!?!?!..............sedim bez reci, ne mogu ni da guknem.............a padoh i sa stolice.............plus ne mogu se upasuljim nikako.............da sam znala tada da znas da pises eh.................... u tvoj blog bi okrenula vise paznju na to a ne na telesne stvari)))...........pa gipsy sacekaj da se malo opasuljim i uzmem te pod lupu,.............al sad necu te stedim uopste))).........u svakom slucaju BRAVO, BRAVO, BRAVO...................mada znam da si ovo predumisljajem meni u ljubav pisala, osvojila si me opet ponovo

gipsy, 15god

hahhahhahhahha

jes bas tebi u ljubav ahhahhahhahha

gipsy, 15god

Dzoniiiii...  (tu ona lako uzdahnu i zagleda se u daljinu)

gipsy, 15god

> od Hatidza: pisah komentar
> od Hatidza: ali sam se totalno upetljala
> za Hatidza: videla sam
> od Hatidza: zbunila si me skroz
> za Hatidza: hahhahhahha
> od Hatidza: (cenzurisana teska psovka) a bas sam bila jak covek

Tea_bg, 15god

Cek da dodam svoj mali doprinos ovom kratkom blogu pp

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

gipsy, 15god

aj lav ju tu, buduca gospodjo Lausevic

buduca gospodja Depp

soulless, 15god

Cestititam na prvencu svaka cas'

{#emotions_dlg.em3700}

Sjajno! Meni ovo kao privremeno odsutnoj dodje kao fantastican update. Brate, gospodzo Depp! ))

gipsy, 15god

Sampinjon ima konstruktivan predlog a to je da skratim naslov na "Za nijansu duzi". Garantuje da bi bio citaniji hahhahhah

Hatidza, 15god

za nijansu duzi od hatinog bi bio prav naslov

gipsy, 15god

popo, popo...........bas si ono slatkoreciva, dokona zenica u godinama)))

javlja mi se da si zbog ovog ugasila karijeru p

Ni ti Pinkoslava neces bolje proci ako nastavis da postujes po tudjim blogovima. Kupi sebi jedan pa pisi !

E, tako !

 

kupila, napisala a tebe nema

Maki, 15god

eto bibi nema ni mene me{#emotions_dlg.11100}

ostale komentare cu turim samo dok se presaberem uz ribanje sljiva...jub bre ja vas

The_ Insider, 15god

E sada, kada si probila led, sa ovim prvencem, koji asocira na mudro sacuvani arsenal, sjajnih zapazanja,mogu sam da konstatujem : "Probijaj Gipsy, sada do kraja!" )

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.